Sürekli bakımlı olmayı nasıl başarıyorsunuz

Peki ben size bir şey sorayım... Bir markayı bırakıp bir anda başka bir markaya geçmek yüzünüzde yan etki vs yaptı mı hiç ?

Yağlı da olsa cildiniz mutlaka nemlendirici sürün diyordu bir uzman. Nemlendirici cildi daha canlı gösteriyor evet ama sivilce problemi yapması beni benden alıyor

Ay hangi seri o bize de desenize
Bakım işini bırakma nedenim hic fark olmayışı idi benim icin. (Karantina öncesi her gun ayni şekilde toniğinden kremine yuz masajina goz kremine kullanirdim sonra bıraktım baktim her sey aynı bidaha başlamadım..)

Benim bakim anlayisim mumkun oldugunda duzgun beslenmek, gerekli takviyeleri almak, temiz olmak ve hava sartlarina uygun sekilde cildi korumak. Bir de mumkum oldugunda kimyasaldan uzak durmak, alkolsuz parfumsuz susuz busuz urunleri kullanmak, her kullabdigim urunde dogala en yakinini bulmak.

Burada yazan hic bir bakimi yapmiyorum, sadece suan soguk memleketteyim onu yumusatmasi icin bakim kremi kullaniyorum. Saclarima da bakim yagi arada bir. Sacim da cok sagliklidir, cildim de guzeldir. Abur cubur yersem cildimde sorunlar baslar, yemezsem hic gerek kalmaz hic bir seye.

Son zamanlarda curly girl metoda vakiyorum saclarimin dalgasini korumak icin, tek o var sanirim.

Kuralları tam bilmiyorum marka söyleyebilir miyim ?

Yağlı da olsa cildiniz mutlaka nemlendirici sürün diyordu bir uzman. Nemlendirici cildi daha canlı gösteriyor evet ama sivilce problemi yapması beni benden alıyor
Cildin yağlı olması neme ihtiyacı olmadığı anlamına gelmez. Uygun nemlendiriciyi bulursanız sivilce çıkmaz.

Evde brezilya fonu kolay oluyor mu, burdan direkt sordum ama konuyu dagitmadigimi dusunerek, sonuçta bakımla ilgili dedim konu sahibi beni affet
İnanılmaz kolay hatta kendime çok kızdım keşke önceden cesaret edip yapsaymışım diye.2 senedir 3 ayda bir yapıyorum.Banyodan çıkıp sadece kurutuyorum fönlü gibi.yağmurda ıslanıyorum kuruyo yine fönlü gibi.Allah bulandan razı olsun sayemde cennete gidecek:))

Mesela hergün yüz jeliyle yüzümü yıkamak, sabah rimel sürmek, kıyafet uyumu yakalamak, saçlarımı kontrol altına almaya çalışmak...
Kıyafetlerini akşamdan hazırlayabilirsin.
Saçların da dalgalı kıvırcık falan ise brezilya fönü yaptırabilirsin.
Her gün yüzünü yıkamak zorunda değilsin,
Kirpik lifting yaptırırsan rimel sürmek zorunda kalmazsın.

Yok yok ne kusuru ya, önemli değil.
Dediğim gibi, bende sizin gibiyim. Kimi cildine yağ sürse kaymak gibi oluyor, kimi binlerce lira harcıyor yine de cildini toplayamıyor. En iyisi bir dermotoloğa gidip tavsiye ettiği ürünleri kullanmak. Cildiniz tamamen düzelince iyice araştırıp öyle kullanırsınız ürünleri. Birde kozmetik değil dermokozmetik ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Bioderma, La Roche Posay gibi..

valla kızlar benim zamanım çok kısıtlı olduğu için en güzeli kişisel temizlik dışındaki işleri profesyonellere bırakıyorum. cilt bakımı,kıl tüy zaten yok,dolgu,biraz spor derken olup bitiyor.
giyime gelince çalışınca mecburen giyim oluyor tabi resmi yerde çalışınca klasik giyim ona uygun ayakkabı çanta kombinleri vs.....

Göz çevresi kremi alırken neye dikkat edebilirim
Göz kreminin gerekliliği kişiye göre değişen bişey, mesela benim cildim zaten çok kuru olduğundan kullandığım besleyici kremler gözüme de yetiyor ayrı krem kullanmıyorum. Zaten göz kremi dedikleri yüz kreminin yoğun içeriklisidir. Siz yüzünüze sürdüğünüz ürünü göz çevresine de deneyin, gerekirse iki kat geçin, eğer sürünce kuru değilse orası yetiyor demektir ayrı krem almanıza gerek yok. Ama hala kuruysa ayrı krem alırsınız sonra.

Solüsyon alıp sürüp fon çekiliyor diye biliyorum, emzirirken yapılıyor mu acaba teşekkürler ben bi araştırayım bari

Spor zaten olayınbaştacı bence
Doğumdan sonra yedim de yedim
90 kilo biri napsa da bakımlı hissetmez sanırım

Değil mi? Niye oluyor onlar ya?
Benim kaş çıkmıyor, eskiden alırdım incecik modaydı o sıralar. Şimdi almıyorum, ortası çıkmıyor zaten, şekillendirmek için en fazla 5-7 tel yolsam yetiyor. Ama o bıyık ve çenedeki kıllar... Allah'ım nedir onlar ya? Çenede kıl çıkması nedir ya??? Aldıkça da çoğalıyor, bilmiyordum. Bir yoldum iki yoldum anaa.. 4 tane oldu 14 tane...
Şimdi maske neyim takıyoruz sokakta, burun ve aşağısı görünmüyor diye yine saldım o ayrı. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…