Hoşlandığım çocuk beni flört olarak görüyor

Kırılmayın ama sadece sizi sevmemiş olabilir sizden o enerjiyi almamış olabilir dış görünüşünüzü de beğenmemiş olabilir ki bu sizi çirkin yapmaz? Önceden de ilgisizmiş iletişimi siz sürdürüyormuşsunuz. Neden direkt kendinizi sorguluyorsunuz?
Ben hoşlandığım için kabul edemedim sanırım bu durumu

Merhaba benle tanışmadan önce ciddi ilişki istediğimi söyleyen çocuk birkaç buluşma sonra biz meyiz dediğimde flört dedi daha sonralarda da ben seninle ciddi düşünemiyorum o his gelmedi dedi. Sorun ben de mi çok hoşlanıyorum ve bu duruma çok üzüldüm . Buluşmalarımız da çok fırlama birisi olmasına rağmen hiç yüzüme bakmıyor göz teması da kurmuyordu.zaten sevgili olsak kesin evleniriz diyen biriydi sevgili olarak bile görmedi beni .Çok mu çirkinim veya bir insanın ciddi düşünebileceği biri olmadığımı mı anlamalıyım
Bir de bir konuşup bir konuşmuyorduk ben adım atarsam konuşuyor ama yazsam çok zaman geçse de yazmıyordu
Enerjiniz uymamistir çok takılma flört dönemi bunun için var zaten.

Hiç uzatma numarasını dahi sil. Yinede çocukmuş yalandan seviyor gibide yapabilirdi erkek milleti kötü kalpli Toparlan hiç bırakma kendini çirkinlik diye bir şey olmaz az makyaj vardır ☺️

Merhaba benle tanışmadan önce ciddi ilişki istediğimi söyleyen çocuk birkaç buluşma sonra biz meyiz dediğimde flört dedi daha sonralarda da ben seninle ciddi düşünemiyorum o his gelmedi dedi. Sorun ben de mi çok hoşlanıyorum ve bu duruma çok üzüldüm . Buluşmalarımız da çok fırlama birisi olmasına rağmen hiç yüzüme bakmıyor göz teması da kurmuyordu.zaten sevgili olsak kesin evleniriz diyen biriydi sevgili olarak bile görmedi beni .Çok mu çirkinim veya bir insanın ciddi düşünebileceği biri olmadığımı mı anlamalıyım
Bir de bir konuşup bir konuşmuyorduk ben adım atarsam konuşuyor ama yazsam çok zaman geçse de yazmıyordu
Olmaz sizden.

Erkek göz teması kurmuyorsa sevmiyordur ama boşta da kalmak istemiyordur. Sizin çirkin ya da güzel olmanızla bir alakası yok ben bu tarz ciddileşmelerin zamanla olabileceğini düşünüyorum. Siz devam ettirmişsiniz ki zaten adamda duygu yok. Bu arada aklınızda bulunsun bir erkeğe asla biz neyiz diye sormayın. Ne olduğunuzdan emin olmadığınızda ona göre davranın, eğer sizinle gerçekten ilgileniyorsa bu soruyu o soracaktır ya da sevgili olduğunuzu ima edecektir. Çünkü sizi kaçırmak istemeyecektir.

75 tane daha konuştuğu kız olduğu için.. onlara da kıyamamış diyelim :)
Sil her yerden gitsin ya kendini küçük düşürme

Buldumcuk gibi davrandıysan hevesli durduysan kaçmıştır erkekler peşinden koştuğu kizi severler

İstemediğini anlamanız için daha ne yapması gerekiyor geç yazıyor yüzünüze dahi bakmıyormuş adamın yakasını birakın bi.Ayrıca konuşma en başında ciddi ilişki istiyorum nedir ya tanışır görüşürsün aklına yatarsa o da isterse zaten sevgili olursunuz bu bir süreçtir kendiliğinden gelişir.

Kimseye asla biz neyiz diye sormadım sormam da belirsizlik varsa ben gidiyorum derim ,isteyen çok güzel ilişki de yürütüyor teklif de ediyor.

senden kaç kulvar gerideki kıza gider anında nikah basar erkekler böyle sıkıntı kendinde arama 27 den bildiriyorum erkekler böyledir
Neye göre kime göre kaç kulvar demekki o erkeğin de kulvarındaki kişi siz değilsiniz beğenmemiş sevmemişşş

tanimadan etmeden ciddi düşünüyorum diyen insanlara ayar oluyorum. neyiyle ciddi düşünüyorsun? belki fikirleri boş - güzel ama malın teki, belki ailesi arıza bir erkek kardesi var ömür boyu seni sömürmeye hevesli gibi - belki iyiyken iyi kötüyken agzinin ayari yok, belki dogacak cocuguna iyi anne/baba olabilecek biri degil daha kendini gelistirmemis, belki gelecek hayali sana uymuyor misal kuş ucmaz koyde arsasi var hayali cocuklari evlendirince orada herkesten izole yasamak vs.
bin tane kriter var biriyle evlenmek icin.
ama bizim ulkede kimsenin umrunda degil.
tanistin mi? niyetim ciddi dedin mi?
tamam o zaman evlilik niyetiyle ilerle.
mutsuzluk ve pişmanlık garantili ama olsun😅
adamin seni tanimadan niyetim ciddi laflarini zaten yemeyecektin.
ayrica flortsunuz iste. epi topu birkac kere bulusmussunuz. ne diyecekti , nisanliyiz mi diyecekti?
benim uzak mesafe bir iliskim vardi. ansızın tanıştık, tanıştığımız gun opuserek vedalastik, sonrasinda mektuplar yazdik, yeni bulusma planlari yaptik, tatillere ciktik. ama bazi "eksik" bir seyler vardi "flört" olarak baktik birbirimize. çünkü tanisma evresi yani nasil patakute sevgili denir ki? bu da bana sacma geliyor. sonra zaman geçti, bazi seylerden emin olduk - net olarak sevgili olduk iliskimiz sekil atladi, simdi evlilik planlıyoruz.
bana normali bu geliyor. huyunu suyunu bilmediğin insanla gezip tozman, öpüp koklaman bence flörttür.
ayrica adam yuzune bile bakmiyormus bulusmada. sen buna mi layiksin?
tez vakitte ayril, yanina yakisacak, sana deger veren biri olmazsa yalniz kal daha iyi

Belki geri kafalıyım bilmiyorum ama ben kimseye ciddi düşünüyorum diyemem ya :63: hani bu şey gibi oluyor ben sevgili olmaya layık gördüm beğendim hatta evlilik bile düşünebilirim ...ama neden ben söyleyeyim ki bunu.Erkek kişisi söylesin birisi söyleyecekse.

Kusura bakmayın da kadının evlilik teklifi etmesi gibir bir şey bu , bir kere her tanıştığımla sevgili olmak istemem .Flörtlük evresinde zaten tavırlarına bakarım o süreçte onu tanırım hal hareketleri hoşuma gider yaşantısı hoşuma gider tamam derim o zaman ben bu adamla sevgili olabilirim.Ama gelipte ona ben seninle ciddi düşünüyorum demem, zaten az çok anlarsınız kim sizinle sevgili olmak ister kim olmak istemez...Ben istediğim halde o konuşmayı ilişkiye getirmiyorsa da kendimi geri çekerim.Kaldı ki herkesle sevgili olmak evlenmek zorunda değiliz ya kasmasak mı :dondurma:

İlişkiler evrilebilir, değişebilir. yenGEnC yenGEnC te yaşamış buna benzer bir şey bende yaşadım ama ben istemedim.
Dating app te tanıştığım bir çocuk vardı öylesine buluşmuştum.Sonra 7 8 defa buluştuk takıldık, gezdik ,eğlendik ve flörtleştik.Sonra bana bir itirafta bulundu ben cinsellik için seninle buluşmuştum ama sana aşık oldum duygular hissetmeye başladım dedi, yakında sevgililer günü vardı bana hediye bakıp ekran görüntüsü aldıklarını bile gösterdi ciddiyetini anlamam için.Bunları söylerken o kadar gerçek bir ifadesi vardı ki...

Ben de bocaladım çünkü ona karşı duygusal pek bir şey hissetmiyordum, yakın zamanda okulu bittiği için askere gidecekti , düşündüm ve gerçekten bekleyecek kadar seviyor muyum hayır.E o zaman neden 6 ay onun yolunu gözleyeyim ki sırf birisi benimle ciddi düşünüyor diye.Çocukla çok eğleniyordum, yakışıklı ve kibar birisiydi ama duygularım onun kadar yoğun değildi.Bu yüzden ilişkimizi kestik , kimseyi umutlandırmaya hakkım olmadığını düşündüm.
Hep derler ya kadınlar cinsellik sonrası ciddi düşünmek istiyor , bağlanıyor vs.Bu genelleme doğru değil işte.

İlişkiler evrilebilir, değişebilir. yenGEnC yenGEnC te yaşamış buna benzer bir şey bende yaşadım ama ben istemedim.
Dating app te tanıştığım bir çocuk vardı öylesine buluşmuştum.Sonra 7 8 defa buluştuk takıldık, gezdik ,eğlendik ve flörtleştik.Sonra bana bir itirafta bulundu ben cinsellik için seninle buluşmuştum ama sana aşık oldum duygular hissetmeye başladım dedi, yakında sevgililer günü vardı bana hediye bakıp ekran görüntüsü aldıklarını bile gösterdi ciddiyetini anlamam için.Bunları söylerken o kadar gerçek bir ifadesi vardı ki...

Ben de bocaladım çünkü ona karşı duygusal pek bir şey hissetmiyordum, yakın zamanda okulu bittiği için askere gidecekti , düşündüm ve gerçekten bekleyecek kadar seviyor muyum hayır.E o zaman neden 6 ay onun yolunu gözleyeyim ki sırf birisi benimle ciddi düşünüyor diye.Çocukla çok eğleniyordum, yakışıklı ve kibar birisiydi ama duygularım onun kadar yoğun değildi.Bu yüzden ilişkimizi kestik , kimseyi umutlandırmaya hakkım olmadığını düşündüm.
Hep derler ya kadınlar cinsellik sonrası ciddi düşünmek istiyor , bağlanıyor vs.Bu genelleme doğru değil işte.
iyi olmus ayrıldığın
yol yordam bilmeyen sacma sapan insanin biri olmasa aldiginin ekran görüntüsünü göstermek yerine 14 subatta onlari sana verir, sürpriz yapar - hislerinden de "ben yatmalik kiz ariyordum vallahi sonra asik oldum"dan daha guzel bir yolla anlatirdi. belki o zaman senin de hislerin artardi. sonucta duygular yapilan davranislarla artan - azalan bir sey...

iyi olmus ayrıldığın
yol yordam bilmeyen sacma sapan insanin biri olmasa aldiginin ekran görüntüsünü göstermek yerine 14 subatta onlari sana verir, sürpriz yapar - hislerinden de "ben yatmalik kiz ariyordum vallahi sonra asik oldum"dan daha guzel bir yolla anlatirdi. belki o zaman senin de hislerin artardi. sonucta duygular yapilan davranislarla artan - azalan bir sey...
Hayır ama vermesi saçma olurdu ben istemezdim de.Sevgili değiliz ki neden versin .Bu arada yatmalık kız aramıyor, öyle birisi değil gayet kaliteli bir yaşantısı var .Enerjisi uyarsa cinsellik yaşıyor, direkt yatmak için gelseydi beni o kadar hayatına dahil etmez para harcamaz gezmez tozmazdı, cinsellikte hemen olmadı zaten.Bende takılmak için onunla buluştum ayrıca ? o sadece söyledi ben söylememiştim.
İfade etmesi belki saçma olmuş olabilir çünkü bencede hoş değil :) katılıyorum

Back
X