Sürekli bakımlı olmayı nasıl başarıyorsunuz

Yağlı da olsa cildiniz mutlaka nemlendirici sürün diyordu bir uzman. Nemlendirici cildi daha canlı gösteriyor evet ama sivilce problemi yapması beni benden alıyor
İşte nemlendirici=krem değil her zaman, serumlar da tek başına yetebilir size. Ben kuru ciltli olduğumdan serumun üzerine krem geçiyorum, sizin ihtiyacınız yok demek, ki şanslı kesimdensiniz aslında cilt konusunda. Ben cilt tipim itibariyle o kadar bakıma rağmen sizden daha hızlı yaşlanırım muhtemelen :))

Ben bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Bir rutin belirlemelisin önce. Mesela sabah yataktan kalkınca bana en zor gelen şey geri dönüp yatağımı toplamaktı. O yüzden o işi en başa çektim. Kalkar kalkmaz yatağımı topluyorum. Sonra kedimin yemeğini verip, banyoya giriyorum. İlk işim hindistan cevizi yağıyla 3 dk ağzımı çalkalamak. O arada yüzümü jelle yıkayıp tonikliyorum. Sonra da nemlendirici. Sonra evdeysem bile kendimi iyi hissetmek için mutlaka bi tayt tshirt giyiniyorum. Saçlarım dalgalı ve kabarık, uğraşmak istemiyorsam topluyorum. Bir rimel, bir allık yetiyor her güne. Bir de sabah rutinimde köpeğimi 15 dk dışarı çıkarmak var. Bunlarla uyanıyorum zaten Akşamları 2 güne bir mutlaka duş alıyorum. Dişlerimi fırçalayıp öyle yatıyorum. Bunları ilk zamanlar yapmak zor geliyor ama rutine bağladığında otomatik pilota alıyorsun. Uyuklarken bile kedimin yemeğini vermiş oluyorum

Başıyla sonunu yazın kremin adının

Yağlı da olsa cildiniz mutlaka nemlendirici sürün diyordu bir uzman. Nemlendirici cildi daha canlı gösteriyor evet ama sivilce problemi yapması beni benden alıyor
şöyle eğer yağlı bile olsa da cildi nemlendirmezsen ürünlerle cilt daha fazla yağ salgılıyor .dermatoloğum söylemişti 3 yıl önce .yağlıysa yağlı ciltlere uygun ürünler kullan ama mutlaka kullan

3 senedir bende de var çenem de 5 tane dudak üstümde 2 tane .2 si beyazladııı yaşlandı bu 3 yıldaaa ama inatla çıkıyorlarrr tam iğneli yaptıracaktım pandemi çıktı ben gene kıllarla başbaşayımm

Ben her gun dus alma dis fircalama manikur pedikur yuz yikama nemlendirme arada aklima gelirse serum maske peeling yapiyorum.

Son zamanlarda gunde 3 litre su icmeye calisiyorum.

Beslenmem yuzde yetmis saglikli oldu diyebilirim yirmi kilo verdim.

Ama spor yapmak cok cok cok zor geliyor. Bir de sporu oturtsam cok iyi olacak.

Bir de bir anda kilo aldim ve hala sismanim. Bu yuzden obezite bir yetersiz beslenme turu oldugu icin bir suru vitamin eksikligim var. Cildim cansiz. Saclarim cok fazla dokuldu. Vucudum hep enerjisiz.

Ha bir de cok iyi giyinmem sevmem giyinmeyi. Bu yuzden genelde salas bir goruntum var. Saclar da kivircik ve tiftik tiftik cansiz olunca bakimsiz gorunuyorum.

Bence sirf distan degil icten de saglikli olmak demek bakim bir butun. Ne biliyim yapabildigimiz kadar. Ben hala basaramadim.

Aslında bakımlı olmak kişiden kişiye değişir. Saçlarını yıkamak bile bakım. Hergün güzel hissetmek, iyi hissetmek için giyinmek, hafif makyaj, el ayak bakımı, en başta temiz olmak. Nasıl alışırsan öyle gidiyor. İçeriği temiz ürünlere yönelmekle, içten bakımla, kısaca bir bebeğe nasıl bakıyorsan kendine de öyle bakmak lazım.

Evet şimdi bioderma kullanıyorum o iyi geldi gibi sanki. Ama sanırım bu kadar basit onun da nemlendiricisi sivilcevyaptı. Sadece yıkama jelini kullanıyorum

Benim saçım da kıvırcık ve çok cansızdı. Krem+maske kullanıp sonra da her duş sonrası bakım yağı kullanmanızı tavsiye ederim. Benim saçım baya kendine geldi bu rutinle :)

Yüz yıkamayı en başa koyayım bende. Valla çok azimlisiniz

kıvırcık saçlara bayılıyorum ben ama onlar neme doymali ozaman tiftik tiftik olmaz.durulanmayan saç serumları kullanın saç kremleri de var .saç maskesi yapın uygun fiyata var g...s te nem veren parlak gösteren fıffıslı ürünler bile var

Bir arkadaşım vardı. Gece uyumadan önce yarım saat kremlenirdi. Sabah uyanınca epilatörle tüm vücudu alir, duşa girer yine kremlenirdi. Makyajını yapar giyinir kuşanirdi. Hep ona imrenirdim ama asla onun gibi olamadım kendimi Mahmut abi gibi hissederdim sabah uyaninca yüzümü yıkamaya üşeniyordum artık ona bari üşenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…