• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yumurtadan çıkan flört

Seneler önce bir arkadaş askere gidecek biri için işe başladı.Askere giden kişiyle sonra evlendi kader kısmet işi
Bu dönem için aynısını söyleyemem

Şimdi ben realist yaklasiyorum. Elbette ki uyum yakalamaniz falan çok güzel. Ama zaten o tarz uygulamalarda genelde konum erişimi oluyor ona göre öneri çıkıyor. İkinci olarak heyecaniniz çok güzel ama zaten ortalama bir erkek bile elini tutabilir miyim diye sorar ilk buluşmada. Çok yüksek beklentileriniz olmasın romantik filmlerde değiliz.

Sen eğer 26 yaşındaysan çocuk çok küçük.eee macera olsun, farklı bir tat olsun, tecrübe olsun ilişkisi olacak zaten.o yüzden uzun uzadıya düşünmeye gerek yok ki zaten.denk gelirse tekrar görüşür, konuşursunuz.dert bile değil ki bu.

e tamam işte görüşmeye konuşmaya devam edin daha iyi tanırsınız birbirinizi

Şimdi ben realist yaklasiyorum. Elbette ki uyum yakalamaniz falan çok güzel. Ama zaten o tarz uygulamalarda genelde konum erişimi oluyor ona göre öneri çıkıyor. İkinci olarak heyecaniniz çok güzel ama zaten ortalama bir erkek bile elini tutabilir miyim diye sorar ilk buluşmada. Çok yüksek beklentileriniz olmasın romantik filmlerde değiliz.
Uygulamada konum muhabbeti yok. Çünkü birçok kişiyle konuşunca olmadığını anlıyorsunuz. Ayrıca uygulamanın ne olduğunu bile bilmiyorsunuz ki. Ortalama erkek muhabbeti değil olay. Öpmeden önce sorması gayet de ince bir davranış. Kaldı ki tüm gününü bana ayırıp benimle zaman geçirmesi de öyle. Hatta kafa yorup o gün için farklı aktivite ler planlaması da öyle. Hatta 5 saat aralıksız sohbet edebilmemiz de. Üstelik yüzyüzeyken. Demek ki hoşlanacağım kadar ince biriydi ki ben de bunu ifade ettim. Ya başkalarının mutluluğunu kıskanıyorsunuz. Ya da fazla karamsarsınız. Bilemedim ki.

Sen eğer 26 yaşındaysan çocuk çok küçük.eee macera olsun, farklı bir tat olsun, tecrübe olsun ilişkisi olacak zaten.o yüzden uzun uzadıya düşünmeye gerek yok ki zaten.denk gelirse tekrar görüşür, konuşursunuz.dert bile değil ki bu.
Ben öyle bakmıyorum hayata. Erkek büyük olunca neden kız çok küçük demiyorsunuz? Nerde eşitlik denir buna. Üniversite mezunu işinde gücüne biri yaşın ne önemi var abartı olmadığı sürece?

Back