- 24 Haziran 2018
- 976
- 721
- 33
-
- Konu Sahibi tabularasaa
burda yazarken aynı zamanda yüzümde maskeyle közlenmiş patlıcanlarımı soyup doğradım buzluğa atacağım kış için.bugün kü 2. maskem bu arada haftasonları ikişer yapıyorum .maskeyi soyunca yüzümden c vitamini saf serum süreceğim uyumadan önce de aha peeling serumum var.anammm anlatırken ben bile yoruldum.ama velhasıl evde iş yaparken bakım yapmak en iyisi bir taşla 2 kuş.pandemi de kuaföre gidemediğim için saçımı kendim boyuyorum boyayı sürer saçımı toplar bir de kil maskesi yapar yüzüme evdeki işlerime bakarım süre dolana dekkkBir arkadaşım vardı. Gece uyumadan önce yarım saat kremlenirdi. Sabah uyanınca epilatörle tüm vücudu alir, duşa girer yine kremlenirdi. Makyajını yapar giyinir kuşanirdi. Hep ona imrenirdim ama asla onun gibi olamadımkendimi Mahmut abi gibi hissederdim sabah uyaninca yüzümü yıkamaya üşeniyordum artık ona bari üşeniyorum
Kimyasal ürünler kullanmayın diyen uzmanlardan var. Bu kimyasalları kullanmak erken yaşlanmaya neden oluyor deniyor. Saltalık koyun aleo vera ile nemlendirin gibi...burda yazarken aynı zamanda yüzümde maskeyle közlenmiş patlıcanlarımı soyup doğradım buzluğa atacağım kış için.bugün kü 2. maskem bu arada haftasonları ikişer yapıyorum .maskeyi soyunca yüzümden c vitamini saf serum süreceğim uyumadan önce de aha peeling serumum var.anammm anlatırken ben bile yoruldum.ama velhasıl evde iş yaparken bakım yapmak en iyisi bir taşla 2 kuş.pandemi de kuaföre gidemediğim için saçımı kendim boyuyorum boyayı sürer saçımı toplar bir de kil maskesi yapar yüzüme evdeki işlerime bakarım süre dolana dekkkafyon kaplıcalarının kil maskeleri harika kleopatra bile kullanmış yavvvv
Kaş ve bıyık işini haftada bir, ağda işini ayda bir (lazer yaptırdığım için çok az çıkıyor zaten) ojelerimi de 3 günde bir yeniliyorum. Onun dışında zaten yatmadan önce yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkar kremimi sürerim. 2-3 ayda bir keratin bakımı yaptırırım saçlarıma. Evde de düzgün kıyafet giymeyi tercih ederim. Bu şekilde yani. Aslında süs püs değil bunlar. Yapılması gerekli olan şeylerAy nasıl süper bir duygudur , neler yapıyorsun mesela
Karşı komşumburda yazarken aynı zamanda yüzümde maskeyle közlenmiş patlıcanlarımı soyup doğradım buzluğa atacağım kış için.bugün kü 2. maskem bu arada haftasonları ikişer yapıyorum .maskeyi soyunca yüzümden c vitamini saf serum süreceğim uyumadan önce de aha peeling serumum var.anammm anlatırken ben bile yoruldum.ama velhasıl evde iş yaparken bakım yapmak en iyisi bir taşla 2 kuş.pandemi de kuaföre gidemediğim için saçımı kendim boyuyorum boyayı sürer saçımı toplar bir de kil maskesi yapar yüzüme evdeki işlerime bakarım süre dolana dekkkafyon kaplıcalarının kil maskeleri harika kleopatra bile kullanmış yavvvv
Offf çok güldümKarşı komşumgeçen gün beyaz kil maskesi yapmış balkonda sofra topluyordu bir an bakınca korktum ayyy dedim kadının yüzüne nolmus içindeki Mahmut abi onun kil maskesi olduğunu görür görmez anlayamami bir miktar engelledi sonradan draaank diye kafama dank etti. Dedim bu kadın kendine bakmayı seviyor diyerek yediğim tatlıya devam ettim
arkadaşım dermatolog ünlü bir özel hastanede o da kullanıyorrr .içeriği temiz olanları araştırıp cildime onları kullanıyorum ama saçıma şu meşhurr marketlerden maskede kullandım serum da .şampuan or....x kullanıyorum saç kremiyle ama tuzlu fiyatları indirimde alıyorumm.bir tek asla ve asla brezilya fönü yaptırmayınnn kansorojendirrr ben 4 kere yaptırdımmm eski yıllarda çokk pişmanımmmKimyasal ürünler kullanmayın diyen uzmanlardan var. Bu kimyasalları kullanmak erken yaşlanmaya neden oluyor deniyor. Saltalık koyun aleo vera ile nemlendirin gibi...
Evet onun solüsyonu var 20 tl gibi bir fiyatı var.2 sene gidiyor.ama emzirirken yapmayın hep kimyasal çünkü.yapması çok zahmetli ama öyle saatlerce değil.kullanımı allahım allahım diyorum rahatlığına :)))Solüsyon alıp sürüp fon çekiliyor diye biliyorum, emzirirken yapılıyor mu acabateşekkürler ben bi araştırayım bari
Gerçekler tatlım. Bir gün denedim beyaz kili anam yüzüm kıpkırmızı alerji oldu. Alışmamışız. En iyisi içtiğim kahvenin dibi alerji de yapmıyor misler gibi de kokuyor. Beyaz kil bana yaramadı o yüzden heves etmiyorum onaOfff çok güldüm
Bende dermokozmetik kullanmaya dikkat ediyorum. Eczane ürünü alırım genelde. Araştırdığım kadarıyla bioderma temiz içeriğe sahiparkadaşım dermatolog ünlü bir özel hastanede o da kullanıyorrr .içeriği temiz olanları araştırıp cildime onları kullanıyorum ama saçıma şu meşhurr marketlerden maskede kullandım serum da .şampuan or....x kullanıyorum saç kremiyle ama tuzlu fiyatları indirimde alıyorumm.bir tek asla ve asla brezilya fönü yaptırmayınnn kansorojendirrr ben 4 kere yaptırdımmm eski yıllarda çokk pişmanımmm
Doğal adı altında ne idüğü belirsiz şeyleri itelemek için uydurulmuş bir pazarlama yalanı olduğu fikrindeyim. Doğal-kimyasal diye bişey yoktur, bilimsel çalışma vardır, kanıt vardır, laboratuarlarda yapılan ar-ge çalışması vardır.Yüz yıkama jelleri ve nelendiriciler kimyasal olduğu için erken yaşlanmaya sebep oluyor da deniyor, bunkonuda fikriniz ne
Brezilya fönünü solumadığımız sürece sıkıntı yok çünkü dip boya gibi yapılmıyor.Yaparken de zaten boya yapar gibi eldiven takılıyor.2 senedir yapıyorum ben hiç sıkıntı çekmedim hatta çok şükür hiç hasta olmam hatta bu yıl 2 farklı zamanda 2 covid hastası baktım herkes coronayı deldin geçtin diyorarkadaşım dermatolog ünlü bir özel hastanede o da kullanıyorrr .içeriği temiz olanları araştırıp cildime onları kullanıyorum ama saçıma şu meşhurr marketlerden maskede kullandım serum da .şampuan or....x kullanıyorum saç kremiyle ama tuzlu fiyatları indirimde alıyorumm.bir tek asla ve asla brezilya fönü yaptırmayınnn kansorojendirrr ben 4 kere yaptırdımmm eski yıllarda çokk pişmanımmm
Teşekkür ederimEvet onun solüsyonu var 20 tl gibi bir fiyatı var.2 sene gidiyor.ama emzirirken yapmayın hep kimyasal çünkü.yapması çok zahmetli ama öyle saatlerce değil.kullanımı allahım allahım diyorum rahatlığına :)))
Yalnız değilsin arkadaşım senden daha beterleri de var bende buradayımBen bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
O ürünün sensibio olanı hassas ciltler için olmasına rağmen bana da sivilce yaptı. Norevanın ürünlerini tavsiye ederim, kendi cilt tipinize göre kullanabilirsiniz. Bana dermatolog önermişti. Hem fiyatı daha uygun.Evet şimdi bioderma kullanıyorum o iyi geldi gibi sanki. Ama sanırım bu kadar basit onun da nemlendiricisi sivilcevyaptı. Sadece yıkama jelini kullanıyorum
Nerova markasını ilk kez duydumO ürünün sensibio olanı hassas ciltler için olmasına rağmen bana da sivilce yaptı. Norevanın ürünlerini tavsiye ederim, kendi cilt tipinize göre kullanabilirsiniz. Bana dermatolog önermişti. Hem fiyatı daha uygun.
Ben de ilk kez duymuştum o zaman iki sene önce gittim, egzama olmuştum. İşaretledi verdi, kullandım baya memnunum sadece karma olan yerlerimde kuruluk oluyor bb kremini kullanınca onun dışı da memnunum.Nerova markasını ilk kez duydum