Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana saygısı olsa senin rızan olan hicbirseyi yapmaz.İyi düşün karar ver ve ayrıl.

El ele gezmek dahi size uymuyorsa sevgiliniz olmamalı bence. Temas yok,yakınlık yok. O zaman adamın suçu ne? Ananız babanızla gezin madem
Ne alakası var tanımaya çalışıyor kız evlilik yoluna nasıl girecek tanımadan acaba.
Herkes öpüşüp koklaşmak zorunda mı
Çok acayip yorumlar yapıyorsunuz dikkatimi çekiyor.
Kız muhafazakar biri ve rahatsız oluyor adam da bunu bile bile yola çıkmış işine gelmiyorsa gitsin.

Bir şey ya yapılır ya yapılmaz. İnancım diye başlayan biri sevgili olmayacak o zaman çünkü inanca baktığımızda nikah yoksa günah diyor. Dokunmayinca, opmeyince daha az günah diye bir ibare okumadım ben. Tepkilerin çoğu bu ikiyüzlülüğe bence.

Sevgilik uzaktan uzağa yaşanan bir süreç değildir. Ha sizi uluorta öpmesi size ters ise, siz de kuytu kose de opturun. Çünkü bütün sorun toplum içinde yapması, yalnızken sorun yok gibi geldi bana

Öpüşüp koklaşmak değil ki tek sorun. Kızcağız yakınlık da istemiyor,el ele tutuşmak da. Muhafazakar insansa,dindarlık işin içine giriyorsa o zaman sevgilisinin olması da doğru değil, görücü usulü evlensin.
Kızın işine gelmiyorsa o gidecek,bu yorumun nesi acayip?
Yüzüne bakmadan ne şekilde tanıyacak,karşılıklı oturarak mı?

ya görücü usulü ile hızlıca evleneceksiniz ya da adam gibi flört dönemiyaşayacaksınız. böyle uzaktan uzaktan bakışarak sevgililik dönemi geçiriyorlar sonra evlenince diyorlar adam niye böyle kadın niye böyle bana bağlı değil sevgili gibi değiliz. eğer flört dönemi istemiyorsan evlen adamın da canına yazık böyle olmaz ki , kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Tanımak için görüşüyor kız.
Niye illa görücü usulü mü evlenmek zorunda.dindarlık nedir diye size sormak gerekiyor heralde fetva vericek durumda mısınız siz ne hadle pardon
Madem adam rahatsuz çekip gitsin.
Herkesin hassasiyetleri olabilir .
Böyle sıkıştırmak doğru mu ya.
Adam gitsin o zaman niye hala peşinde.
Tanımak istiyor birşeyler hissediyor belli elini kolunu tutturup öpüşmek zorunda değil kimse.
Bu ne saçma bir yorum gercekten şaşırıyorum burdakilere.

ben de dokunmadan duramam valla. hatta eşim çalışırken gidip öpüyorum şap diye seviyorum yani. asker arkadaşım değil neticede

Anladığım kadarıyla ulu orta yerde yapmasını istemiyor, tenhada çok sorun çıkamayacak. Bunu dese anlardık sonuçta her çevre bunları kaldırmıyor ve ciddi sorun yaşarsın yani. Ama yok ben muhafazakarım yok el ele bile tutuşmayı istemeyen biriyim falan, insanların takıldığı yer bu. Haliyle de dendi yani o kadar muhafazakarsan aileler araya girsin, sözdür nişandır şipşak iş tamam olsun, birbirinizi de aile buluşmalarında görürsünüz, eskiden öyle olurmuş. Muhafazakar budur yani. Sevgili ile yalnız buluşan muhafazakar pek insanın kafasına oturmuyor.

Haklısın valla.ne bu muhafazakar insanları yargılama çabası.onlar öpüşmeyi, sevişmeyi savunan birine laf çaksalar yer yerinden oynar ama.en medeni, en modern, en açık görüşlü, en entelektüel insanlar bunlar heralde.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.bunu normal karşılamak aydınlık, entellik falan değil.asıl diğer taraf daha ilkeli, kurallı, seviyeli olmuş oluyor.her buluştuğumuza dalıyoruz da çok mu kaliteli ilişkiler yaşıyoruz sanki.bekledikçe, sabrettikçe, ilkeli olduğun sürece yaşanan ilişkilerin bıraktığı etki de o kadar güçlü oluyor.insanın aklında birşeyler kalıyor.ooo begenmediğiniz konyadan ne farkınız kalıyor.siz de yobazca muhafazakârlara saldırıyorsunuz.muhafazakâr falan değilim ama sokakta normal yürürken de aürekli biri bana el, kol atsa, yapışsa, rahat vermese ben de rahatsız olurum.bir rahat rahat yürüyelim yani.muhafazakâr olmayan biri de talep edebilir bunu. Gerekçesi ne olursa olsun istemiyormuş işte.bu bildiğin zorbalık.ki ben de çok büyük şehirler hâriç tanıdık çıkınca rahatsız oluyorum.

Son düzenleme:
ay benim sevgilim gibi aynı kopyası bende temas sevmem çok ama huy yani benimki rahatsız olurum en yakınım bile olsa farketmez yapış yapış sıcak pöf

Ya herkesin kendi tercihidir kimi sevişir kimi sevişmez kimi öpüşür kimi öpüşmeyi istemez kime ne yani.
Alan razı satan razı.
Çocuk bu kızın böyle olduğunu biliyor o zaman gitsin yani zorla mı tutuyor kız.
Ben erkek arkadaşımın bu tavrından rahatsızım diye konu açmış gelmişler dini fetva veriyorlar falan ne hadle anlamadım.
Git görücü usulü evlen dinde sevgililikte yasak yok bilmem ne.
Aaa çok enteresan ya .
Ne zaman karşımızdaki insanların hassasiyetlerine saygı duymayı öğrenicez acaba .
Garip garip yorumlar sabah sabah gözlerim kanadı yemin ederim.
Geçen arkadas bakireyim erkekler cinsellik yaşamak istiyor ben ıstemıyorum evlilik öncesi diye bir konu açmış .
Bir yorum yaptım ortalık alev aldı .
Yok vajinismus yok iktidarsız yahu kardeşim sanane ya sen git seviş seni tutan mu var.
Yok seküler kesim yok muhafazakar kesim.
Benim bir sürü arkadasım bakireydi evlendiğinde hepsi de üniversite mezunu seküler kesim diye adlandırılan sınıftan insanlar kendi gibi adamlarla evlendiler.

Gizli saklı olunca günah olmadığını düşünen belli bir kesim var,belki de konu sahibi öyledir. Nişanda imam nikahı yapılıyor mesela,amaç gayet de ortada.

O da sizin fikriniz,benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ki,ben kendimce yorumluyorum,siz de kendinizce yorumlayın geçin. Bu ne asabiyet sabah sabah?

Dini fetvalar veren de saygısız, eee madem sevgili yapma, dünyanın en normal şeyi, adam isteyecek tabi diyerek, konu sahibinin hayat tarzına saygı duymayıp, bu zorbalığa hak verenler de saygısız.iki taraf da çözüm bulup, dertleşme yerine karşı tarafa laf söylemenin derdinde.iyi niyetli yorumlar olmadığı anlaşılıyor.sonra da diyorlar ki onlar yobaz biz medeniyiz.başkasinin hassasiyetine saygı duymayan medeni de bir bu ülkede var heralde.saçma gelse de saygı duyacaksın.sonra konyaya salla.dur.

O da sizin fikriniz,benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ki,ben kendimce yorumluyorum,siz de kendinizce yorumlayın geçin. Bu ne asabiyet sabah sabah?
Hadsizlik olunca şaşırıyorum sadece sinir değil bu emin ol.
Dini fetvalar falan veriliyor sizin tarafınızdan bir siz eksiktiniz yani bu ülkede fetva vermeyen kalmadı zaten
Neyse sizde vermiş oldunuz .
İnsanların tercihleri hassasiyetleri sizi ilgilendirmez buda benim düşüncem.

Bu forumda çoğu kişi birşey bulup hemcinsine saldırma derdinde zaten neyin kafası.
Sorsan feministtir .
Pabuçumun feministi

Siz dini fetva olarak algılamışsınız,ben ona tamamen mantık diyorum. O da sizin fikriniz,istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.

Siz dini fetva olarak algılamışsınız,ben ona tamamen mantık diyorum. O da sizin fikriniz,istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.
Yoo dini fetva verdiniz.
İslam'da sevgililik yok görücü usulü evlenin dediniz .
Cübbeli Ahmet Hoca gibi
İşte bunu söyleyecek kişi siz değilsiniz .
Emin olun konu sahibi arkadas sizden daha iyi biliyor neyin ne olduğunu.
O yüzden bu din konularına girmeyin hiç bildiğiniz bir konu değil zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…