Sürpriz yumurtadan çıkan flört

Görüşme devam ediyor mu şu an
Beni arayacağını söyledi ama hala aramadı. Çünkü telefon götürmesi. Ankesörlü telefon için müsait olamamış olabilir. Ama mektup için kılanın adresini yazdı ve kendi adresini de bana yaz diyr mesaj attı telefonu teslim etmeden

Kac yasinda bedellimi gitti?

Görüşme devam ediyor mu şu an
Beni arayacağını söyledi ama hala aramadı. Çünkü telefon götürmesi. Ankesörlü telefon için müsait olamamış olabilir. Ama mektup için kılanın adresini yazdı ve kendi adresini de bana yaz diyr mesaj attı telefonu teslim etkedem
Kac yasinda bedellimi gitti?
Yaşı benden küçük, ama takmıyorum bu durumu. 4 yaş var aramızda ama çok fazla olgun. Hayır 6 ay için gitti.

Görüşmeye devam ederseniz ne olacak zaten acemiden sonra sanırım izinleri de var, askerlik artık kısa bir dönem eskisi gibi uzun değil.
Sizin hissettiklerinizi o da hissettiysr görüşme elbet devam edecektir

Konunun gidişatından sonunda kötü bir şey olacak sandım. Askere gitti diye neden birinci dünya savaşında cepheye gitmiş gibi drama yaptınız ki?
Çünkü güzel bir uyum yakaladım ve bende çalışmak için başka bir şehre gidicem 6 aylığına o da 6 aylığına askere gitti.

Görüşmeye devam ederseniz ne olacak zaten acemiden sonra sanırım izinleri de var, askerlik artık kısa bir dönem eskisi gibi uzun değil.
Sizin hissettiklerinizi o da hissettiysr görüşme elbet devam edecektir
Acemiden sonraki bir haftalık tatil çalıştığım şehre beni görmeye geleceğini söyledi

Adam öldü sandım askere gitmiş. Tekrar görüşürsunuz ne var bu kadar üzülüp büyütecek?

Bir güne ne çok aktivite sığdırmışsınızYaşlı bünyem yoruldu burda. Ben eve gidince çocuğun ismini unuturdum bu kadar şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…