Açık adres vermek istemem ama meramda yaşıyorum. Yaşadığım olay da çarşının ortasında oldu.Ne iğrenç bir kelime su yiyismek. Galiba küçük bir ilcede yaşıyorsunuz evet oralarda bakabilirler. İl merkezinde herkes kendi havasında kimsenin umrunda olmazsınız.
Senin bu kullanici adin olmadi ferhans ya. Eskisi daha iyiydi. Smdi bilen vaar bilmeyen varHepimiz kıskanç ve mutsuzuz
İnancıma bağlı olarak nedemek?Herkese merhaba
İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
ay ne yazmışım ben töbe estağfurullahpopoya donmak bu kadınlarda sürtüşmek sanırım
Ne yazmak istemiştin ki
Cıkksss. İnsanlar ve yunuslar dışında zevk için bu işi yapan memeli yok. Diğerlerininki sevişmek değil, üreme içgüdüsüyle çiftleşmek. Fazla bilgi göz çıkarmaz.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.
kadınlarda popoya dokunmak da alışkanlık sanırım demekNe yazmak istemiştin ki
kız sevişmek ve çiftleşmek farklı şeylerHaklısın valla.ne bu muhafazakar insanları yargılama çabası.onlar öpüşmeyi, sevişmeyi savunan birine laf çaksalar yer yerinden oynar ama.en medeni, en modern, en açık görüşlü, en entelektüel insanlar bunlar heralde.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.bunu normal karşılamak aydınlık, entellik falan değil.asıl diğer taraf daha ilkeli, kurallı, seviyeli olmuş oluyor.her buluştuğumuza dalıyoruz da çok mu kaliteli ilişkiler yaşıyoruz sanki.bekledikçe, sabrettikçe, ilkeli olduğun sürece yaşanan ilişkilerin bıraktığı etki de o kadar güçlü oluyor.insanın aklında birşeyler kalıyor.ooo begenmediğiniz konyadan ne farkınız kalıyor.siz de yobazca muhafazakârlara saldırıyorsunuz.muhafazakâr falan değilim ama sokakta normal yürürken de aürekli biri bana el, kol atsa, yapışsa, rahat vermese ben de rahatsız olurum.bir rahat rahat yürüyelim yani.muhafazakâr olmayan biri de talep edebilir bunu. Gerekçesi ne olursa olsun istemiyormuş işte.bu bildiğin zorbalık.ki ben de çok büyük şehirler hâriç tanıdık çıkınca rahatsız oluyorum.
Yani ferhans, "dört gün sevismeyeyim biyerlerim kaşınıyor, bir günde üç farklı adamla yattığımi bilirim" cümlelerini okumasam yemin ederim beğene basacagim.Haklısın valla.ne bu muhafazakar insanları yargılama çabası.onlar öpüşmeyi, sevişmeyi savunan birine laf çaksalar yer yerinden oynar ama.en medeni, en modern, en açık görüşlü, en entelektüel insanlar bunlar heralde.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.bunu normal karşılamak aydınlık, entellik falan değil.asıl diğer taraf daha ilkeli, kurallı, seviyeli olmuş oluyor.her buluştuğumuza dalıyoruz da çok mu kaliteli ilişkiler yaşıyoruz sanki.bekledikçe, sabrettikçe, ilkeli olduğun sürece yaşanan ilişkilerin bıraktığı etki de o kadar güçlü oluyor.insanın aklında birşeyler kalıyor.ooo begenmediğiniz konyadan ne farkınız kalıyor.siz de yobazca muhafazakârlara saldırıyorsunuz.muhafazakâr falan değilim ama sokakta normal yürürken de aürekli biri bana el, kol atsa, yapışsa, rahat vermese ben de rahatsız olurum.bir rahat rahat yürüyelim yani.muhafazakâr olmayan biri de talep edebilir bunu. Gerekçesi ne olursa olsun istemiyormuş işte.bu bildiğin zorbalık.ki ben de çok büyük şehirler hâriç tanıdık çıkınca rahatsız oluyorum.
İnsanlar tacizle ilişkinin akışı ile gelen davranışları birbirine karıştırıyor. Sevgililer el ele tutuşur, temas eder. Seks yapmaları gerekmiyor. İki dk da yalapşap ön sevişip sonra sadede geçen biri isen bu davranışları seksle ilgili sanmak normal olsa gerek. Ya da dışarda kendimizi kasa kasa bu sevgi dilini yatak odası ile ilişkilendiriyoruz.Yani ferhans, "dört gün sevismeyeyim biyerlerim kaşınıyor, bir günde üç farklı adamla yattığımi bilirim" cümlelerini okumasam yemin ederim beğene basacagim.
Her şey yerinde vaktinde güzeldir. Sevgili insanların elele tutuşması,yanaktan makas alması, öpüşmesi dünyanın doğal şeyi. Böyle şeyler kişinin ahlak anlayışına tersse o zaman evlenmesine en erken birkaç sene olan adamlarla gezmeyecek. bu zor bir şey değil ki
Dışarıda temas istememesi normal olabilir.ben de kasılıyordum memlekette aileden biri çıkacak diye.ki ailesiyle birlikte çok büyük olmayan bir şehirdeymiş.İnsanlar tacizle ilişkinin akışı ile gelen davranışları birbirine karıştırıyor. Sevgililer el ele tutuşur, temas eder. Seks yapmaları gerekmiyor. İki dk da yalapşap ön sevişip sonra sadede geçen biri isen bu davranışları seksle ilgili sanmak normal olsa gerek. Ya da dışarda kendimizi kasa kasa bu sevgi dilini yatak odası ile ilişkilendiriyoruz.
O zaman öyle desin. Zaten dedim dışarda istemeyebilir ona kabul diye. Ben muhafazakarım el ele tutuşamam falan yapınca e sevgili ne alaka dedik haliyle.Dışarıda temas istememesi normal olabilir.ben de kasılıyordum memlekette aileden biri çıkacak diye.ki ailesiyle birlikte çok büyük olmayan bir şehirdeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?