Sürekli tartışmak isteyen eş😣

Günaydın, öncelikle Allah yardımcınız olsun. Böyle Bi edepsizden ben boşandım. Duydıgum hakaretler birebir aynıydı. Mesela bna şerefsiz, aşşagılık derdi kavgada, ben işyerinde gidince çalışırken ansızın aklıma gelirdi dudağımı ısırır kanatırdım, elimdeki kalemi fırlatrdım ve hıçkırarak ağlamaya başlardım. Psikoloğum şöle demişti bna, psikolojin reddediyor bu hakaretleri işitmeni. Baktım ben benden gidiyorum, psikolokim gitti bitiyor artık, ayrıldım. Demem o ki yapmayın, yaptırmayın kendinize, izin vermeyin ya. Çocuk için demeyin nolur, o çocuk bunları duyup üzülmüyor mu, kocaman insanım benim psikolojim dayanmadı bunlara, el kadar çocuğumki mi dayanacak. Karşınıza alın ciddi bir konuşma yapın, terapiste gidin, olmuyor mu o evden uzaklaşın. Boşanmak zor falan değil, o evde o hakaretleri yiyerek zindan olan günlerinden çok daha kolay.

Okumuş cahil diye bir tabiri hiç duymadınız mı? Eşiniz belli ki onlardan. Mutsuz olduğunuz bir evliliği çocuğunuz için çekmeyin. Çocuğunuz için mutlu anne baba her şeyden önemli. Bu çoçuğum için boşanmıyorum cümlesi bana hep bahane gibi geliyor.

Genç arkadaşım bir daha benzeri lafları duyduğunuzda;
-'Eee yetti artık, seni çekemeyeğim, hakaretlerinden ve aşağılamalarından bıktım, mahkemede görüşürüz' deyip,
eşyalarınızı toplamaya başlayın.
Gerisini o düşünsün.

Boşanmayı ciddi ciddi düşünmenizi tavsiye ederim.
Eşinizde muhtemelen aşağılık kompleksi var
ve sizi aşağılayarak rahatlıyor.
Böyle bir aile ortamının çocuğunuz üzerindeki olumsuz etkisi, emin olun boşanmanın etkisinden daha ağır olacaktır.
Bunu çocuklarla çalışan bir uzman olarak yazıyorum.
Böyle bir evlilğe devam ederseniz kendinize olan saygınızı da yitirirsiniz.
Yapmayın bunu kendinize...

Asıl çocuk için ayrılın. Zira aynı ortamda en az sizin kadar o da hakarete maruz kalıyor.

Okumadım tamamını . Çok sinir oldum.
Kocanızın ne ezikliği varda kendini bu şekilde tatmin ediyor?

Ailen arkandaysa boşan bu adam degısmez ömür boyu cekılmez. Zaten calısıyomussun da cocuguna annen bakar sende calısırsın. En azından insan gıbı bir yasam surersın.

Eninde sonunda boşanacaksın zaten bir yerde dur diyecek bünyende.Elinden geleni yaptıysan daha zorlamana gerek yok bence. Çocuk bu ortamda hiç sağlıklı büyümez ileride eşine aynılarını yapar. Mutsuz ortamdan uzak tutmalısın. Ki sen ne kadar böyle hor görülmeye dayanacaksın aşikar.. Çünkü eşin tam bir kütük.

Bu adam anlatmakla oturup konuşmakla düzelmez. Diploma sahibi olmasıyla da alakası yok. Herkes çocuklukta evinde ne gördüyse onu uygular, nasıl örneklerle büyüdüyse o olur. Yine kadınlar yanlışını daha çabuk görüp düzelir, çoğu gelişime değişime açıktır. Ama erkekler maalesef nato kafa nato mermer. Üzgünüm ama ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz

Böyle devam edemezsiniz. Çocuğu düşünmeyin. O da kurtulur böyle bir babanın kontrolünde olmaktan. Sürekli onun yanlış davranışlarını görerek büyümeye çalışmaktan.
arada görse daha iyi. Sürekli beraber yaşanacak birisi değil.
böyle kocaların evlilik devam ettirecek kapasiteleri yok. İçlerindeki insanlık yeterli değil sanki.

Cocugunuzun onunde bu hakaretleri duymak gururunuzu kirmiyor mu? Boyle devam ederseniz cocugunuz da babasini ornek alip ileride sizi asagilayabilir. Cocugunuz icin bosanmayi dusunun bence.

Şu evli de olsanız bütün sorumluluk sizde
Eeee sizinle bı alaio veremediği kesin var

Çalışıp her sorumluluğu kendiniz yapıyorsanız bu psikolojik şiddeti de çekmek zorunda değilsiniz

Ay ben o çöpün suyunu silerken cinnet geçirir adamın gırtlağına yapışırdım bu ne ya sizin adınıza üzüldüm.Ama çocuk kaç yaşınfa bu tartışmslara şahit olduysa psikolojisi nasıl acaba .Çocuk için evlilik sürdürülmez böyle hakaretler uçuşan annesi mutsuz bir ortamda çocuk ne kadar sağlıklınolur acaba .Size şuan boşsnın boşanmayın diyemem ama Allah size sabır ve mutluluk versin.

Sizin çocuğunuz bunların hepsini ne kadar içerleyip sonra sıkıntı yapacağını bilseniz o herifi bir dakika bile tutmazsiniz öyle evde. Insallah çocuğunuz kız değildir. Kadınının nasıl aşağlanip hor görüldüğünü normalestirecek sonra kendince. Oğlunuz varsada tam tersini: Kadına bok gibi davranabilirsin, o yine herseyi yapar ve yanında kalır.
Başlarım onun ailesine ve sülalesine. Sizin bunu bu kadar signeye çekip durmanız en büyük hataniz. Olan çocuklara oluyor hep.sizin secme hakkınız var onların yok. Bosanin. Yok illaha erkek başımda duracak diyorsanız aile terapisine gidin. Ama şu anda evde hiçbir hakkınız ve sözünüz olmadığı için onu yapabileceğinizi zannetmiyorum. Allah kolaylık versin

Sen kocanin yaptiklarina hep göz yumarsan, oglunuz da böyle bir ailede büyürse, ileride o da karisina öyle davranicaktir, cünkü siz kocanizin yaptiklariniz hep kaldiriyorsunuz. O yüzden oglunuz normal görücek bu türlü hareketleri. Eger kizin varsa, o da ileride, kocasi ona kötü davranirsa, o da cekicek. Ama bu türlü adamlara sinirlari gösterilip kicina bir tekme atilirsa, oglun ileride karisina kötü davranmaktan korkar, cünkü ögrenmis olucak, kadin karsi kötü davranirsa, kadin gidiyor.
Eger kocam bana bir defa öyle kirici bir sey söyleseydi, bavulunu kapinin disinda bulurdu. Biraz güvenli ol Kendine ve öyle zibidi ve magaradan cikmis geri kafali adamlara Kommandoyu verme, Kommandoyu sen eine al.

Yazdıklarından anladığım eşin kademeli olarak dolduruluyor. BANA DEMISLERDI demek ki hala diyorlar. Tabi eşinin hatası, dolduruşa gelmemeliydi.

Her neyse. Seni laflariyla sindirmiş. Buna dur demen lazım. Sana hakaret ettiği zaman kendini savunmaya geçme çünkü iyice üstüne gelir. "Çöp torbasını bile değiştiremeyecek kadar beceriksizsem daha becerikli birini bul o zaman. Madem ben beceriksizim evi tek basında geçindir, benden anne olmuyorsa boşanalım çocuk da sana kalsın, istediğin gibi yetiştir. Ben de hayatıma bakayım. " gibi gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…