- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.507
- 34
-
- Konu Sahibi tabularasaa
Her gece yatmadan once dusumu alırım, gunde ıkı bazen uc kez dıslerını fırcalarım.
Uzun tırnak sevmem tırnaklarımı keserim.
Ustumden cıkardığım kıyafeti ikinciye giymem.
Gozlerıme kalem cekerımafagahahaga
Makyaj sevmem, bebeksi cıldımı buna borcluyumagsgsgshshshsgs
Saclarımın kırıklarını ıkı uc ayda bir aldırırım. Her ay dip yaptırırdım.
Kaş almiyorum sarılar zaten.
Bıyık hıc aldırmadım.
Her ay reglımden sonra agdamı yaparım.
Simdı ben neyim, bakımlı mı?
khiels serumdan memnunmusunuz ben uzun süre estee serum kullandım 1 yıla yakındır da ucuz diye se....d seruma geçtim .o markadan hiç ürün kullanmadım değer mi acaba fiyatınaLa Roche posay toleriane yüz yıkama jeli
Bioderma atoderm krem
Khiels midnight recovery serum ve burts bees göz kremi kullanıyorum.
Tonik olarak dolapta beklettiğim gül suyum ve hakiki Gül yağım var.
Her gün yüz temizleme cihazıyla yüzümü temizlediğim için peeling-maske yapmıyorum. O cihazlardan edinebilirsiniz büyük kolaylık.
Yağı, serumu ve nemlendiriciyi de onunla yediriyorum. Nem maskesi yapmış gibi oluyor.
Haftada bir zeytinyağı, şeker ve limonla peeling hazırlayıp ellerime yapıyorum. Erlerimi ittiriyorum, kanyon tırnak bakım yağı sürüp bitiriyorum. Oje kullanmıyorum ben, düzenli kesim ve bu peeling yetiyor.
Her Pazar muhakkak ayaklarıma bakım yaparım, topuk özellikle. Kışları da her akşam ayak bakım kremi sürüp yatıyorum.
Duşta biodermanın duş yağını kullanıyorum ve vücudumu nemlendirmeme gerek kalmıyor. Siz de duşta krem kullanabilirsiniz bunun için.
Kaşlarımı altın oran tekniğiyle aldırdım ve şeklini de düzelttirdim.
Sürekli gittiğim bir dişçim var, diş bakımımı asla ihmal etmem.
Saçlarıma herhangi bir bakım yapmıyorum. Doğal kullanıyorum ve yapısı genetik çok düzgün. O konuda şansım yaver gitmiş.
Benim ürünlerim ve rutinim böyle.
Ya geçen bi konuda bi aletten bahsettin pek üstünde duramadım işim vardi,neydi onun ismikhiels serumdan memnunmusunuz ben uzun süre estee serum kullandım 1 yıla yakındır da ucuz diye se....d seruma geçtim .o markadan hiç ürün kullanmadım değer mi acaba fiyatına
Ben evde kendim çıkartıyorum ojeyi. Yenisini yaptirmadan 2 3 gun once cikartip havalandiriyorum ojesiz bırakıp. Hafif sararma oluyor ama ilk cikardigim gun limonla siliyorum. Sonra ki 2 3 guN sulfur mix suruyorum sorun olmuyor.kalıcı ojeyi ben de istiyorum sarartıyormu peki alttaki tırnağı
Ben memnunum açıkçası. Sabah kalktığımda cildim yumuşak ve parlak oluyor. Sivilce yaptığı çok söyleniyor ama bende yapmadı. Khiels sample konusunda çok cömerttir, merak ettiğimiz ürünün sampleni alabilirsiniz herhangi bir şubesinden.khiels serumdan memnunmusunuz ben uzun süre estee serum kullandım 1 yıla yakındır da ucuz diye se....d seruma geçtim .o markadan hiç ürün kullanmadım değer mi acaba fiyatına
hemen zararı çıkmıyor yıllar yıllar sonra çıkıyorrr .peki siz inanmayın yaptırmaya devam edin düz parlak saç uğruna benim gibi beyin ameliyatı olunnn .acılarla geçen yıllara değer mi saçın güzelliği.gitmediğim prof kalmadı bulunduğum şehirde hepsi de buna kızdılar neden yaptırdın diyeeee.Brezilya fönünü solumadığımız sürece sıkıntı yok çünkü dip boya gibi yapılmıyor.Yaparken de zaten boya yapar gibi eldiven takılıyor.2 senedir yapıyorum ben hiç sıkıntı çekmedim hatta çok şükür hiç hasta olmam hatta bu yıl 2 farklı zamanda 2 covid hastası baktım herkes coronayı deldin geçtin diyor
Cevap: başaramıyorumBen bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Okumaya bile üşendim işte bakımsızlığımın sırrıLa Roche posay toleriane yüz yıkama jeli
Bioderma atoderm krem
Khiels midnight recovery serum ve burts bees göz kremi kullanıyorum.
Tonik olarak dolapta beklettiğim gül suyum ve hakiki Gül yağım var.
Her gün yüz temizleme cihazıyla yüzümü temizlediğim için peeling-maske yapmıyorum. O cihazlardan edinebilirsiniz büyük kolaylık.
Yağı, serumu ve nemlendiriciyi de onunla yediriyorum. Nem maskesi yapmış gibi oluyor.
Haftada bir zeytinyağı, şeker ve limonla peeling hazırlayıp ellerime yapıyorum. Erlerimi ittiriyorum, kanyon tırnak bakım yağı sürüp bitiriyorum. Oje kullanmıyorum ben, düzenli kesim ve bu peeling yetiyor.
Her Pazar muhakkak ayaklarıma bakım yaparım, topuk özellikle. Kışları da her akşam ayak bakım kremi sürüp yatıyorum.
Duşta biodermanın duş yağını kullanıyorum ve vücudumu nemlendirmeme gerek kalmıyor. Siz de duşta krem kullanabilirsiniz bunun için.
Kaşlarımı altın oran tekniğiyle aldırdım ve şeklini de düzelttirdim.
Sürekli gittiğim bir dişçim var, diş bakımımı asla ihmal etmem.
Saçlarıma herhangi bir bakım yapmıyorum. Doğal kullanıyorum ve yapısı genetik çok düzgün. O konuda şansım yaver gitmiş.
Benim ürünlerim ve rutinim böyle.
Ya geçen bi konuda bi aletten bahsettin pek üstünde duramadım işim vardi,neydi onun ismi
ultrasonic shovel beauty start bende ki ama başka markalarda da var krem sürünce bile onla yediriyorum çalıştırıp harika bir alet
Kendime olan bedenime olan saygımdan dolayı bir bakım düzenim var.Ben bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Aaa neden ki bana hiç öyle gelmedi
benim koca berbere gitmeyeli aynştayn a benzediBen de kıl tüy olayını yapamıyorum. Kocamla bıyıklarımıza beraber badem yağı sürüyoruz
kim erkek olduğu sanılanAaa neden ki bana hiç öyle gelmedi