- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- Konu Sahibi suskunprenses
Aman canım ya gec olsun güc olmasın dimi yeter ki gitsin bu kilolarr, cok sevindim senin adına :13:
aynen canım yaa söyle 50li rakamları bi görsen öyle bi rahatlıcam ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman canım ya gec olsun güc olmasın dimi yeter ki gitsin bu kilolarr, cok sevindim senin adına :13:
aynen canım yaa söyle 50li rakamları bi görsen öyle bi rahatlıcam ki
günlükcüm menün de ne var bil bakalımmm
tabisiii elmaaaaa
göreceksin canım insallah, böyle devam edersen. :13:
Ne farklı bir menü
2012 yılı ocak ayı yaptıklarım-aldıgım ve verdigim verdigim kilolar ve sporlarım
başlangıç 73.30 :18::18::18:
13 günlük isveç diyeti (kaçamaklı) 5.50 kilo verdim
ayran detoksu 2 günlük(her ne kadar tam uygulanmasada 1 kilodan fazlada bununla gitti
5 günde beş kilo diyeti (ee bunuda kaçamaksız yapmamışımdır kesin ben ) 2 kilo kadarda bununla gitmişti 64.80 felan olmuştu tabi ben rahat dururmuyum sybatta biraz koyuverdim kendimi :18::18:
sporlar hergün degilsede arada atladıgım günler oldu tabi 15-20 dk karın ve basenleri çalıştıracak hareketlet bide işe gidip gelirken yaptıgım yürüyüşler o da 2.800 adım felan yapıyor toplamda yarım saat felan yani
2012 yılı subat ayı yaptıklarım ve verdigim kilolar
bu ay pek de iç açıcı değil 64.80 de gördügüm kilom dikkatsizkigim sonucu bana 1.50 kiloya sebeb oldu 66 lı rakamları görmeye başladım ve hemen kendimi toparlama kararı aldım
Biraz toparlama dönemim egzersizlere devam 65.60 lere geldim biraz dikkatle
elma diyeti Subat sonu mart başlangıcı 27 şubatta başladı pazartesi tam olarak bunu da uygulayamıyorum akşam ögünü yapıyorum ve bügün 1 mart ve kilo 65. 00 ve devam )
spor Yine kaeın ve basen kaslarını harekete geçirecek egzersizler var ama son iki gündür mezdeke ve oryantel müzik eşliginde dans daha çok terletiyo insanı bence Hemde eglenceli
2012 yılı mart ayı yaptıklarım ve verdigim kilolar
elma diyetinin 4 günü Ilk günkü gibi midemde kazınmıyor
menüm dünki gibi
işteee raporum
dün akşam nohutlu tarhana çorbası içtim yanında yogutla salata yedim TABİ ELMALARIN HEPSİNİ YENEDİM ARTIKK
bu sabah kahvaltım
3 çb şekersiz çay
1 kib.kutusundan az peynir
biraz lor peynir
4 yşl zeytin
sucuklu yumurta
1 çay kaşıgı kadar bal
1 adetde ceviz
1 tanede from etimek
kilo bildirimi
başlangıç: 73.30 kg
geçen hafta: 65.600 kg
bu hafta: 65.000
giden: 600 gr
toplamda giden: 8,300 kg
hedef: 56-58
boy: 1.56 cm
beden: 42
spor:hergün degildi bu hafta 3 gün felan yaptım galiba müzik eşliginde oynadım ve günlük yarm saat yürüyüş işe gidip gelirken
Masaallaaah
Nazar degmesin :13:
Cnm nasil gidiyor diyet Meyve hic sevmiyorum ben ya ben yapamazdim elma diyetini vallaelmalara devmm
Cnm nasil gidiyor diyet Meyve hic sevmiyorum ben ya ben yapamazdim elma diyetini valla
Selam canım,
Arada olur öyle pastalar makarnalar.. Ama mutlaka dengeli ye ondan sonrasını.. Bu hafta kac kilo vermissin?