- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
-
- Konu Sahibi suskunprenses
Sana söz elli tane de Bn çekcem yatmadanCanım bu diyet işi gerçekten insanı sınıyor. Ama çok güzel yazıyorsun özellikle geçen yine yediğin farklı bir şey için İsveç'e ihanet yazmıştın gülümsetti beniNe yapalım öyle böyle vereceğiz bu kiloları. Bence kaçamak bir şey yediğin gün yakacak kadar spor yap için daha rahat eder. Mesela ben bugün yediğin kekler için yüz mekik cekecegim birazdan. Eminim karşılığı olmaz ama direkt yatıp uyumaktan iyidir
Sana söz elli tane de Bn çekcem yatmadan
Sanada cnm ayriyeten ii gecelerSüper olur. Kolay gelsin canım
Günlükcüm biraz aradan sonra yine burdayım en son İsveç diyeti yapıyordum ama tam bitiremedim sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen giden derken bnm diyet te güme gitti ama öyle kilo almadım şuan ayran detoksu yapıyorum ikinci gündeyim 63.2000 ile başlamıştım bu sabah 62.000 geldim yarın sonuç nasıl olur bakalım
alıntı yapıyorum cnmCanım ayran detoksu nasıl oluyor anlatır mısın?
Alıntı yapıyorum cnm. AYRAN DETOKSUben de içecek detoksu yapmaya çalışıyorum ama bir şeyler içtikçe daha da acıkıyorumayran detoksu nasıl oluyor ben de merak ettim
Teşekkürler canım işe yaradı mı?alıntı yapıyorum cnm
AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
Yarım kilo gibi faydalı oldu cnmTeşekkürler canım işe yaradı mı?