Siz nasıl yapıyorsunuz

Evet evet öyle yapmaya calısıyorum. Doktor besinden ziyade takviye edici bir kaç vitamin damla önerdi onları kullanıyorum yılmadım ama bu lohusa halimle cokta sağlıklı düşünemiyorum
Gecici bir süreç kendine yüklenme büyücek sonuçta öyle böyle geccek zaman🥰❤️🙏🏼

Gazı olan bebek emmek istemez emzirmeden önce gazini güzelce cikartip memeye koyun dusta emzirmeyi deneyin ya da siling edinin.Siz elinizden geleni yaptiginizi bildikten sonra kendinizi kötü hissetmenize gerek yok ben ilk cocugumu 25 ay emzirdim ama bunun 7 ayi diyetle gecti alerjisi oldugu icin simdi 3 bucuk aylik bebegim var emiyor ama bunda da diyet yapiyorum. Hani emzirmek her zaman ayricalik kazandirmiyor insana yenilgi gibi görmeyin bunu bebeginiz saglikliysa mama almis anne sütü almis ne farkeder ki ? Benim cocuklarim anne sütü aldı da ne oldu mesela alerjikler ventolinler hava makineleri havada ucusuyor her ay hastanedeyiz.Keske anne sütü her seyi cözseydi karni doyuyorsa anne mutlu bebek mutluysa bitmistir mama tü kaka degil.

Merhaba
Yakın zamanda doğum yaptım bebeğim emmek istemiyor sütüm gelmediği için memede tutamıyorum hemen ağlayıp kendini kasıyor sinirden mecburen uzatamıyorum. Emmedikçe sütüm gelmemeye devam ediyor tabi. Sağım denediğimde ise 1 yudumluk süt geldi yani masaj denedim sıcak duş vitaminler beslenme şekli vs ne denediysem fayda etmedi. Hastanede bebek hemşireleride denedi olmadı. Mecburen mama veriyorum bebeğime ve bu beni cok huzursuz ediyor cok kötü bir şey yapıyormusum gibi hissettiriyor. Birde bunun psikolojik boyutu var tabiki sürekli nasıl emmez nasıl süt olmaz gibi aşağılanıyorum sanki yada ben çok hassas olduğum için öyle hisediyorum suan Sizin bir çözümünüz var mı nasl yapıyorsunuz lütfen akıl verin bana
Merhaba bende yaklaşık 1 ay olacak doğum yapalı. Aynı sorundan muzdaribiz. Benimki de ne yazık ki emmiyor emmediği için sütüm kesiliyor. Mama veriyorum. Şuan bile mama verince kötü hissettiğim oluyor. Sanki ben beceremiyormuşum da yetersizmişim gibi. Sonra düşünüyorum mama da vermesem hepten aç kalacak, en azından karnı doyuyor.
Yani canım demem o ki, mama veriyorsun diye üzülme, ne yapalım aç mı kalsınlar? Ama sütünü sağmaktan da vazgeçme. 1 damla bile olsa çıkar içir bebeğe. Hala bir çözüm arıyorum bulursam burda paylaşacağım. Bizim gibi olanlar, sizlerde bulursanız beni bilgilendirin.

Allah bağışlasın emziremiyorum ama sağıma devam edeceğim bir umut belki gelir. Mamayı kaç saat arayla veriyorsunuz
Sizinkini de Allahım bağışlasın🙏 sağ mutlaka gelecek merak etme benimki geldiyse ve gün gün çoğalıyorsa herkesinki gelir. Hala yeterli değil ama azıcık da olsa veriyorum bebeğime ☺️ 2 saatte bir veriyorum. İlk günler sarılık olma tehlikesi var kardeşim ne yap et besle. Benim bebeğim sarılık oldu bir de öyle uğraştım. Bir de bana ebe demişti ki şuan Bebek çok güçlü ememiyor, süt de az. Ama büyüdükçe daha iyi emecek süt de artacak demişti. Gün gün daha iyi emiyor bebişler merak etme

Merhaba
Yakın zamanda doğum yaptım bebeğim emmek istemiyor sütüm gelmediği için memede tutamıyorum hemen ağlayıp kendini kasıyor sinirden mecburen uzatamıyorum. Emmedikçe sütüm gelmemeye devam ediyor tabi. Sağım denediğimde ise 1 yudumluk süt geldi yani masaj denedim sıcak duş vitaminler beslenme şekli vs ne denediysem fayda etmedi. Hastanede bebek hemşireleride denedi olmadı. Mecburen mama veriyorum bebeğime ve bu beni cok huzursuz ediyor cok kötü bir şey yapıyormusum gibi hissettiriyor. Birde bunun psikolojik boyutu var tabiki sürekli nasıl emmez nasıl süt olmaz gibi aşağılanıyorum sanki yada ben çok hassas olduğum için öyle hisediyorum suan Sizin bir çözümünüz var mı nasl yapıyorsunuz lütfen akıl verin bana
Bol bol meyvesuyu iç tavsıye olarak onu diyebılırım bende işe yarayan o oldu ben sorna migde kanaması gerıcıp 17gün yogun bakımda kaldıgımda emzırmem artık yasaktı o durumu cok ıyı anlıyorum ben annemıyım dıye bagıra bagıra aglamaya basladım emzıremedım diye kendımı yetersiz hissettım ama şimdi dıyorum kı bak 6yaşında neden üzüldım neyı eksık kaldı saglık mı sağlıklı geriside zerne umrumda olmadı suan da hamıleyım emerse emer emmezsede mama olcak artık eger az da süt gelıyorsa bazen mamaylada karıstır bir damla bir damladır sen üzme kendini bugunler geçecek hepsi

Pes etme emzirmeye çalış,emerse sen de rahat edersin.. benim de ilk bebeğim mücadeleyle günler sonra emmeye başlamıştı..

Emzirebildigin kadar emzir . Emmesede ağzını deydirsin. Biberonla beslendiği den de red eder bebekler memeyi. Kaşık biberon alternatifi var fakat sağıp veririm derseniz gece gündüz çıkana aldırmadan 2 saatte bir sağım yapın artar zamanla sütünüz inşallah. Ve bol su için 4 litre.

Merhaba
Canım hastane tipi süt sağma makinaları var benim bebeğim kuvezde yaptığında kiralamistik bide bestlak süt arttırıcı Damla var onu dene istersen baya faydası oluyo benim göğüs ucum çıkmadığı için silikon göğüs ucu almıştım onuda dene hem göğüs ucun yara olmaz hemde emmek ister belki bebişin inşaallah sütün gelir stres yaparsan gelmes sıkıntı stresten uzak dur

X