- 28 Temmuz 2011
- 668
- 154
- Konu Sahibi suskunprenses
Canım merhab takip ediyorum seni
MaşaAllah iyi gidiyorsun
Kolay gelsin İnşaALLAH
MaşaAllah iyi gidiyorsun
Kolay gelsin İnşaALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun canım arada kaçamak oluyor önemli olan toparlayabilmekDün yediğim dolmalar gelir bugün tırmalar dün -800 ken bugün sadece -100 güncel 65.100
Teşekkürler cnm inşallah güzel kilolar veririzCanım merhab takip ediyorum seni
MaşaAllah iyi gidiyorsun
Kolay gelsin İnşaALLAH
Aynen öyle aslında haklısınolsun canım arada kaçamak oluyor önemli olan toparlayabilmek
Sabah havuç yerine biraz tane büyük boy salatalık kilo 64.0 beşinci güne eksi iki yle başladım hadi hayırlısı
Teşekkür cnm <3Tebrikler canım
Ay mesajın la mutlu oldum cnm ya kaç yıldır şu ellili rakamları bi göremedim artık bi görsem allahın izniyle sağlıklı bi şekildeMaşaAllah canım hayırlısı olsun ne güzel vermişsin devamı gelir nasipse
İnsan isteyince Allah'ın izniyle yapar bizde yapanlardan olacağız ALLAH'IN İZNİYLE
kekmis kurabiyeymis onlarda ne oluyormuş elinin tersiyle it gitsin tabiki tadacağız ama sadece o
Aynada kendini hayal et
Basen yok göbek yok kalça küçük ohhh
Kekten börekten daha güzel ya
Seni takipteyim canim
Günaydınlar isveçte altıncı gün başladı.sabah tartldım 100grmcık eksik sadece dün tam 64dü bugün 63.900 geldim dün mercimegi fazlamı kaçırdım acaba :-( bide iki çatalck kek ve bi kaç tuzlu çubuk vardı tabi böyle olunca ekside az oldu.bi azarı hakeetim galiba ben :-/ sabah menü bir kupa şekersiz türk kahvesi yanındaki küp şeker yerine bir medine hurma vr bir tane gün kurusu
Yarın dan pek umudum yok kaçamak oldu bugün :-(Bugün aynı çıkmışız canım ben de tartıda 63.9 dün
Günlükcüm rapor veriyorum pek yüzüm yok ama neyse bugün kayınvalideme gittim öğleden sonra yarın misafirleri gelecek miş ikram hazırladım çay demledi yaptıgım kurabiyeler den koydu bi tane kurabiye yedim akşama yemekte misafirleri vardı güveç pilav çorba ve salata yaptık pilavı sadece yaparken tadına baktım olup olmadığına akşam İsveç menüm de salata ve haşlama et vardı salata diyetiminkinden biraz daha yağlı ve tuzluydu ondan yedim artık baya ve güveçin etlerinden almaya çalıştım dometesinden ve suyundan yemedim sonra da bi yeşil elma hep diyet dışı ama napim ya diyemiyorum orda sıkı bi listem var ona uymak zorundayım diye yapılanları kendi menüme göre yemeğe çalışıyorum yarın tartıda inş kaçamak olan kurabiye ve haşlama yemem gereken eti güveç şeklinde yemem çok etkilemez inşallah ya. Bu arada bu arada İsveç diyeti ile başladığım soda limon suyu yeşil çay üçlüsüne devam ediyorum yorumlarınızı bekliyorum ne olacak bnm bu isvçle imtihanım