Ağzınızı açıp tek laf etmediğiniz için, çocuğunuza bunları yaşattığınız için tek sorumlu sizsiniz. Kusura bakmayın ama çocuğum için burdayım lafı sadece bahane. Komik bir bahane. Siz böyle mutsuz olunca o çocuk çok mutlu oluyor değil mi o evde. Annesine beyşnsiz diyen adamı görerek ilerde o da annesini küçümseyecek ve de kendi eşini de5 yıllık evliyim ve bir çocuğum var arkadaşlar. Mesele şu ki zor zamanlardan geçtim evliliği izn başından beri sıkıntılı süreçler yaşadık hamileliğim ayrı sıkıntılar onun memleketinde yaşıyorum ve kabul ettim aslında benimde memleketim ama ben burada hiç yaşamadım ailem uzakta. Eşimin ailesi ve ben çok farklıyız ve başından beri bu böyle ayrıca imalı sözler ve bakışlar her zaman yaşadığım ve artık takmadığım şeyler. Eşimde bende okumuş cahil olmayan insanlarız ve çalışıoruz. Eşim eve barka çok yardım eden sorumluluk alan bir insan değil hatta dahil edince eli ayağı karışıp sinirlenen ve ona göre bu işleri kadın yapar diyen tiplerden. Çok fazla gezmeyi sevmeyen ve hep parayı kenara atalım diyip sıkboğaz edenlerden. İnanın parayı kenara atmak çok güzel bişey ama hiçbişeye için eli cebinize gitmiyorsa bu çok büyük sorun bunların HEPSİNİ GEÇTİM. FARKLILIKLARI HAYATA BAKIŞ AÇISINI GEÇTİM. Çocuğum var ve böyle şımarıklıklar yapamam zaten ama bir insanla evlisiniz ve bir yola baş koymuşsunuz ne kadar farklı olursanız olun eğer bu gemiyi yürütecekseniz saygılı olmanız gerekmez Mİ? Eşim sürekli tartışma çıkarıyor ve hep hakeret ediyor inanın her şeyden tartışma çıkarıyor zaten çok zor bir insan yok çocuk hapşurdu ağzını sil yok çocuğun bursunu yap yok evin şu temizliğini yap.Bunun gibi niceleri düşünün zaten bunları çekiyorum birde tartışma çıkarıp hakerete döküyor işi ne edepsizliği ne kadınlığım ne terbiyem ne şerefim kaldı. Aşağılık bile oldum. Beyinsiz ve gerizekalı laflarını demiyorum bile. Beceriksiz lafı ise keşke hep onu dese diyorum. Ailesi ona çok sorumluluk yüklüyor onlardan sıkılıyor dicem ama bu hakaret etmesine tartışma çıkarmasına bir neden olamazki. Benden çok sorumluluk almamı bekliyor ailesinin sorumluluklarını bile çünkü onlarda gelin demek bu demek zaten ev iş çocuk dışarıdaki alışverişe kadar her şey bende ben nasıl tüm sorumluluğu alayım sizce. Her tartışmamızda senle ben farklıyız sen çok farklı insanmışsın da boşanıcamda sen dövmelik insansında şu çocuğa üzülüyorum senin gibi annesi varda hep böyle hep hep hep. Ve sonra hiçbir özür hiçbir şey yok önceden Bi kaç defa ya özür dilerim fikirlerimiz ayrı oldçsada hakerete etmemeliydim derdi şimdi oda yok sanki ben hatalıyım Bi burnundan kıl aldırmamalar suratıma bakmamalar sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranmaları. Konuşma dersen yok oturupta konuşalım diyorum aynı şeyleri konuşuyoruz neyi çözüyoruz oluyor adam zaten çözüm üretmeye karşıki konuşmaya çalışıyorum en küçük lafımı büyütüp gidiyor birde yarın mesaim var içine ettin dior sanki ben işe gitmeyecekmişimgibi. Bugün ki tartışmamız hele iyice sinirlerimi bozdu evden çıkıorduk çöpü aldı atmaya götürmek için ki genelde çöpleri atan yine benim yere damladı kapıya kadar ve kapının önününe de sen ne biçim kadınsında çöp torbası almayı bile beceremiorsunda beceriksiz kabahat senle gidende biyere beyinsiz. Sonra bana emir yağdırmalar sinirli sinirli burayı sil orayı sil sus konuşma dediğimi yap bak şuna bak silemio bukadar beceriksiz olunur ay ölücem çatlicam artık ya ve en son ne diyor biliomusunuz yok yok bana demişlerdi ben dinlemedim demişlerdi dinlemedim sürekli bunu tekrar ediyor. İnanın çocuğum için burdayım bütün her şey bende bitti umarım okursunuz ve bana biraz tavsiyelerde bulunursunuz beni eleştiredebilirsiniz şimdiden dara düşmüş bu kardeşinize bir el olduğunuz için Allah razı olsun.
5 yıllık evliyim ve bir çocuğum var arkadaşlar. Mesele şu ki zor zamanlardan geçtim evliliği izn başından beri sıkıntılı süreçler yaşadık hamileliğim ayrı sıkıntılar onun memleketinde yaşıyorum ve kabul ettim aslında benimde memleketim ama ben burada hiç yaşamadım ailem uzakta. Eşimin ailesi ve ben çok farklıyız ve başından beri bu böyle ayrıca imalı sözler ve bakışlar her zaman yaşadığım ve artık takmadığım şeyler. Eşimde bende okumuş cahil olmayan insanlarız ve çalışıoruz. Eşim eve barka çok yardım eden sorumluluk alan bir insan değil hatta dahil edince eli ayağı karışıp sinirlenen ve ona göre bu işleri kadın yapar diyen tiplerden. Çok fazla gezmeyi sevmeyen ve hep parayı kenara atalım diyip sıkboğaz edenlerden. İnanın parayı kenara atmak çok güzel bişey ama hiçbişeye için eli cebinize gitmiyorsa bu çok büyük sorun bunların HEPSİNİ GEÇTİM. FARKLILIKLARI HAYATA BAKIŞ AÇISINI GEÇTİM. Çocuğum var ve böyle şımarıklıklar yapamam zaten ama bir insanla evlisiniz ve bir yola baş koymuşsunuz ne kadar farklı olursanız olun eğer bu gemiyi yürütecekseniz saygılı olmanız gerekmez Mİ? Eşim sürekli tartışma çıkarıyor ve hep hakeret ediyor inanın her şeyden tartışma çıkarıyor zaten çok zor bir insan yok çocuk hapşurdu ağzını sil yok çocuğun bursunu yap yok evin şu temizliğini yap.Bunun gibi niceleri düşünün zaten bunları çekiyorum birde tartışma çıkarıp hakerete döküyor işi ne edepsizliği ne kadınlığım ne terbiyem ne şerefim kaldı. Aşağılık bile oldum. Beyinsiz ve gerizekalı laflarını demiyorum bile. Beceriksiz lafı ise keşke hep onu dese diyorum. Ailesi ona çok sorumluluk yüklüyor onlardan sıkılıyor dicem ama bu hakaret etmesine tartışma çıkarmasına bir neden olamazki. Benden çok sorumluluk almamı bekliyor ailesinin sorumluluklarını bile çünkü onlarda gelin demek bu demek zaten ev iş çocuk dışarıdaki alışverişe kadar her şey bende ben nasıl tüm sorumluluğu alayım sizce. Her tartışmamızda senle ben farklıyız sen çok farklı insanmışsın da boşanıcamda sen dövmelik insansında şu çocuğa üzülüyorum senin gibi annesi varda hep böyle hep hep hep. Ve sonra hiçbir özür hiçbir şey yok önceden Bi kaç defa ya özür dilerim fikirlerimiz ayrı oldçsada hakerete etmemeliydim derdi şimdi oda yok sanki ben hatalıyım Bi burnundan kıl aldırmamalar suratıma bakmamalar sonrada hiçbirşey olmamış gibi davranmaları. Konuşma dersen yok oturupta konuşalım diyorum aynı şeyleri konuşuyoruz neyi çözüyoruz oluyor adam zaten çözüm üretmeye karşıki konuşmaya çalışıyorum en küçük lafımı büyütüp gidiyor birde yarın mesaim var içine ettin dior sanki ben işe gitmeyecekmişimgibi. Bugün ki tartışmamız hele iyice sinirlerimi bozdu evden çıkıorduk çöpü aldı atmaya götürmek için ki genelde çöpleri atan yine benim yere damladı kapıya kadar ve kapının önününe de sen ne biçim kadınsında çöp torbası almayı bile beceremiorsunda beceriksiz kabahat senle gidende biyere beyinsiz. Sonra bana emir yağdırmalar sinirli sinirli burayı sil orayı sil sus konuşma dediğimi yap bak şuna bak silemio bukadar beceriksiz olunur ay ölücem çatlicam artık ya ve en son ne diyor biliomusunuz yok yok bana demişlerdi ben dinlemedim demişlerdi dinlemedim sürekli bunu tekrar ediyor. İnanın çocuğum için burdayım bütün her şey bende bitti umarım okursunuz ve bana biraz tavsiyelerde bulunursunuz beni eleştiredebilirsiniz şimdiden dara düşmüş bu kardeşinize bir el olduğunuz için Allah razı olsun.