Yorumunuz için tesekkurlerBence kafanız biraz fazla karışık.
Söyledim ve devam ediyor diyorsunuz.
Yarın sıkıstirip daha fena bir şeye yeltense misal, ne olacak ?
Zaten yolda sokakta yaptığı için çoktan sevgili olduğunuzu taahhüt etti çevreniz.
Ne size ne inancıniza saygısı yok bu kişinin,onu bir kere bilin.
Ayrıca siz inanctan tedirgin değilsiniz,tek derdiniz adınızın çıkması yahut ailenizin kulağına gitmesi bence
Ama gezip tozduktan sonra,opmelerden sarilmalardan sonra inanç diyerek kendinizle cekismeyin.
Kesinlikle katilıyorum inanç bahane her şeyin ailesinden, akrabalarından gizli olsun istiyor.Bence kafanız biraz fazla karışık.
Söyledim ve devam ediyor diyorsunuz.
Yarın sıkıstirip daha fena bir şeye yeltense misal, ne olacak ?
Zaten yolda sokakta yaptığı için çoktan sevgili olduğunuzu taahhüt etti çevreniz.
Ne size ne inancıniza saygısı yok bu kişinin,onu bir kere bilin.
Ayrıca siz inanctan tedirgin değilsiniz,tek derdiniz adınızın çıkması yahut ailenizin kulağına gitmesi bence
Ama gezip tozduktan sonra,opmelerden sarilmalardan sonra inanç diyerek kendinizle celismeyin.
Uyarmaniza ragmen israrla devam ediyorsa sevgiliniz biraz zorba sanirim, simdi tek sikayetiniz bu olsa da ileride hayatiniza birçok konuda yansiyan sizi daha cok rahatsiz edecek hareketleri olabilir. İliskiyi gozden gecirin benceTüm durumlar için uyardım ama bosluguma geldi vs diyip tekrarlıyorum bir buluşmada 100 kere aynı şeyi söylüyorum bu sefer de ben kendimi kötü hissediyorum onu kirdigimi düşünerek
Evet karakteriyle de ilgili bir cikarimda bulunulabilir tavsiyeniz için teşekkür ederimUyarmaniza ragmen israrla devam ediyorsa sevgiliniz biraz zorba sanirim, simdi tek sikayetiniz bu olsa da ileride hayatiniza birçok konuda yansiyan sizi daha cok rahatsiz edecek hareketleri olabilir. İliskiyi gozden gecirin bence
Öpüşmek olsa öpüşmek yazardım :)
Hiç konya da bulundunuz mu? Gerçekten çok tutarlar. Özellikle başınız açıksa. Ama başınız kapalıysa herşey serbestKonya 'daki insanlar bir tuhaf bakar kısmına takildim...
Niye baksın neden baksın ve niye bi tuhaf olsunlar
Toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini bilmedigin sürece bunun ili ilçesi yok ...
Yok artık yaniHiç konya da bulundunuz mu? Gerçekten çok tutarlar. Özellikle başınız açıksa. Ama başınız kapalıysa herşey serbest.
Konya dışında bir yerde uzun süreli yaşadınız mi hiç? Siz konyalı olduğunuz için size normal geliyor olabilir. Ama gerçekten konyanın insani çok tuhaf. Konyalı olmayıp konya da yasamak zorunda olan çoğu insanın benim gibi düşündüğünü eminim ama size bunu ispatlayamam.Yok artık yani
Iyice abartınız Konya nasıl bir yermiş yahu
Ben Konyalıyım canım sülalem açık... kapalı evet çok ama açık olanlar da çok..açık olanlara tavırları çok mu yok artık
Benim kiz kardeşim gelinlerimiz kuzenler çevrem herkes acik az kalsın taşliyacaklar diyeceksiniz
Yanı İran degil Arabistan değil azıcık eleştiri olur da birazcık az atin diyecem
Kaç tane üniversite var özel yada devlet bir dünya acik kapalı var
Açıkta var kapalı da sizin bu yorumunuza hiç bir şekilde katılmıyorum
Diğer arkadaş yazmış evet arada biri bir şey demiştir her yerin iyisi kötüye olur ama sizin yorum iyiden tuhaf oldu
La havle ..
Anlaşılan karşıdaki insan sizin gibi düşünmüyor. sizin gibi düşünen birisi ile daha mutlu olursunuz gibi.Herkese merhaba
İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
evlenmeden el ele tutulmayı dahi desteklemeyen bir inancınız var.Herkese merhaba
İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Konya dışında yaşadım tam tezat bir yer Izmır deKonya dışında bir yerde uzun süreli yaşadınız mi hiç? Siz konyalı olduğunuz için size normal geliyor olabilir. Ama gerçekten konyanın insani çok tuhaf. Konyalı olmayıp konya da yasamak zorunda olan çoğu insanın benim gibi düşündüğünü eminim ama size bunu ispatlayamam.
Neyse uzatmayacağım. Dediğim gibi size normal geliyor çünkü konyalisinizKonya dışında yaşadım tam tezat bir yer Izmır de
Izmır de açık ve kapalıya garip bakıyor
Bende bazı bakışlar dan rahtsız oldum
Fakat bir kaç kişi böyle yapıyor diye Izmirliler de tuhaf diyemem asla diyemem
Van da yaşadım 4 sene Ankara da yaşadım
Konya da kapali çok buna okey ama kimseye karışmazlar açık diye heleki bir kaç kişi baktıysa Konya tuhaf yer demeniz
Yapmayin yani bu kadar da değil
Asla katılmıyorum
Ayrıca konu başka ve konu Konya yi kötülemek oldu
ne çok dertliymisiniz
yiyişmek öpüşmekten öte oluyor ondan"yiyişmek" lafını defalarca kullanırken rahat mısınız? Ne kadar itici bir tabir. Öpüşmek yazın geçin.
Biz de izmirde kimseyi kapali diye dovmedik bacim. Biz kapaliya garip bakiyomusuz konya aciga. Demek ki ayniyiz aslindaKonya dışında yaşadım tam tezat bir yer Izmır de
Izmır de açık ve kapalıya garip bakıyor
Bende bazı bakışlar dan rahtsız oldum
Fakat bir kaç kişi böyle yapıyor diye Izmirliler de tuhaf diyemem asla diyemem
Van da yaşadım 4 sene Ankara da yaşadım
Konya da kapali çok buna okey ama kimseye karışmazlar açık diye heleki bir kaç kişi baktıysa Konya tuhaf yer demeniz
Yapmayin yani bu kadar da değil
Asla katılmıyorum
Ayrıca konu başka ve konu Konya yi kötülemek oldu
ne çok dertliymisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?