Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

Sana söz elli tane de Bn çekcem yatmadan

Kızlar moral bozukluğu yaşıyorum şuan dün 63,900 geliyordum bugün 64.200 bir kurabiye Bu kadar etki etmiş olamaz ya gerçi lavabo ya çıkamadım daha ama hiç düşüş yok ya offff sabah kahvaltısında sadece bir kupa çay var pazar olduğu için eşim evde evde belki yanında salatalık yerim sadece

Sabah bir bardak çay bir salatalık öğlen tek tavuk göğsü 200grm kadar yağsız üzerine pul biber arada bir kayısı akşam biraz haşlama kemikli et nohutlu felan nohutundan yemedim etinden aldım biraz ve salata aslında bugün akşam öğünü yoktu ama kayınvalidemlerdeydim biraz yedim böyle öğle menüsünde meyve vardı zaten bi kayısı ilkinde yemiş tim akşam misafirler geldi birazda karpuz yedim bi dilim kadar tabi arada ikram edilen şekersiz çay ve kahve ler var

Günlükcüm biraz aradan sonra yine burdayım en son İsveç diyeti yapıyordum ama tam bitiremedim sebebi eşimin kardeşi askere gitti gelen giden derken bnm diyet te güme gitti ama öyle kilo almadım şuan ayran detoksu yapıyorum ikinci gündeyim 63.2000 ile başlamıştım bu sabah 62.000 geldim yarın sonuç nasıl olur bakalım

Canım ayran detoksu nasıl oluyor anlatır mısın?

Canım ayran detoksu nasıl oluyor anlatır mısın?
alıntı yapıyorum cnm
AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.

ben de içecek detoksu yapmaya çalışıyorum ama bir şeyler içtikçe daha da acıkıyorum ayran detoksu nasıl oluyor ben de merak ettim
Alıntı yapıyorum cnm. AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.

Günlüğüm mrblar ya anlamadığım bişey var. Ya bende bişey var yada tartımda ayran detoksu nu hiç fire vermeden iki gün yaptın başlamadan önce 63.100 birinci gün sonu 62.00 detoks sonu 62.700 görünüyor her türlü uydugum halde kilo mu aldım yani ben ya

Günlüğüm menü paylaşımı yapıyorum
Sabah:bir haşlanmış yumurta biraz peynir bir domates iki köz biber bir salatalık
Öğle aslında bugün ayran detoksuna devam edecek tim kociş bozdu akşam yemeğine kadar ayran detoksu içtim akşam bi telefon dışarıda yiyelim diye
Akşam;bir buçuk ızgara alabalık domates salatası iki acı köz biber biraz yogurt
Sonra kayınvalideme uğradık bir armut biraz kavun yedim

Teşekkürler canım işe yaradı mı?

Kahvaltım bir yumurta ile maydonozlu yeşil omlet biraz peynir bir domates yarım acur biber
Öğlen misafilikteydim dört tane çiğ köfte ama lavaş yemedim marula sardım
Akşam dışarıdaydım çeyrek döner birr ayran
Pek güzel bi gün olmadı ama dengelerim inş siz yine de yanlışlarımı söyleyin he bide yatmadan 4tatlı kaşığı ev yapımı yoğurdun içine pul biber koyup yedim kür gibi

Günlükcm bugün akrabaların düğünleri vardı ondan geç kaldım öğlen düğünde yemek yicez diye
sabah yarım acur yedim
Öğlen düğünde yarım kase şehriye çorbası bir tane etli patlıcan dolma nohut lu et yemegi 5_6kaşık yanında acı sivri biber sonrada bir tane en küçüğü nü şeçmeye çalıştım lokma tatlısı
Akşam
5kaşık kadar taze fasulye bir iki kaşık pilav bokcalahana salatası ve ev yapımı yoğurt
Aralarda üç tane kayısı ve bir eksi elma yedim öyle akşam arası yine yoğun bimenü oldu 

Kızlar kahvaltıya arkadaşa geldim menü yazıyorum
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta iki zeytin iki dilim ekmek biraz peynir ve tereyağında kavrulmuş salça ve lor yedim

Kahve yanına yarın cocostar ve yarım kare çikolata bnm kızdan kaldı yemek zorunda kaldım misafirlikte olduğum için

Kahvaltı bir haşlanmış yumurta iki zeytin iki dilim ekmek biraz peynir ve tereyağında kavrulmuş salça ve lor yedim
Kahvaltı geç yaptığımız için öğle yemegi yok ama bir armut üç beş tane üzüm bir armut sonrası kötü bir ince dilim cikolata soslu tart kek kendim yapıp götürmüştüm gittiğim yere
Akşam ayran detoksundan malzeler kalmıştı detoks soguk ayran çorbasından yapıp koca bi kase içtim içinde bulgur nohut mercimek ve salatalık oluyor nane ve pul biber ile tatlandırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…