• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli uyuyan ve bahane bulan sevgili

beyhanyrjkg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
103
102
23
26
Herkese merhaba arkadaşlar sevgilim 23 yaşında su an üniversitesi online olduğu için evde bir ay sonra yurt dışına gidecek ama onu tamidigimdan beri uyuyor 😂bir kere arkadaşlarımla şehir değiştirdim uyumaktan haberi olmadı o kadar uyuyor bazen üçte kalkar bazen ikide benimde günlük işlerimden vakit kalmıyor bu yuzdsn çok konuşamıyoruz ben 11 de uyuyorum size boş yere mi üstüne gidiyorum her gün azar yiyor benden ( bu arada yaza sözümüz var iki yıllık sevgiliyiz hemen hemen)

Herkese merhaba arkadaşlar sevgilim 23 yaşında su an üniversitesi online olduğu için evde bir ay sonra yurt dışına gidecek ama onu tamidigimdan beri uyuyor 😂bir kere arkadaşlarımla şehir değiştirdim uyumaktan haberi olmadı o kadar uyuyor bazen üçte kalkar bazen ikide benimde günlük işlerimden vakit kalmıyor bu yuzdsn çok konuşamıyoruz ben 11 de uyuyorum size boş yere mi üstüne gidiyorum her gün azar yiyor benden ( bu arada yaza sözümüz var iki yıllık sevgiliyiz hemen hemen)

Bu erkeklerin çoğu, uyuyorum deyip uyumuyorlar. Kesin oyun videosu izleyip oyun moyun oynuyordur. Sonra geç yattığından öğlene kadar anca uyanıyordur.

barınaktan ayı edin daha iyi onlar en azındna kışın uyuyup yazın uyanıyor, bu mayışık erkek takımında o da yok :KK51:
Allah seni 😂
Benim de kocam öyle ve bir süre sonra evde delirirsin sürekli koca uyuyacak böyle biseye hazirsan mutluluklar dilerim 🤣🤣🤣
Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da

Bu erkeklerin çoğu, uyuyorum deyip uyumuyorlar. Kesin oyun videosu izleyip oyun moyun oynuyordur. Sonra geç yattığından öğlene kadar anca uyanıyordur.
Bir tane oyun bulmuş kendine yok tarlası varmış köyüne baskın ediyorlarmış dedim balkona iki biber domates ek onu ye oyundaki köyün sana ne faydasi var

Allah seni 😂

Yaaa gercekten mi açıkçası çok seviyorum ve seviliyorum burdaki salakları sözünü dinleyip ayrılacak değilim her insanın iyi kötü özellikleri vra ama adam uyuma makinesi ya siz nasıl cozdunuz cozdunuz mu ya da
Buradaki salaklara(!) niye akıl danışıyorsun o zaman bacım? Pes

Allah seni 😂

salaksak neden yazıyorsun burdan??

Bu 2yilida uykuyla gecirdiniz heralde 😀

Allah seni 😂

Bugün de salak olduk çok şükür😌.

Back