Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

Günlükcm dün giremedim dünkü menü böyle bi akrabamız ızı hastaneye ziyarete gittikte ameliyat olacaktı. Menümü yazayım gün boyu hastanedeyim yani dışarıdaydım akşamda kv de siz düşünün menü nasıl olur
Sabah dışarı gideceğimizi bildigim için dolapta bir kase kader haşlanmış yeşil mercimek vardı onu bir çay kaşığı tereyağı yağı ile soteleyip uzerine yumurta kırdım yanına bir domates sabah böyle
Akşama kadar hastanede bir iki yudum yarım bardak kadar meyve suyu üç dört tane çubuk kraker bol su içmeye çalıştım açlık bastırsın diye
Akşam kayınvalidem de iki kızarmış biber dolmalık biber büyüklüğünde ama acı iki üç parça kızarmış kabak yanına bir kase sarımsaklı yoğurt üç kaşık bulgur pilavı ve bolca lahana salata sı ardından ara bir sade kahve ve biraz da karpuz
Dün dukan birası yapıp onu içmeye başlayacaktım sadece evden çıkmadan bir bardak içebildim gece on iki gibi geldim eve bugün içerim artık hazır nasıl olsa dolapta
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Kızlar dünki menüm böyleydi konserve felan işleriyle uğraştık çok yorulmuşum uyumuş kalmışım akşam zaten çok kaçamaklı ve iyi bir gün değil di
Kahvaltım bir domates bir salatalık üç ince biber kim kutusu büyüklüğünde peynir ile bir yumurta birlikte pisti
Ara iki üç mürdüm eriği
Öğle iki kaşık pilav bir büyük bardak ayran iki kızarmış acı sivri biber yanına zeytinyağlı taze fasulye ve domates ve semizotu karışık zaten
Sonra bir kahve fincanı kadar var yada yok puding
İlkindi üç bardak şekersiz çay bir avuçtan bir fazla patlamış mısır
Akşam yarım kase tarhana çorbası iki çatal makarna köz biberli domatesli yemek ve ayran
Sonra bi top dondurma
Kızlar dün kahvaltı harici başka bi evde oldugum için bu kadar karışık bi menü oldu aradakiler olmasa ii sayılır ama yinede zopayı hakettim galiba yorum sizin

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir

hep bu anneler kaynanalar bozuyor kızartmalar börekler dolmalar yoruldumm...

Marhaba canım takip adıyorum seni bi öğünün iyi sonrası karışık oluyor böylece vücutta şaşırıyor neye alışsam diyor dengeli beslenmeye çalışırken daha da dengesiz oluyor vücut aman diyim canım tamam öyle abartılı bir kilon yok şimdi ALLAH var ama inan bende böyle dengesiz beslenerek nasıl olsa çok kilo yok derken bi bakmışım topan patlıcan olmuşum önlemimizi alalım dimi ama
Bu arada ben biraz katı oluyorum bu konuda 18 den sonra çok özel durumlar hariç yemem gün içinde de akraba toplantıları da dâhil mümkün mertebe pasta kurabiye tatlı yok yani yanlış anlama emi bizim için diyorum yedigimiz her pasta börek tatlı bize basen göbek kalça olarak geri dönüyor yaz geçtikçe zorlaşacak en iyisi buna biz dur diyelim canım

Çok haklısın cnm evde bi sıkıntı olmuyor tutuyorum kendimi de misafir likte bozuluyor ama koyvermek yok bi ara seksen dim cnm bn doğumdan sonra

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir

Ara bir eksi elma yarım kayısı bir mürdüm erigi
Öğle marul ve bir domates ten oluşan koca bi tabak salata bi kase yoğurt iki sivri biber
Akşam köz patlıcan salatası bi kase yoğurt iki közlenmiş acı biber
Bir litre dukan birası
Belki yatmadan yoğurt kürü yerim

Geç kahvaltım bir yumurta dan omlet kibrit kutusundan hallice peynir semiz otu bir domates bir salatalık iki sivri biber

Canim tarhana icersen ve bir dolu kase icersen baska bir yemek eklememeye calis. Heleki karbonhidrat iceren baska sey yememeye calis. Tarhana kendisi ögun gibi zaten o nedenle ek bir karb almana gerek yok. Bir tavsiye

Günlük menümü yazayım
Sabah
Bir yumurtadan omlet
Bir kibrit kutusundan hallice peynir
Bir domates bir salatalık bir biber
Ara dukan birası beş veya altı tane gün sarı leblebi bir gün kurusu bir kayısı
Öğle yok temizlik yapıyorum derken akşamı ettim hemide spor oldu
Akşam yemeğimi daha yemedim eş esnaf olunca gece kalıyor menüde patlıcan musakka lahana salatası közlenmiş acı biber ve yoğurt salataya ağırlık verip gerisini ölçülü yerim artık

Günaydın günlükcüm kahvaltım geç oldu birazdan kv ye gidicem
kahvaltıda bir yumurtadan omlet iki domates kib kutusu kadar peynir iki közlenmiş biber
Dukan birasını hazırlayıp yanımda götürürüm artık

Öğle yemeğim ütüyle uğraşırken geç kaldı dört beş kaşık patlıcan musakka yarımkase yoğurt bir közlenmiş açı biber

Sabah bir yumurtadan az yağlı omlet bir çay kaşığı kadar
Kib kutusundan hallice peynir
İki domates
Bir köz biber
Ara biraz kuru üzüm
Öğle dört beş kaşık kadar patlıcan musakka bir köz biber yanına yarım kase yoğurt
Ara bir mürdüm eriği
Ve tabi dukan birası
Akşam kvye gideceğimi söylemiştim size zaten domates soslu makarna ve biber patlıcan kızartıp domates le yemek yapmış
Baktım yemekler diyete aykırı hemencecik bir cacık yaptım
Baya cacık kaşıkladım
İki kasık kadar anca makarna
Birazda patlıcanlı yemekten aldım yanına sivri biber

Sütcüden süt alıp kaynatmış bir çay bardağı sütlü kahve şekersiz

Yatmadan yoğurt kürü mü yerim herhalde

Günaydın günlüğüm
kahvaltımı paylaşıyorum bir patatesten çok az yağlı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
İki tam ceviz
Bir domates
Biraz peynir
iki zeytin
bi sürümde marmelat

öğle yemegim düğünde geçti biraz şehriye çorbası dört beş kaşık nohutlu et domates salatası bir kaşık pilav ama açımmmmmmm

1. İyi geceler menümü ara ara yazdım ama toplu halde günün dökümünü yazayım bir adet patatesten çok az yağ ileı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata aile bireylerinkini ayırdım onların biraz daha fazla yağı çünkü
    İki tam ceviz
    Bir domates
    Biraz peynir
    iki zeytin
    bi sürümde marmelat
  2. öğle yemegim düğünde geçti biraz şehriye çorbası dört beş kaşık nohutlu et domates salatası bir kaşık pilav
  3. Akşam salata ile geliştirecek tim eşimin babaannesine gittik gitmeden bir bardak ayran içtim orda bir tane haşlanmış mısır bir medine hurma bir ceviz dört beş tane yaş üzüm yedim
  4. Dukan birasının 5günü bitti

Slmlar günlüğüm
Sabah
Bir yumurta dan omlet
1 zeytin
Bir domates
Bir salatalık
Sivribiber
İki ceviz
Kib kutusu kadar Peynir
Yanına şekersiz bir kupa çay
Öğleyin
Yarım soğan iki küçük patlıcan ve 4biber bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile sotelendi yanına 5kaşık felan yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…