Haklısın valla.ne bu muhafazakar insanları yargılama çabası.onlar öpüşmeyi, sevişmeyi savunan birine laf çaksalar yer yerinden oynar ama.en medeni, en modern, en açık görüşlü, en entelektüel insanlar bunlar heralde.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.bunu normal karşılamak aydınlık, entellik falan değil.asıl diğer taraf daha ilkeli, kurallı, seviyeli olmuş oluyor.her buluştuğumuza dalıyoruz da çok mu kaliteli ilişkiler yaşıyoruz sanki.bekledikçe, sabrettikçe, ilkeli olduğun sürece yaşanan ilişkilerin bıraktığı etki de o kadar güçlü oluyor.insanın aklında birşeyler kalıyor.ooo begenmediğiniz konyadan ne farkınız kalıyor.siz de yobazca muhafazakârlara saldırıyorsunuz.muhafazakâr falan değilim ama sokakta normal yürürken de aürekli biri bana el, kol atsa, yapışsa, rahat vermese ben de rahatsız olurum.bir rahat rahat yürüyelim yani.muhafazakâr olmayan biri de talep edebilir bunu. Gerekçesi ne olursa olsun istemiyormuş işte.bu bildiğin zorbalık.ki ben de çok büyük şehirler hâriç tanıdık çıkınca rahatsız oluyorum.