Bence bir insana haddini bildirmek istiyorsanız ya cahillikten ya da cinsellikten dem vurmanız gerekir. Ben son birkaç senede çok kilo aldım, şu an baya şişman bir kadınım, öyle “biraz kiloluyum” diyerek yumuşatılmayacak kadar şişmanım öyle söyleyeyim. Kayınpederim ve eşimin ailesine evlilik yoluyla katılmış birkaç densiz erkek akraba geçtiğimiz senelerde ne kadar kilo aldığımı toplum içinde belirtme ihtiyacı duyduklarında “bu yüzyılın insanı bedenleri değil düşünceleri ve eylemleri konuşmalı, insanların bedenleri hakkında yorum yapmak biraz köylü bir alışkanlık” dedim, çoğu bir daha yorum yapmadı. Fakat en lüzumsuz akrabayı bu yolla susturmak mümkün olmadı pek, bir dahaki görüşmemizde yine toplum içinde yine çok kilo aldığımı söyleyince şuh bir ses tonuyla ve dudaklarımı ısıra ısıra “sana bir sır vereyim mi enişte, eşim böyle seviyor, inanır mısın aklı gidiyor aklı!” dedim. “Ayıp ama, böyle şeyler ulu orta söylenmez, hiç mi arlanmanız yok” vs vs tepkisi alınca da “vücudumu ulu orta tartışırken ayıp olmuyor mu peki?” diye cevap verdim. Sonuç: Üç senedir kilomla ilgili en ufak bir yorum duymadım
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Densizlete densizlikle karşılık vermelerini herkese tavsiye ediyorum!