Suskunprenses'in Diyet Günlüğü

Akşam yemegim yoğurt ve yarım portakalın suyu onu birazdan içerim yada direk sıkmadan yerim yoğurdun içine de bi tane salatalık koydum şuncagızdanbişey olmaz herhalde

Eklentiler

• IMG_20170727_190925.JPG
    IMG_20170727_190925.JPG
    48,5 KB · Görüntüleme: 38
İyi geceler kızlar akşam İsveç menüsündeki yarım portakal suyu vardı onu içmeden kayınvalidem lere gittik bir fincan şekersiz türk kahvesi ve sonrasında iki küçük dilim karpuz ve bi tane kayısı yedim isveçe yine ihanet

Sabah havuç yerine biraz tane büyük boy salatalık kilo 64.0 beşinci güne eksi iki yle başladım hadi hayırlısı

Eklentiler

• DSC_0149.JPG
    DSC_0149.JPG
    56,8 KB · Görüntüleme: 40
İsveççe Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı) bnm yaptığım İsveç yeşil mercimek suda haşlanır tereyağı ile sotelenir üzerine pul biber metabolizma çalışsın diye bi küçük kuru soğan evdeyim ve cnm istedi mercimeğin yanında

Akşam yine haşlanmış yeşil mercimek yanına köz patlıcan biber salatası sonra bi yeşil eksi elma bi kayısı ama ilkinde fena oldu gezmeye gitmiştim bir dilim kek ten sadece iki catal aldım gerçekten azıcık bide 5-6tane tuzlu çubuk kaçamak kötü oldu ya

Günaydınlar isveçte altıncı gün başladı.sabah tartldım 100grmcık eksik sadece dün tam 64dü bugün 63.900 geldim dün mercimegi fazlamı kaçırdım acaba :-( bide iki çatalck kek ve bi kaç tuzlu çubuk vardı tabi böyle olunca ekside az oldu.bi azarı hakeetim galiba ben :-/ sabah menü bir kupa şekersiz türk kahvesi yanındaki küp şeker yerine bir medine hurma vr bir tane gün kurusu

Eklentiler

• IMG_20170729_095609.JPG
    IMG_20170729_095609.JPG
    58,7 KB · Görüntüleme: 60
MaşaAllah canım hayırlısı olsun ne güzel vermişsin devamı gelir nasipse
İnsan isteyince Allah'ın izniyle yapar bizde yapanlardan olacağız ALLAH'IN İZNİYLE
kekmis kurabiyeymis onlarda ne oluyormuş elinin tersiyle it gitsin tabiki tadacağız ama sadece o
Aynada kendini hayal et
Basen yok göbek yok kalça küçük ohhh
Kekten börekten daha güzel ya
Seni takipteyim canim

MaşaAllah canım hayırlısı olsun ne güzel vermişsin devamı gelir nasipse
İnsan isteyince Allah'ın izniyle yapar bizde yapanlardan olacağız ALLAH'IN İZNİYLE
kekmis kurabiyeymis onlarda ne oluyormuş elinin tersiyle it gitsin tabiki tadacağız ama sadece o
Aynada kendini hayal et
Basen yok göbek yok kalça küçük ohhh
Kekten börekten daha güzel ya
Seni takipteyim canim
Ay mesajın la mutlu oldum cnm ya kaç yıldır şu ellili rakamları bi göremedim artık bi görsem allahın izniyle sağlıklı bi şekilde

İsveç diyetine 6.gün Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç. Havuç yok onun yerine salatalık kayın valideme gitcem diyet yaptığımı bilmiyor tok gideyim oraya akşam da salata ve et var menüde orada olacagım için bişeyler ayarlıcm artık

Günlükcüm rapor veriyorum pek yüzüm yok ama neyse bugün kayınvalideme gittim öğleden sonra yarın misafirleri gelecek miş ikram hazırladım çay demledi yaptıgım kurabiyeler den koydu bi tane kurabiye yedim akşama yemekte misafirleri vardı güveç pilav çorba ve salata yaptık pilavı sadece yaparken tadına baktım olup olmadığına akşam İsveç menüm de salata ve haşlama et vardı salata diyetiminkinden biraz daha yağlı ve tuzluydu ondan yedim artık baya ve güveçin etlerinden almaya çalıştım dometesinden ve suyundan yemedim sonra da bi yeşil elma hep diyet dışı ama napim ya diyemiyorum orda sıkı bi listem var ona uymak zorundayım diye yapılanları kendi menüme göre yemeğe çalışıyorum yarın tartıda inş kaçamak olan kurabiye ve haşlama yemem gereken eti güveç şeklinde yemem çok etkilemez inşallah ya. Bu arada bu arada İsveç diyeti ile başladığım soda limon suyu yeşil çay üçlüsüne devam ediyorum yorumlarınızı bekliyorum ne olacak bnm bu isvçle imtihanım :-)

Günaydınlar isveçte altıncı gün başladı.sabah tartldım 100grmcık eksik sadece dün tam 64dü bugün 63.900 geldim dün mercimegi fazlamı kaçırdım acaba :-( bide iki çatalck kek ve bi kaç tuzlu çubuk vardı tabi böyle olunca ekside az oldu.bi azarı hakeetim galiba ben :-/ sabah menü bir kupa şekersiz türk kahvesi yanındaki küp şeker yerine bir medine hurma vr bir tane gün kurusu

Bugün aynı çıkmışız canım ben de tartıda 63.9 dün

Günlükcüm rapor veriyorum pek yüzüm yok ama neyse bugün kayınvalideme gittim öğleden sonra yarın misafirleri gelecek miş ikram hazırladım çay demledi yaptıgım kurabiyeler den koydu bi tane kurabiye yedim akşama yemekte misafirleri vardı güveç pilav çorba ve salata yaptık pilavı sadece yaparken tadına baktım olup olmadığına akşam İsveç menüm de salata ve haşlama et vardı salata diyetiminkinden biraz daha yağlı ve tuzluydu ondan yedim artık baya ve güveçin etlerinden almaya çalıştım dometesinden ve suyundan yemedim sonra da bi yeşil elma hep diyet dışı ama napim ya diyemiyorum orda sıkı bi listem var ona uymak zorundayım diye yapılanları kendi menüme göre yemeğe çalışıyorum yarın tartıda inş kaçamak olan kurabiye ve haşlama yemem gereken eti güveç şeklinde yemem çok etkilemez inşallah ya. Bu arada bu arada İsveç diyeti ile başladığım soda limon suyu yeşil çay üçlüsüne devam ediyorum yorumlarınızı bekliyorum ne olacak bnm bu isvçle imtihanım :-)

Canım bu diyet işi gerçekten insanı sınıyor. Ama çok güzel yazıyorsun özellikle geçen yine yediğin farklı bir şey için İsveç'e ihanet yazmıştın gülümsetti beni ☺️☺️Ne yapalım öyle böyle vereceğiz bu kiloları. Bence kaçamak bir şey yediğin gün yakacak kadar spor yap için daha rahat eder. Mesela ben bugün yediğin kekler için yüz mekik cekecegim birazdan. Eminim karşılığı olmaz ama direkt yatıp uyumaktan iyidir

X