• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yumurtadan çıkan flört

Geçmiş konulara baktım asıl olay 8 nisanda ayrıldığın kişiyi hala sevdiğinizi yazmışsınız oldukça garip.

Uygulama reklamı mı yapıyorsunuz acaba baktım coin vs bahsediyor cüzdan para detaylı bakmadım bulduğun adam da coinci o zaman asker dönüşü para ister sizden masum yüzüyle ağlar
Evet 8 Nisan da bir ayrılık yaşadım. Fakat kötü bir ayrılık olduğu için o kişiyi zamanında sevdiğim için bile utandım. Normalde bakınca hızlı gözüküyor. Ama hislerim gerçek anlamda bu şekilde.

Evet 8 Nisan da bir ayrılık yaşadım. Fakat kötü bir ayrılık olduğu için o kişiyi zamanında sevdiğim için bile utandım. Normalde bakınca hızlı gözüküyor. Ama hislerim gerçek anlamda bu şekilde.
Coi
Geçmiş konulara baktım asıl olay 8 nisanda ayrıldığın kişiyi hala sevdiğinizi yazmışsınız oldukça garip.

Uygulama reklamı mı yapıyorsunuz acaba baktım coin vs bahsediyor cüzdan para detaylı bakmadım bulduğun adam da coinci o zaman asker dönüşü para ister sizden masum yüzüyle ağlar
Coin muhabbeti öyle değil. Uygulamada konuşabilmek için olan bir şey. Para falan değil yani.

Pek anlamadım merak edip neymiş dedim Googledım 😄 coin kazanıyorsa dinleyen tanıştığın kişi coin kazanmış oluyor o zaman doğru mu?
Şöyle, uygulamada bir dinleyici var bi de anlatan. Dinleyici olabilmek için eğitim falan veriyor uygulama hatta küçük çaplı. Dinleyici olacak coin kazanıp, o coinlerlendert anlatıyorsunuz. Kısa özet bu şekilde

Olacağı varsa oluyor inanın bundan yıllar önce bende internetten biri ile tanışmıştım o askere gitti ben onun yaşadığı şehre üniversiteye gittim sonra sevgili olduk baya aşıktık 🤦‍♀️🤦‍♀️😍 bu başlangıçtaki heyecanlar güzel

Back