Sürekli negatif basan iş arkadaşları

Sürekli bir şeylerden şikayet eden, birimini yaptığı işi hiç sevmeyip hep en kötü işte kendisinin çalıştığını zanneden, başka iş yerlerini başka birimleri mükemmel zanneden, işle ilgili en ufak bir sorunda çok yoruldum bunaldım diyip ortamın huzurunu kaçıran iş arkadaşlarınız var mı sizin de? Eğer varsa nasıl modunuzu düşürmeden, gününüzü kötü etkilemeden devam edebiliyorsunuz merak ettim. Hayatın zaten zorlukları varken bu kadar mızmızlanıp duran insanlar beni çok düşürüyor ve tüm günümü mahvediyolar maalesef 🤦🏻‍♀️
Ay offff içimi kararttin derim, demisligim de var.

Ben ilk duymamaya çalısıyorum ama aynı ortamda isek sürekli maruz kalıyorsam bozuyorum bir kaç sonra benim yanımda yapmamaya baslıyorlar. Hiç sevmem negatif insan. Katlanma eşiğim çok düşük. Hayat zor zaten basit negatiflikleri bile çekemiyorum
Ben artık o kadar doldum ki en son bu muhabbet açıldığında sesimi yükseltip “yeter artık sürekli aynı negatif muhabbetleri duymaktan sıtkım sıyrıldı ben gayet memnunum kendi yoluma bakıyorum kendi işimde gücümdeyim sürekli kıyas yapıp durmanın kimseye faydası yok” diyip ortamı terk ettim bilmiyorum bir daha yaparlar mı daha önce de sinirli bir şekilde olmasa da söylemişliğim çoktur tatlı dille.

Var-dı. Sadece işle alakalı değil kız her ağzını açtığında acaba şimdi hangi problemi anlatacak kim hakkında ne söyleyecek diye düşünüyordum. Hatta bir kere odama gelince yine ne oldu diye sormuştum gayrı ihtiyari. Hamdolsun çıkarttım hayatımdan vallahi öyle kafam rahat ki. Resmen hayat enerjimi sömürmüş.
Bir tane olsa ben de hayatımdan çıkaracağım o kadar çoklar ki hepsiyle mesafemi koysam iş yerinde yalnız kalacağım 😅 bilirsiniz bu tarz insanlar şikayet etmeyi artık rutin haline getirir en ufak zorlukla bile mücadele edemezler ve hep onlar haklıdır hep başarısızlıklarının bir bahanesi vardır birileri veya bir şeyler yüzünden bir işi yapamamışlardır… Gerçekten çok yorucular umarım takmamayı başarabilirim artık baya sinirli bir şekilde uyarıyorum çünkü ve kalp kıracağım yavaştan 😕

İnanın ben de aynı kafadayım, beğenmiyosanız değiştirmeye bakın gibi tavsiyeler verdiğim de çok oldu ama hem başka yerlere gitmeye hiçbir çabaları yok hem de bulundukları yeri beğenmiyolar. İşi de öğrenmeye çok bir çabaları yok hep başkaları suçlu hep kendileri haklı. Bu moddalar tamamen. Hani bir kişi böyle olsa tolere edilir ama çoğu insan bu şekilde maalesef. Benim gibi işini gücünü iyi yapmaya çalışıp onun dışında özel hayatıyla ilgilenen insanları da geri çekme gayretindeler garip bir şekilde…
kendi kendimeyken ben de çok fazla söylenen bir insanım
en basit işe bile o an modum düşükse kızmışlığım var :KK70:
ama bunu kimse duymuyor :KK70:
benim en iyi hissettiğim gün genelde hesabıma maaşımın yattığı gün oluyor
o gün hiçbir şeye sinirlenmiyorum :KK53:

X