Sana saygısı olsa senin rızan olan hicbirseyi yapmaz.İyi düşün karar ver ve ayrıl.Herkese merhaba
İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Ne alakası var tanımaya çalışıyor kız evlilik yoluna nasıl girecek tanımadan acaba.El ele gezmek dahi size uymuyorsa sevgiliniz olmamalı bence. Temas yok,yakınlık yok. O zaman adamın suçu ne? Ananız babanızla gezin madem
Öpüşüp koklaşmak değil ki tek sorun. Kızcağız yakınlık da istemiyor,el ele tutuşmak da. Muhafazakar insansa,dindarlık işin içine giriyorsa o zaman sevgilisinin olması da doğru değil, görücü usulü evlensin.Ne alakası var tanımaya çalışıyor kız evlilik yoluna nasıl girecek tanımadan acaba.
Herkes öpüşüp koklaşmak zorunda mı
Çok acayip yorumlar yapıyorsunuz dikkatimi çekiyor.
Kız muhafazakar biri ve rahatsız oluyor adam da bunu bile bile yola çıkmış işine gelmiyorsa gitsin.
Herkese merhaba
İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Tanımak için görüşüyor kız.Öpüşüp koklaşmak değil ki tek sorun. Kızcağız yakınlık da istemiyor,el ele tutuşmak da. Muhafazakar insansa,dindarlık işin içine giriyorsa o zaman sevgilisinin olması da doğru değil, görücü usulü evlensin.
Kızın işine gelmiyorsa o gidecek,bu yorumun nesi acayip?
Yüzüne bakmadan ne şekilde tanıyacak,karşılıklı oturarak mı?
ben de dokunmadan duramam valla. hatta eşim çalışırken gidip öpüyorum şap diye seviyorum yani. asker arkadaşım değil neticedeEvlenmeden Elele bile tutuşmak istemiyorsaniz ve su an için birkaç sene evlenecek durumunuz yoksa ayrılın gitsin.
Neden sevgiliniz var? Elele tutuşmak günah da sevgililik çok mu sevap?
Adamın da ömrüne çökmüşsünüz. Sevgilisiyle amcaoğlu gibi dolaşacak yolda, makas bile almayacak.
Ne saçma
Bazı insanların sevgi dili budur, dokunarak gösterirler. Ben de inanılmaz miçmiç bir insanim. Yuruyorsak elim elini tutar, karşılıklı oturuyorsak ayaklarım değer, yanyana oturuyorsak da saçlarını okşarım. Her asansörde, karanlik ortamda da mutlaka bir öpücük çalarım.
Tam bir temas bağımlısı olduğum için üzgünüm, size hak veremeyeceğim.
Alt tarafı sevgilisinden makas almış, tecavüzcü muamelesi görüyor. Ayrılın, gitsin kendi gibi minciklayacak bir kız bulsun,mutlu olsun.
Siz de durumunuz evliliğe müsait olunca evlilik amaçlı birileriyle görüşün, ama şimdiki gibi işini gücünü toparlamamış biri olmasın. Hazır nazır olsun. Birkaç kahve için, aileler tanissin,nihai yola girin evlenin
Anladığım kadarıyla ulu orta yerde yapmasını istemiyor, tenhada çok sorun çıkamayacak. Bunu dese anlardık sonuçta her çevre bunları kaldırmıyor ve ciddi sorun yaşarsın yani. Ama yok ben muhafazakarım yok el ele bile tutuşmayı istemeyen biriyim falan, insanların takıldığı yer bu. Haliyle de dendi yani o kadar muhafazakarsan aileler araya girsin, sözdür nişandır şipşak iş tamam olsun, birbirinizi de aile buluşmalarında görürsünüz, eskiden öyle olurmuş. Muhafazakar budur yani. Sevgili ile yalnız buluşan muhafazakar pek insanın kafasına oturmuyor.Öpüşüp koklaşmak değil ki tek sorun. Kızcağız yakınlık da istemiyor,el ele tutuşmak da. Muhafazakar insansa,dindarlık işin içine giriyorsa o zaman sevgilisinin olması da doğru değil, görücü usulü evlensin.
Kızın işine gelmiyorsa o gidecek,bu yorumun nesi acayip?
Yüzüne bakmadan ne şekilde tanıyacak,karşılıklı oturarak mı?
Haklısın valla.ne bu muhafazakar insanları yargılama çabası.onlar öpüşmeyi, sevişmeyi savunan birine laf çaksalar yer yerinden oynar ama.en medeni, en modern, en açık görüşlü, en entelektüel insanlar bunlar heralde.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.bunu normal karşılamak aydınlık, entellik falan değil.asıl diğer taraf daha ilkeli, kurallı, seviyeli olmuş oluyor.her buluştuğumuza dalıyoruz da çok mu kaliteli ilişkiler yaşıyoruz sanki.bekledikçe, sabrettikçe, ilkeli olduğun sürece yaşanan ilişkilerin bıraktığı etki de o kadar güçlü oluyor.insanın aklında birşeyler kalıyor.ooo begenmediğiniz konyadan ne farkınız kalıyor.siz de yobazca muhafazakârlara saldırıyorsunuz.muhafazakâr falan değilim ama sokakta normal yürürken de aürekli biri bana el, kol atsa, yapışsa, rahat vermese ben de rahatsız olurum.bir rahat rahat yürüyelim yani.muhafazakâr olmayan biri de talep edebilir bunu. Gerekçesi ne olursa olsun istemiyormuş işte.bu bildiğin zorbalık.ki ben de çok büyük şehirler hâriç tanıdık çıkınca rahatsız oluyorum.Ne alakası var tanımaya çalışıyor kız evlilik yoluna nasıl girecek tanımadan acaba.
Herkes öpüşüp koklaşmak zorunda mı
Çok acayip yorumlar yapıyorsunuz dikkatimi çekiyor.
Kız muhafazakar biri ve rahatsız oluyor adam da bunu bile bile yola çıkmış işine gelmiyorsa gitsin.
Ya herkesin kendi tercihidir kimi sevişir kimi sevişmez kimi öpüşür kimi öpüşmeyi istemez kime ne yani.Haklısın valla.ne bu muhafazakar insanları yargılama çabası.onlar öpüşmeyi, sevişmeyi savunan birine laf çaksalar yer yerinden oynar ama.en medeni, en modern, en açık görüşlü, en entelektüel insanlar bunlar heralde.bütün memeli canlılar sevişiyor zaten.bunu normal karşılamak aydınlık, entellik falan değil.asıl diğer taraf daha ilkeli, kurallı, seviyeli olmuş oluyor.her buluştuğumuza dalıyoruz da çok mu kaliteli ilişkiler yaşıyoruz sanki.bekledikçe, sabrettikçe, ilkeli olduğun sürece yaşanan ilişkilerin bıraktığı etki de o kadar güçlü oluyor.insanın aklında birşeyler kalıyor.ooo begenmediğiniz konyadan ne farkınız kalıyor.siz de yobazca muhafazakârlara saldırıyorsunuz.
Gizli saklı olunca günah olmadığını düşünen belli bir kesim var,belki de konu sahibi öyledir. Nişanda imam nikahı yapılıyor mesela,amaç gayet de ortada.Anladığım kadarıyla ulu orta yerde yapmasını istemiyor, tenhada çok sorun çıkamayacak. Bunu dese anlardık sonuçta her çevre bunları kaldırmıyor ve ciddi sorun yaşarsın yani. Ama yok ben muhafazakarım yok el ele bile tutuşmayı istemeyen biriyim falan, insanların takıldığı yer bu. Haliyle de dendi yani o kadar muhafazakarsan aileler araya girsin, sözdür nişandır şipşak iş tamam olsun, birbirinizi de aile buluşmalarında görürsünüz, eskiden öyle olurmuş. Muhafazakar budur yani. Sevgili ile yalnız buluşan muhafazakar pek insanın kafasına oturmuyor.
O da sizin fikriniz,benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ki,ben kendimce yorumluyorum,siz de kendinizce yorumlayın geçin. Bu ne asabiyet sabah sabah?Tanımak için görüşüyor kız.
Niye illa görücü usulü mü evlenmek zorunda.dindarlık nedir diye size sormak gerekiyor heralde fetva vericek durumda mısınız siz ne hadle pardon
Madem adam rahatsuz çekip gitsin.
Herkesin hassasiyetleri olabilir .
Böyle sıkıştırmak doğru mu ya.
Adam gitsin o zaman niye hala peşinde.
Tanımak istiyor birşeyler hissediyor belli elini kolunu tutturup öpüşmek zorunda değil kimse.
Bu ne saçma bir yorum gercekten şaşırıyorum burdakilere.
Dini fetvalar veren de saygısız, eee madem sevgili yapma, dünyanın en normal şeyi, adam isteyecek tabi diyerek, konu sahibinin hayat tarzına saygı duymayıp, bu zorbalığa hak verenler de saygısız.iki taraf da çözüm bulup, dertleşme yerine karşı tarafa laf söylemenin derdinde.iyi niyetli yorumlar olmadığı anlaşılıyor.sonra da diyorlar ki onlar yobaz biz medeniyiz.başkasinin hassasiyetine saygı duymayan medeni de bir bu ülkede var heralde.saçma gelse de saygı duyacaksın.sonra konyaya salla.dur.Ya herkesin kendi tercihidir kimi sevişir kimi sevişmez kimi öpüşür kimi öpüşmeyi istemez kime ne yani.
Alan razı satan razı.
Çocuk bu kızın böyle olduğunu biliyor o zaman gitsin yani zorla mı tutuyor kız.
Ben erkek arkadaşımın bu tavrından rahatsızım diye konu açmış gelmişler dini fetva veriyorlar falan ne hadle anlamadım.
Git görücü usulü evlen dinde sevgililikte yasak yok bilmem ne.
Aaa çok enteresan ya .
Ne zaman karşımızdaki insanların hassasiyetlerine saygı duymayı öğrenicez acaba .
Garip garip yorumlar sabah sabah gözlerim kanadı yemin ederim.
Geçen arkadas bakireyim erkekler cinsellik yaşamak istiyor ben ıstemıyorum evlilik öncesi diye bir konu açmış .
Bir yorum yaptım ortalık alev aldı .
Yok vajinismus yok iktidarsız yahu kardeşim sanane ya sen git seviş seni tutan mu var.
Yok seküler kesim yok muhafazakar kesim.
Benim bir sürü arkadasım bakireydi evlendiğinde hepsi de üniversite mezunu seküler kesim diye adlandırılan sınıftan insanlar kendi gibi adamlarla evlendiler.
Hadsizlik olunca şaşırıyorum sadece sinir değil bu emin ol.O da sizin fikriniz,benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ki,ben kendimce yorumluyorum,siz de kendinizce yorumlayın geçin. Bu ne asabiyet sabah sabah?
Bu forumda çoğu kişi birşey bulup hemcinsine saldırma derdinde zaten neyin kafası.Dini fetvalar veren de saygısız, eee madem sevgili yapma, dünyanın en normal şeyi, adam isteyecek tabi diyerek, konu sahibinin hayat tarzına saygı duymayıp, bu zorbalığa hak verenler de saygısız.iki taraf da çözüm bulup, dertleşme yerine karşı tarafa laf söylemenin derdinde.iyi niyetli yorumlar olmadığı anlaşılıyor.
Siz dini fetva olarak algılamışsınız,ben ona tamamen mantık diyorum. O da sizin fikriniz,istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.Hadsizlik olunca şaşırıyorum sadece sinir değil bu emin ol.
Dini fetvalar falan veriliyor sizin tarafınızdan bir siz eksiktiniz yani bu ülkede fetva vermeyen kalmadı zaten
Neyse sizde vermiş oldunuz .
İnsanların tercihleri hassasiyetleri sizi ilgilendirmez buda benim düşüncem.
Hepimiz kıskanç ve mutsuzuzBu forumda çoğu kişi birşey bulup hemcinsine saldırma derdinde zaten neyin kafası.
Sorsan feministtir .
Pabuçumun feministi
Yoo dini fetva verdiniz.Siz dini fetva olarak algılamışsınız,ben ona tamamen mantık diyorum. O da sizin fikriniz,istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,istediğiniz gibi yaşayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?