Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne iğrenç bir kelime su yiyismek. Galiba küçük bir ilcede yaşıyorsunuz evet oralarda bakabilirler. İl merkezinde herkes kendi havasında kimsenin umrunda olmazsınız.
Açık adres vermek istemem ama meramda yaşıyorum. Yaşadığım olay da çarşının ortasında oldu.

Ben dokunmadan sevemeyenlerdenim. Sevgi dilim dokunmak. Temas bagimlisiyim. Beni on.dkda bi "dokanma bana!" diye uyaran birini ben terkederdim

İnancıma bağlı olarak nedemek?
Temas etmeden sevilmek istiyorsunuz ama buna uygun usül görücü usulü oluyor.
Hani ananelerimizin döneminde kızı evlendirin al bu Kocan dedikleri döneme geçiş yapmanız lazım yada dizinizi kırıp oturmak daha mı dogru olur acaba?
İnançlı !
Ama size duygusal olarak iyi gelmesi,kalbinizde yer etmesi el ele tutuşmaktan daha iyi bravo

kız sevişmek ve çiftleşmek farklı şeyler

Yani ferhans, "dört gün sevismeyeyim biyerlerim kaşınıyor, bir günde üç farklı adamla yattığımi bilirim" cümlelerini okumasam yemin ederim beğene basacagim.
Her şey yerinde vaktinde güzeldir. Sevgili insanların elele tutuşması,yanaktan makas alması, öpüşmesi dünyanın doğal şeyi. Böyle şeyler kişinin ahlak anlayışına tersse o zaman evlenmesine en erken birkaç sene olan adamlarla gezmeyecek. bu zor bir şey değil ki

İnsanlar tacizle ilişkinin akışı ile gelen davranışları birbirine karıştırıyor. Sevgililer el ele tutuşur, temas eder. Seks yapmaları gerekmiyor. İki dk da yalapşap ön sevişip sonra sadede geçen biri isen bu davranışları seksle ilgili sanmak normal olsa gerek. Ya da dışarda kendimizi kasa kasa bu sevgi dilini yatak odası ile ilişkilendiriyoruz.

Dışarıda temas istememesi normal olabilir.ben de kasılıyordum memlekette aileden biri çıkacak diye.ki ailesiyle birlikte çok büyük olmayan bir şehirdeymiş.

Dışarıda temas istememesi normal olabilir.ben de kasılıyordum memlekette aileden biri çıkacak diye.ki ailesiyle birlikte çok büyük olmayan bir şehirdeymiş.
O zaman öyle desin. Zaten dedim dışarda istemeyebilir ona kabul diye. Ben muhafazakarım el ele tutuşamam falan yapınca e sevgili ne alaka dedik haliyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…