Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumunuz için tesekkurler

Kesinlikle katilıyorum inanç bahane her şeyin ailesinden, akrabalarından gizli olsun istiyor.

Konu sahibinden çok erkek arkadaşı daha samimi..

Gizli iş yapandan korkulur. Sadece karşısına fırsatlar çıkmamıştir.

Tüm durumlar için uyardım ama bosluguma geldi vs diyip tekrarlıyorum bir buluşmada 100 kere aynı şeyi söylüyorum bu sefer de ben kendimi kötü hissediyorum onu kirdigimi düşünerek
Uyarmaniza ragmen israrla devam ediyorsa sevgiliniz biraz zorba sanirim, simdi tek sikayetiniz bu olsa da ileride hayatiniza birçok konuda yansiyan sizi daha cok rahatsiz edecek hareketleri olabilir. İliskiyi gozden gecirin bence

Uyarmaniza ragmen israrla devam ediyorsa sevgiliniz biraz zorba sanirim, simdi tek sikayetiniz bu olsa da ileride hayatiniza birçok konuda yansiyan sizi daha cok rahatsiz edecek hareketleri olabilir. İliskiyi gozden gecirin bence
Evet karakteriyle de ilgili bir cikarimda bulunulabilir tavsiyeniz için teşekkür ederim

Ben temas bağımlısıyım, eşimle uyurken bile koala gibi birbirimize sarılıyoruz, gün içerisinde de en sık yakalandığım hastalık acilen öpmezse ölecem hastalığı. Bazı insanların yapısı öyle oluyor, size göre olup olmadığına karar vermeniz lazım.

Konya 'daki insanlar bir tuhaf bakar kısmına takildim...

Niye baksın neden baksın ve niye bi tuhaf olsunlar

Toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini bilmedigin sürece bunun ili ilçesi yok ...
Hiç konya da bulundunuz mu? Gerçekten çok tutarlar. Özellikle başınız açıksa. Ama başınız kapalıysa herşey serbest .

Hiç konya da bulundunuz mu? Gerçekten çok tutarlar. Özellikle başınız açıksa. Ama başınız kapalıysa herşey serbest .
Yok artık yani

Iyice abartınız Konya nasıl bir yermiş yahu

Ben Konyalıyım canım sülalem açık... kapalı evet çok ama açık olanlar da çok..açık olanlara tavırları çok mu yok artık

Benim kiz kardeşim gelinlerimiz kuzenler çevrem herkes acik az kalsın taşliyacaklar diyeceksiniz

Yanı İran degil Arabistan değil azıcık eleştiri olur da birazcık az atin diyecem

Kaç tane üniversite var özel yada devlet bir dünya acik kapalı var

Açıkta var kapalı da sizin bu yorumunuza hiç bir şekilde katılmıyorum

Diğer arkadaş yazmış evet arada biri bir şey demiştir her yerin iyisi kötüye olur ama sizin yorum iyiden tuhaf oldu

La havle ..

Konya dışında bir yerde uzun süreli yaşadınız mi hiç? Siz konyalı olduğunuz için size normal geliyor olabilir. Ama gerçekten konyanın insani çok tuhaf. Konyalı olmayıp konya da yasamak zorunda olan çoğu insanın benim gibi düşündüğünü eminim ama size bunu ispatlayamam.

Anlaşılan karşıdaki insan sizin gibi düşünmüyor. sizin gibi düşünen birisi ile daha mutlu olursunuz gibi.

Dışarıda gösterilen bu hareketlerin sevgi olduğuna inanmıyorum ki kız rahatsız oluyorum burası küçük yer demiş. Asıl sevgi seni anlayabilen sevgilidir. Ben de bizim mahalleye girerken sevgilimden çok yakın davranmamasını istemiştim öyle de yaptı ki dışarıda vıcıklık hiç sevmem.

evlenmeden el ele tutulmayı dahi desteklemeyen bir inancınız var.
ama sevgiliniz sürekli oynaşıyor ki demek yanyanayken yapıyorsunuz. muhafazakar ailenizin yanında da yapıyor
henüz evlenmeyi de düşünmüyorsunuz
çelişkiler yumağı değil mi

Konya dışında yaşadım tam tezat bir yer Izmır de
Izmır de açık ve kapalıya garip bakıyor
Bende bazı bakışlar dan rahtsız oldum
Fakat bir kaç kişi böyle yapıyor diye Izmirliler de tuhaf diyemem asla diyemem

Van da yaşadım 4 sene Ankara da yaşadım

Konya da kapali çok buna okey ama kimseye karışmazlar açık diye heleki bir kaç kişi baktıysa Konya tuhaf yer demeniz
Yapmayin yani bu kadar da değil

Asla katılmıyorum

Ayrıca konu başka ve konu Konya yi kötülemek oldu

ne çok dertliymisiniz

Neyse uzatmayacağım. Dediğim gibi size normal geliyor çünkü konyalisiniz

Inanciniz disarda samimi olmaya mi uygun degil?

Biz de izmirde kimseyi kapali diye dovmedik bacim. Biz kapaliya garip bakiyomusuz konya aciga. Demek ki ayniyiz aslinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…