Kızlar selam nasılsınız? Deprem dolayısıyla gerçekten üzgünüm Allah hepimizin yardımcısı olsun. Size benim günlük hayatımı çok etkileyen bir şeyi istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar 24 yaşındayım tıp fakültesinden mezun oldum ve TUS’a hazırlanıyorum.
Annem rahat bir işte çalışıyor eve en geç 6 da gelmiş oluyor. Gelince namazlarını kılıp yemek yapıp tv vs izliyor. Akşam yemeklerimiz genelde 2 çeşit. Ana yemek(genelde sebze yemeği/tavuk haşlama patates/et haşlama + her gün makarna veya haftada 1 pirinç pilav)
Kızlar ben yemekleriyle hiç doymuyorum bir de ders çalıştığım için ekstra yemek istiyorum ama öyle paketli gıdayla çözülecek iş değil onları yiyince başım ağrıyor.
Arkadaşlarımın anneleri ev hanımı ve çeşit çeşit yemekler yapıyorlar, her aralarında kek çay vs vs. Kızlar gerçekten çok yoruldum. Öğlenleri akşamdan kalan yemeği mikrodalgada ısıtıp yiyorum ama asla doymuyorum. Çok zayıfladım. 172cm 52 kg yim. Aç olunca gün içinde yatağa 15 dk uzmanıyım diyip uyuyakalıyorum.
Bir gün isyan ettim anneme. O da 24 yaşındasın kendin yapabilirsin dedi. Ama gerçekten TUS a hazırlanıyorum vaktim de yök zaten çok stresliyim.
Her gün okula mı gitsem? Orada yemekhane var. Ama git gel cok yoruluyorum 1 saat gidiş 1 saat dönüş ve ayaklarım çok ağrıyor
Lütfen yardımcı olur musunuz