Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeden Elele bile tutuşmak istemiyorsaniz ve su an için birkaç sene evlenecek durumunuz yoksa ayrılın gitsin.
Neden sevgiliniz var? Elele tutuşmak günah da sevgililik çok mu sevap?
Adamın da ömrüne çökmüşsünüz. Sevgilisiyle amcaoğlu gibi dolaşacak yolda, makas bile almayacak.
Ne saçma
Bazı insanların sevgi dili budur, dokunarak gösterirler. Ben de inanılmaz miçmiç bir insanim. Yuruyorsak elim elini tutar, karşılıklı oturuyorsak ayaklarım değer, yanyana oturuyorsak da saçlarını okşarım. Her asansörde, karanlik ortamda da mutlaka bir öpücük çalarım.
Tam bir temas bağımlısı olduğum için üzgünüm, size hak veremeyeceğim.
Alt tarafı sevgilisinden makas almış, tecavüzcü muamelesi görüyor. Ayrılın, gitsin kendi gibi minciklayacak bir kız bulsun,mutlu olsun.
Siz de durumunuz evliliğe müsait olunca evlilik amaçlı birileriyle görüşün, ama şimdiki gibi işini gücünü toparlamamış biri olmasın. Hazır nazır olsun. Birkaç kahve için, aileler tanissin,nihai yola girin evlenin

Biz de izmirde kimseyi kapali diye dovmedik bacim. Biz kapaliya garip bakiyomusuz konya aciga. Demek ki ayniyiz aslinda
Bende dövdüler demedim zaten ... birileri bir şey yapıyorsa herkes öyleymiş kefesine konulmasına tepki veriyorum

Konya nin adı cıkmış evvel zaman içinde o beyinlere girmiş yer yapmış...hanı bir tapu olmuş bunuda yıkmak çok zor dengesizin biri de bir şey yapınca al iste zaten konyalılar böyle deniyor yada izmir yada başka yer

Hazır zaten bahane kılıf bitti

Ben izmire yada başka bir şehire asla bir şey demem neden diyeyim ki kendini bilmezler için koca şehrin günahını alayım

Aman neyse..

Ben bu siteye uye olmadan once butun kapalilardan korkardim. Hepsini irticaci, hepimizi carsafa sokmaya calisan isid kafasi sanirdim. Yok cunku etrafimda ailemde kapali. hic olmadi. Neyse burda gordum ki insanlarin icleri cok farkli olabiliyor. Senjn öcü sandigin, kafaca aslinda sana cok yakin yerlerde, ayni degerlere sahip olabiliyor. Kknin bana en buyuk hediyesidir bu bilgi. Yeter ki biz birbirimize dusmanligi birakalim. Nasi olacak bilmem. Dipnot: Onlari da burdan cap cop operim. Jxjxjxj

"yiyişmek" lafını defalarca kullanırken rahat mısınız? Ne kadar itici bir tabir. Öpüşmek yazın geçin.
Öpüşmek ayrı , yiyişmek ayrı , fuhuşmak apayrı
Şöyle bir örnek vereyim, birbirine aşkla bakan iki sevgilinin bir an için birbirini öpmesi, takribi beş saniyeye kadar opsumektir
Ama haldir huldur, yarınlar yokmuş gibi french kisse girişmesi, arada birbirlerini daha sıkı sarıp yekpare olmaları yiyişmektir, işin içine üreme organı/göğüs minciklamak falan da giriyorsa bu fuhuşmaktir
Arada fark var bence. Onu belirtmek istemiştir arkadas

Kisi Izmir'de, yazi Konya'da mi geciriyodunuz

Biraz ergen erkek cocugu agzi gibi gelir bana yiyismek lafi
Benim gözümde canlanan da çiftlerin vahşi bir şekilde birbirinin ağzını burnunu yemeye çalışması.smsjsjs öpüşmüyorlarda birbirini ısırıyorlarmış gibi

Benim gözümde canlanan da çiftlerin vahşi bir şekilde birbirinin ağzını burnunu yemeye çalışması.smsjsjs öpüşmüyorlarda birbirini ısırıyorlarmış gibi
Vampir sevismesi bxbxjxj

Ahahahah vampir tepki çeker diye yazmamıştım.sjsjsjs
Valla öyle öpüşmenin adı neden yiyişmek olur ki.snsjsjs
Devamlı yazıp kullanınca çirkin geliyor kulağa evet ama öpüşmek değil bazen sevgililerin ulu orta yaptıkları.
Öpüşmek çok masum
Diğeri baya etini kemiğini kemirmek gibi olduğundan öyle deniyor sanırım

Ben ulu orta öpüşen liseli ergenleri görüyorum yiyişeni daha görmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…