- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
-
- Konu Sahibi suskunprenses
hep bu anneler kaynanalar bozuyor kızartmalar börekler dolmalar yoruldumm...Günlükcm dün giremedim dünkü menü böyle bi akrabamız ızı hastaneye ziyarete gittikte ameliyat olacaktı. Menümü yazayım gün boyu hastanedeyim yani dışarıdaydım akşamda kv de siz düşünün menü nasıl olur
Sabah dışarı gideceğimizi bildigim için dolapta bir kase kader haşlanmış yeşil mercimek vardı onu bir çay kaşığı tereyağı yağı ile soteleyip uzerine yumurta kırdım yanına bir domates sabah böyle
Akşama kadar hastanede bir iki yudum yarım bardak kadar meyve suyu üç dört tane çubuk kraker bol su içmeye çalıştım açlık bastırsın diye
Akşam kayınvalidem de iki kızarmış biber dolmalık biber büyüklüğünde ama acı iki üç parça kızarmış kabak yanına bir kase sarımsaklı yoğurt üç kaşık bulgur pilavı ve bolca lahana salata sı ardından ara bir sade kahve ve biraz da karpuz
Dün dukan birası yapıp onu içmeye başlayacaktım sadece evden çıkmadan bir bardak içebildim gece on iki gibi geldim eve bugün içerim artık hazır nasıl olsa dolapta
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Aynen öyle bide kaynavalide kendinden zayıfsahep bu anneler kaynanalar bozuyor kızartmalar börekler dolmalar yoruldumm...
Çok haklısın cnm evde bi sıkıntı olmuyor tutuyorum kendimi de misafir likte bozuluyor ama koyvermek yok bi ara seksen dim cnm bn doğumdan sonraMarhaba canım takip adıyorum seni bi öğünün iyi sonrası karışık oluyor böylece vücutta şaşırıyor neye alışsam diyor dengeli beslenmeye çalışırken daha da dengesiz oluyor vücut aman diyim canım tamam öyle abartılı bir kilon yok şimdi ALLAH var ama inan bende böyle dengesiz beslenerek nasıl olsa çok kilo yok derken bi bakmışım topan patlıcan olmuşum önlemimizi alalım dimi ama
Bu arada ben biraz katı oluyorum bu konuda 18 den sonra çok özel durumlar hariç yemem gün içinde de akraba toplantıları da dâhil mümkün mertebe pasta kurabiye tatlı yok yani yanlış anlama emi bizim için diyorum yedigimiz her pasta börek tatlı bize basen göbek kalça olarak geri dönüyor yaz geçtikçe zorlaşacak en iyisi buna biz dur diyelim canım
Tamam canm çok sağol çok ta masum değil haklısınCanim tarhana icersen ve bir dolu kase icersen baska bir yemek eklememeye calis. Heleki karbonhidrat iceren baska sey yememeye calis. Tarhana kendisi ögun gibi zaten o nedenle ek bir karb almana gerek yok. Bir tavsiye