Sürtünmeyle hamile kalınır mı yardım

şimdi ben transfer oldum ya acaba birde sürtünmeyi denesem 2transfer yapıldı 3tanede sürtüşmeyle olsa 5tane birden mi doğursam napsam bilemedim
😭 tabi tabi denemk gerekir hepsini bir pırt da çıkarırsın hem . sen bi dene bende transfere kadar kot pantolon üstü sürtüneceğim .

Yine mi ya offf offf :rolleyes:

Sürtünmeyle hamile kalanlar grubu var biliyormusum?
Hem daha kaliteli daha sağlıklı hamilelik oluyor
Heleki adetliyken tazecik yumurtalar ohhh misss
Taze süt gibi yoğurt nasıl mayalanirsa hamilelik de öyle oluyor
Taş gibi tutuyor :KK57:
Bu bilgi için tşk ederim paremm benm bundan hiç haberim yoktu😟 hep adet bitince denedm ondan olmadı demek

😭 tabi tabi denemk gerekir hepsini bir pırt da çıkarırsın hem . sen bi dene bende transfere kadar kot pantolon üstü sürtüneceğim .
denicem tabikde bu fikir nasıl aklıma gelmedi şaşıyorum kendime.ben takım elbise giyim denicem cocuklar belki devlet memuru felan olur bak aklında olsun kotla denersen çocuk serseri olabilir

denicem tabikde bu fikir nasıl aklıma gelmedi şaşıyorum kendime.ben takım elbise giyim denicem cocuklar belki devlet memuru felan olur bak aklında olsun kotla denersen çocuk serseri olabilir
Aaa kumaştan iyice içeri ılık ılıkta akar belki direk transfere gerek kalmadan 5iz doğrururum .

Bu bilgi için tşk ederim paremm benm bundan hiç haberim yoktu😟 hep adet bitince denedm ondan olmadı demek
Halleyim biliyorsun bir kOt bebek üretim merkezi var artemisle orda denemeler yapıyoruz meğer bilinen gerçekler hiç gerçek değilmiş :KK70: :KK70: :KK70:

Arada ped ve kan olduğundan alevlenmemiş. Yeteri kadar sürtüşmemişsiniz. Eğer pedin üzerine boşalma olduysa çok ama çok kaliteli bi sperm süzmesi olmuştur. İçiniz rahat olsun. Çok efsane bi bebeğiniz olucak 😎😎😎.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa seniii yiyceeemmmmmm hahahahahaah

spit-take.gif

bak kafa çalışıyor bizim. Kumaştan fazlaca geçebilirler 5 olsa gene iyi hazır ol stadyuma😌
Ayy kız ben 1.50 lik kadınım nasıl taşıyım daha fazlasını . Yok ozaman hepsini şeytmeyelim yarısınıda kutuya koyalaım belki başka zaman kullanırız .

X