- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
olsun veririsiniz sıkmayın canınızı.Spor zaten olayınbaştacı bence
Doğumdan sonra yedim de yedim
90 kilo biri napsa da bakımlı hissetmez sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun veririsiniz sıkmayın canınızı.Spor zaten olayınbaştacı bence
Doğumdan sonra yedim de yedim
90 kilo biri napsa da bakımlı hissetmez sanırım
İşte nemlendirici=krem değil her zaman, serumlar da tek başına yetebilir size. Ben kuru ciltli olduğumdan serumun üzerine krem geçiyorum, sizin ihtiyacınız yok demek, ki şanslı kesimdensiniz aslında cilt konusunda. Ben cilt tipim itibariyle o kadar bakıma rağmen sizden daha hızlı yaşlanırım muhtemelen :))Yağlı da olsa cildiniz mutlaka nemlendirici sürün diyordu bir uzman. Nemlendirici cildi daha canlı gösteriyor evet ama sivilce problemi yapması beni benden alıyor
Bir rutin belirlemelisin önce. Mesela sabah yataktan kalkınca bana en zor gelen şey geri dönüp yatağımı toplamaktı. O yüzden o işi en başa çektim. Kalkar kalkmaz yatağımı topluyorum. Sonra kedimin yemeğini verip, banyoya giriyorum. İlk işim hindistan cevizi yağıyla 3 dk ağzımı çalkalamak. O arada yüzümü jelle yıkayıp tonikliyorum. Sonra da nemlendirici. Sonra evdeysem bile kendimi iyi hissetmek için mutlaka bi tayt tshirt giyiniyorum. Saçlarım dalgalı ve kabarık, uğraşmak istemiyorsam topluyorum. Bir rimel, bir allık yetiyor her güne. Bir de sabah rutinimde köpeğimi 15 dk dışarı çıkarmak var. Bunlarla uyanıyorum zaten Akşamları 2 güne bir mutlaka duş alıyorum. Dişlerimi fırçalayıp öyle yatıyorum. Bunları ilk zamanlar yapmak zor geliyor ama rutine bağladığında otomatik pilota alıyorsun. Uyuklarken bile kedimin yemeğini vermiş oluyorumBen bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Özelden fotoğraflaşalım nooluur
randevu defterime bakayım da neden olmasınnn
Sana nude. Erkektin di mi sen öyle diyollardı.İkidir birbirine göstermeli yorumlar görüp duruyorum KKda, biriniz de bana gösterin artık, sıkılıyom.
Sana nude. Erkektin di mi sen öyle diyollardı.
Burka filan giyip atıyomuşum senin hayal gücün yüksektir diyip.Öyle diyorlar, erkekmişiz biz.
Nude yollama, adımız çıkar. Giyinik yolla ben hayalimde soyarım.
Başıyla sonunu yazın kremin adınınAy hangi seri o bize de desenize
Bakım işini bırakma nedenim hic fark olmayışı idi benim icin. (Karantina öncesi her gun ayni şekilde toniğinden kremine yuz masajina goz kremine kullanirdim sonra bıraktım baktim her sey aynı bidaha başlamadım..)
Ama bunun saça çok zarar verdiğini duydumSolüsyon alıp sürüp fon çekiliyor diye biliyorum, emzirirken yapılıyor mu acaba teşekkürler ben bi araştırayım bari
şöyle eğer yağlı bile olsa da cildi nemlendirmezsen ürünlerle cilt daha fazla yağ salgılıyor .dermatoloğum söylemişti 3 yıl önce .yağlıysa yağlı ciltlere uygun ürünler kullan ama mutlaka kullanYağlı da olsa cildiniz mutlaka nemlendirici sürün diyordu bir uzman. Nemlendirici cildi daha canlı gösteriyor evet ama sivilce problemi yapması beni benden alıyor
Hmmm olabilir bi araştıracağım.Ama bunun saça çok zarar verdiğini duydum
3 senedir bende de var çenem de 5 tane dudak üstümde 2 tane .2 si beyazladııı yaşlandı bu 3 yıldaaa ama inatla çıkıyorlarrr tam iğneli yaptıracaktım pandemi çıktı ben gene kıllarla başbaşayımmDeğil mi? Niye oluyor onlar ya?
Benim kaş çıkmıyor, eskiden alırdım incecik modaydı o sıralar. Şimdi almıyorum, ortası çıkmıyor zaten, şekillendirmek için en fazla 5-7 tel yolsam yetiyor. Ama o bıyık ve çenedeki kıllar... Allah'ım nedir onlar ya? Çenede kıl çıkması nedir ya??? Aldıkça da çoğalıyor, bilmiyordum. Bir yoldum iki yoldum anaa.. 4 tane oldu 14 tane...
Şimdi maske neyim takıyoruz sokakta, burun ve aşağısı görünmüyor diye yine saldım o ayrı. :))
kabak çekirdeği yiyin günde bir avuç dökülmeyi oldukça durduruyor bir de spreyi var ama çok pahalııı maalesef yılda 2 kere alabiliyorum onuHergün yıkamak yerine 2 günde bir yıkamak daha iyi çünkü saçta oluşan yağ saçı ve saç derisini besliyor diye biliyorum. Hatta burada da yazıyor. Saçların dökülmesini artıran 9 yanlış
Evet şimdi bioderma kullanıyorum o iyi geldi gibi sanki. Ama sanırım bu kadar basit onun da nemlendiricisi sivilcevyaptı. Sadece yıkama jelini kullanıyorumYok yok ne kusuru ya, önemli değil.
Dediğim gibi, bende sizin gibiyim. Kimi cildine yağ sürse kaymak gibi oluyor, kimi binlerce lira harcıyor yine de cildini toplayamıyor. En iyisi bir dermotoloğa gidip tavsiye ettiği ürünleri kullanmak. Cildiniz tamamen düzelince iyice araştırıp öyle kullanırsınız ürünleri. Birde kozmetik değil dermokozmetik ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim. Bioderma, La Roche Posay gibi..
Benim saçım da kıvırcık ve çok cansızdı. Krem+maske kullanıp sonra da her duş sonrası bakım yağı kullanmanızı tavsiye ederim. Benim saçım baya kendine geldi bu rutinle :)Ben her gun dus alma dis fircalama manikur pedikur yuz yikama nemlendirme arada aklima gelirse serum maske peeling yapiyorum.
Son zamanlarda gunde 3 litre su icmeye calisiyorum.
Beslenmem yuzde yetmis saglikli oldu diyebilirim yirmi kilo verdim.
Ama spor yapmak cok cok cok zor geliyor. Bir de sporu oturtsam cok iyi olacak.
Bir de bir anda kilo aldim ve hala sismanim. Bu yuzden obezite bir yetersiz beslenme turu oldugu icin bir suru vitamin eksikligim var. Cildim cansiz. Saclarim cok fazla dokuldu. Vucudum hep enerjisiz.
Ha bir de cok iyi giyinmem sevmem giyinmeyi. Bu yuzden genelde salas bir goruntum var. Saclar da kivircik ve tiftik tiftik cansiz olunca bakimsiz gorunuyorum.
Bence sirf distan degil icten de saglikli olmak demek bakim bir butun. Ne biliyim yapabildigimiz kadar. Ben hala basaramadim.
Yüz yıkamayı en başa koyayım bende. Valla çok azimlisinizBir rutin belirlemelisin önce. Mesela sabah yataktan kalkınca bana en zor gelen şey geri dönüp yatağımı toplamaktı. O yüzden o işi en başa çektim. Kalkar kalkmaz yatağımı topluyorum. Sonra kedimin yemeğini verip, banyoya giriyorum. İlk işim hindistan cevizi yağıyla 3 dk ağzımı çalkalamak. O arada yüzümü jelle yıkayıp tonikliyorum. Sonra da nemlendirici. Sonra evdeysem bile kendimi iyi hissetmek için mutlaka bi tayt tshirt giyiniyorum. Saçlarım dalgalı ve kabarık, uğraşmak istemiyorsam topluyorum. Bir rimel, bir allık yetiyor her güne. Bir de sabah rutinimde köpeğimi 15 dk dışarı çıkarmak var. Bunlarla uyanıyorum zaten Akşamları 2 güne bir mutlaka duş alıyorum. Dişlerimi fırçalayıp öyle yatıyorum. Bunları ilk zamanlar yapmak zor geliyor ama rutine bağladığında otomatik pilota alıyorsun. Uyuklarken bile kedimin yemeğini vermiş oluyorum
kıvırcık saçlara bayılıyorum ben ama onlar neme doymali ozaman tiftik tiftik olmaz.durulanmayan saç serumları kullanın saç kremleri de var .saç maskesi yapın uygun fiyata var g...s te nem veren parlak gösteren fıffıslı ürünler bile varBen her gun dus alma dis fircalama manikur pedikur yuz yikama nemlendirme arada aklima gelirse serum maske peeling yapiyorum.
Son zamanlarda gunde 3 litre su icmeye calisiyorum.
Beslenmem yuzde yetmis saglikli oldu diyebilirim yirmi kilo verdim.
Ama spor yapmak cok cok cok zor geliyor. Bir de sporu oturtsam cok iyi olacak.
Bir de bir anda kilo aldim ve hala sismanim. Bu yuzden obezite bir yetersiz beslenme turu oldugu icin bir suru vitamin eksikligim var. Cildim cansiz. Saclarim cok fazla dokuldu. Vucudum hep enerjisiz.
Ha bir de cok iyi giyinmem sevmem giyinmeyi. Bu yuzden genelde salas bir goruntum var. Saclar da kivircik ve tiftik tiftik cansiz olunca bakimsiz gorunuyorum.
Bence sirf distan degil icten de saglikli olmak demek bakim bir butun. Ne biliyim yapabildigimiz kadar. Ben hala basaramadim.