Sürekli tartışmak isteyen eş😣

Çalışıyormuşsunuz. Evde tabiiki de bütün sorumluluğu üstünüze almayacaksınız.
Altta da kalmayacaksınız, saygısızlıksa saygısızlık. Ama bilemedim böylesi şiddet de uygular. Ama en azından artık şöyle birisine taviz vermeyin. Saygısızlık yaptığında en azından tavrınızı koyarak haddini bildirin!
Ya adam olur, ya da defolur gider.
En nefret ettiğim erkek olduğu için kendini üst insan zanneden mal modeli.

Baştan siz taviz vermişsiniz. Beyefendi de bir güzel kullanıyor.

Calısan bı ınsansanız neden hala cekıyorsunuz hanı ısınız gucunuz olmaz aılenız destek olmaz cocuk ıcın durulur ama zaten bu ımkanlarınız varken cocugu o evde buyutmek hata olur

Çok üzgünüm sizin adınıza. İnsanlar ne hayallerle evleniyor karşılaştığınız muamele çok kötü

Boşanmazsanız çocuğunuza yazık edersiniz. Annenin ezildiği bi ortamda büyüyen çocuklar koca insan olsalar da yüzleri gülmüyor. Mutlu olmayı bilmiyorlar
Genellemeyeyim ama %90 durum bu.

Kesinlikle sevmiyor. Bir kere bile kaybetme korkusu yaşamadı demek ki adam

Çok sinirlendim ya

Konu sahibi arkadaşım siz de lütfen silkelenin kendinize gelin

Siz değerlisiniz
Zavallı olan o

Kesinlikle sevmiyor. Bir kere bile kaybetme korkusu yaşamadı demek ki adam

Çok sinirlendim ya

Konu sahibi arkadaşım siz de lütfen silkelenin kendinize gelin

Siz değerlisiniz
Zavallı olan o

Ben de böyle kadınlar hakaret yedikleri halde hizmetçi gibi birde o mağara ayilarina hizmet ediyor ya deliriyorum. Adam sevmiyorum seni diye yüzüne çığlık atiyor resmen davranışları kelimeleri bunu gösteriyor ama buradaki kadınlar anlamıyor asla.

Ya ben kızamıyorum kadınlara. Bazen ölü toprağı serpilmiş derler ya harekete geçemiyorlar. Aslında hayatlarını değiştirmeye karar verseler çok güçlüler de işte o ilk adım.. Sindirilmekten midir başka korkulardan mı bilemiyorum

Çok yakınım iki farklı kadın aynı bu durumda
Ve hiç değişiklik olmuyor konu sahibi sizin adınıza üzgünüm.

Bir adım atmanız lazım

Böylelerinin g. Tune tekmeyi koyacaksın bak bakalım sonra nasıl meeeliyorlar kavga tartısma olabilir bixdede olur ne söylerse iki katını alır beni ezemeyeceğini öğrenene kdr Hele ki işim gücüm varsa umrumda olmaz insan yerine koymam Buda onu bilerek davranışlarına yön verir ses cıkarmadıkca daha fena oluyorlar ama eminimki ayrışmaya Kalksanı 3.gün kapınıza gelir bu saatten sonra kimse cekemez bubtarz erkekleri onlarsa bunu cok iyi biliyo

Çocuğunuz için nasıl katlanıyorsunuz tam olarak ? Maddi yük sizde,ev isi sizde ,cocuk bakımı sizde,para sizde. Eee bu adam napiyo ? Boşanın bu lafları mahkemede delil olarak sunun. Nafaka da alirsiniz çocugunuza da bakarsiniz. Çocuğu adına karar verenleri sevmiyorum. Çocuğa fikrini soran oldu mu sen mutlu musun evde huzurun var mı diyen oldu mu. Cocuktur anlamaz deyip ileride telafisi olmayan hatalara yol aciyorsunuz. Boşanın çocuğunuz için boşanın

Bu adamı niye besliyorsunuz?Besliyorsunuz diyorum çünkü zaten her şeyi siz yapıyormuşsunuz.Bir de hakaret yiyorsunuz üstüne.Bu adamı besleyeceğinize sokaktan bir hayvan alıp bakın,hem bir hayatı kurtarmış olursunuz hem de hayvanda minnet duygusu olur,size hakaret etmez.Bugüne kadar ciddi ciddi boşanmayı düşündün mü ya da kocanı korkuttun mu boşanmayla

Şu kocan sana böyle hakaretler ederken tüm gücünle sağ veya sol tarafına okkalı bir yumruk atar mısın lütfen.... Okurken o kdr gerildim ve bir hödükle evlisin... Keşke boşansan böyle tiplere çocuk falan hikaye....

Böyle tipler sizin ona söylediğinizin o anda aynısını ona yapıştırsanız size şiddet uygular. Sakin olmaya çalışın ama kendinize önce Bi güvenin. İşiniz var, sağlığınız yerinde, bakın ne güzel yavrınız var, aileniz arkanızda. Ne kadar çok şükredecrğiniz şey var. O koca kim oluo ne oluo hayatınızda. Yine diyorum kendinize yapmayın yaptırmayın, yaşayan biri olarak söylüyorum boşandığınızda Bile psikolojinizde bıraktığı derin izler kolay kolay geçmeyecek. Sadece Bi silkinme ve cesaret

Şu cocuk için bahane üretıyosunuz diyenlere gercekten uyuz oluyorum. Herseye inanıyosunz ama buna inanmıyosunuz bu dunyada hersey olabılırde bi bu olamazmıs gıbı. Neyse konuya gelıcek olursak o sana 1 hakaret edıyosa sen 10 et yukardakı arkadasa katılıyorum susunca ezık sanıyorlar ezdıkce ezıyorlar. Esimin hep bana bi lafı var 'asla kuyrugunu yere ındırmıyorsun' öylede zaten eger indirirsem basıma geleceklerı biliyorum cünkü, oyuzdendirki benımle hakaretı bırak kavga etmeye korkar. Haklısın özür dilerim diyip konuyu kapatmaya çalisir

Ben boşanmicam çocuk için kalıyorum demiyorum tabiki her şeyin bir zamanı var eğer gitmiyorsa tabiki boşanmaya olabilir sizden sadece tavsiye yorum belkide bir destek istedim

Catladimmm patladimmm burada!Kafasina o copu atamadin mi ya da bana da o adam ruh hastasi demislerdi diyemedin mi?Madem ki calisiosun seni boyle yerin dibine sokan cikaran azicik insan olup tekrar diliyle sokan birine nie katlanion.Hayatin boyunca kendi evinde bile her seye dikkat etmek zorundasin hata yapamazsin yanlislikla olamaz.Iyi misin???Seviom cocugum icin falan deme sakin.Ya bosan ya sesini onun kadar cikar cvplarini itinayla ver

Mutlu anne mutlu çocuk demektir ben bunu bilir bunu söylerim. Ayrıca siz bu hakaretler karşısında öylece susup dediklerini mı yapıyorsunuz. Bir gün yine böyle saydırmaya başladığında yıkın ortalığı bakalım ne yapacak

Okumadım tamamını . Çok sinir oldum.
Kocanızın ne ezikliği varda kendini bu şekilde tatmin ediyor?

En doğru tespit bu...Eşinin kesinlikle bir ezikliği var...
Keeesinlikleeee...Yani sen bilirsin bunu nedir? Ondam fazla mı maaş alıyorsun , konumun daha mı iyi yoksa çevren daha mı geniş? Ya da ne? Var bişey...

Sana ağzına geleni söylemesinin sebebi de sensin...Çünkü sen izin veriyorsun, ilk soylediğinde cezasını keseceksin ki cesaret edemesin.Ama adam oh oh oh maşallah tabi ne dese sen gitmediğin için hiçkimseye yapamayacağı muameleyi sana yapıyor ve sen kabul ettiğin sürece emin ol doz artacak...Artık ağzından cıkan normal cümleler bile olay olacak, şımardıkça şımarır...

Sağlam ders vermen lazım ayrılmak istemiyorsan mutlaka bi ceza vermen şart..Omce uyar bana birdaha hakaret edemezsin diceksin, ilk hakaretinde de çekip gideceksin korkma...Senden özür dileyip düzelteceğine dair söz vermedikçe de dönmeyeceksin cok dik durman lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…