- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
-
- Konu Sahibi tabularasaa
Bitince umarım tekrar konuşma şansımız olurHenuz kullanmaya baslayali 2 hafta oldu. Ben gozle gorulur bisey farketmedim ama zaten cok selulitim yoktu. Kutu bitiminde daha net anlasilir sanirim.
Ben kendi adıma düzenli taramanın ve kremlemenin en azında cildime iyi geldiğini şu anda net olarak görebiliyorum. Bacaklarım yumuşacık ve ele pürüzsüz geliyor.Bitince umarım tekrar konuşma şansımız olur
Benimde şuan sadece üst bacak kısmımda sıkınca ortaya çıkıyor erken önlem almak istiyorum da
Kesinlikle öyle kuru yada karma ciltlerde bile kimi zaman sivilce yada gözenek problemi yaptığı oluyor.Cildin yağlı olması neme ihtiyacı olmadığı anlamına gelmez. Uygun nemlendiriciyi bulursanız sivilce çıkmaz.
Canm sen yapıyı musun cirly girl? Kullandığın ürünleri paylaşır mısın benimleCurly girl method araştır canım. Sonra bana teşekkür mesajı atarsın
Yapıyorum ve inanılmaz olumlu sonuç aldım. Botanicals şampuan kullanıyorum, duştan sonra durulanan kremim ve şekillendiricim ise urban care. Mikrofiber havlu almadım. Pijama üstü kullanıyorum havlu olarak daCanm sen yapıyı musun cirly girl? Kullandığın ürünleri paylaşır mısın benimle
Teşekkür ederimYapıyorum ve inanılmaz olumlu sonuç aldım. Botanicals şampuan kullanıyorum, duştan sonra durulanan kremim ve şekillendiricim ise urban care. Mikrofiber havlu almadım. Pijama üstü kullanıyorum havlu olarak da
İlk seferdeTeşekkür ederimne kadar sürede sonuç almaya başladın? Bende urbanın saç sekillendiricisini almıştım dün.
Cok sevindimİlk seferdesaçlarım o anı bekliyormuş
Yani saçımı o gün nasıl yakisiyorsa öyle topluyorum .Ben bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Ben bakımı abartanladanım sanırım her gün maskemi haftada 2 peelingimi haftada 2 saç maskemi dermarollerımı botoxumu her şeyimi aksatmadan yapıyorum. 15 yaşımdan beri de böyleyim hatta yaş ilerledikçe artttı. Her gün mutlaka eyeliner göz kalemi rimelimi sürerim eşim gelmeden önce ve üzerime güzel şeyler giyerim her daim parfüm kokarım. Evlendikten sonra özellikle arttı bu durum. Evli erkek arkadaşlarım çok yakınırdı eşim bakımsız eve geldiğimde pijamayla karşılıyor dışardaki kadınlar bakımlı diye o kadar beynime işlemişler ki o zamanlar diyordum “deniz aklına not et bunları” diye. Şimdi bir gün bile istesem de bırakamıyorum kendimi. Hep söyledikleri geliyor aklıma. Kızlar çok dikkat edin kendinize benim çocuk yok umarım çocuk olunca da dikkat edebilirim. Burdan bol kepçe konuşuyorum da inşallah değişmem.