Sürekli bakımlı olmayı nasıl başarıyorsunuz

La Roche posay toleriane yüz yıkama jeli
Bioderma atoderm krem
Khiels midnight recovery serum ve burts bees göz kremi kullanıyorum.
Tonik olarak dolapta beklettiğim gül suyum ve hakiki Gül yağım var.
Her gün yüz temizleme cihazıyla yüzümü temizlediğim için peeling-maske yapmıyorum. O cihazlardan edinebilirsiniz büyük kolaylık.
Yağı, serumu ve nemlendiriciyi de onunla yediriyorum. Nem maskesi yapmış gibi oluyor.
Haftada bir zeytinyağı, şeker ve limonla peeling hazırlayıp ellerime yapıyorum. Erlerimi ittiriyorum, kanyon tırnak bakım yağı sürüp bitiriyorum. Oje kullanmıyorum ben, düzenli kesim ve bu peeling yetiyor.
Her Pazar muhakkak ayaklarıma bakım yaparım, topuk özellikle. Kışları da her akşam ayak bakım kremi sürüp yatıyorum.
Duşta biodermanın duş yağını kullanıyorum ve vücudumu nemlendirmeme gerek kalmıyor. Siz de duşta krem kullanabilirsiniz bunun için.
Kaşlarımı altın oran tekniğiyle aldırdım ve şeklini de düzelttirdim.
Sürekli gittiğim bir dişçim var, diş bakımımı asla ihmal etmem.
Saçlarıma herhangi bir bakım yapmıyorum. Doğal kullanıyorum ve yapısı genetik çok düzgün. O konuda şansım yaver gitmiş.
Benim ürünlerim ve rutinim böyle.

Her gece yatmadan once dusumu alırım, gunde ıkı bazen uc kez dıslerını fırcalarım.
Uzun tırnak sevmem tırnaklarımı keserim.
Ustumden cıkardığım kıyafeti ikinciye giymem.
Gozlerıme kalem cekerımafagahahaga
Makyaj sevmem, bebeksi cıldımı buna borcluyumagsgsgshshshsgs
Saclarımın kırıklarını ıkı uc ayda bir aldırırım. Her ay dip yaptırırdım.
Kaş almiyorum sarılar zaten.
Bıyık hıc aldırmadım.
Her ay reglımden sonra agdamı yaparım.

Simdı ben neyim, bakımlı mı?

Kız seni her konuda görüyorum heee ne kadar akıllı birisin sen öyle :KK19:

Bioderma atoderm krem
Her gün yüz temizleme cihazıyla yüzümü temizlediğim için peeling-maske yapmıyorum. O cihazlardan edinebilirsiniz büyük kolaylık.
Yağı, serumu ve nemlendiriciyi de onunla yediriyorum. Nem maskesi yapmış gibi oluyor.
Haftada bir zeytinyağı, şeker ve limonla peeling hazırlayıp ellerime yapıyorum. Erlerimi ittiriyorum, kanyon tırnak bakım yağı sürüp bitiriyorum. Oje kullanmıyorum ben, düzenli kesim ve bu peeling yetiyor.
Her Pazar muhakkak ayaklarıma bakım yaparım, topuk özellikle. Kışları da her akşam ayak bakım kremi sürüp yatıyorum.
Duşta biodermanın duş yağını kullanıyorum ve vücudumu nemlendirmeme gerek kalmıyor. Siz de duşta krem kullanabilirsiniz bunun için.
Saçlarıma herhangi bir bakım yapmıyorum. Doğal kullanıyorum ve yapısı genetik çok düzgün. O konuda şansım yaver gitmiş.
khiels serumdan memnunmusunuz ben uzun süre estee serum kullandım 1 yıla yakındır da ucuz diye se....d seruma geçtim .o markadan hiç ürün kullanmadım değer mi acaba fiyatına

Hayatınızı kolaylaştıracak uygulamalar seçin. Günlük rutinde çok zaman harcamadan bakımlı görüneceksiniz ozaman. Mesela lazer şart,kıl tüy derdi olmamalı. Benim kaş derdim çıkması yönünde değil,çıkmaması yönünde.. o yüzden iki yılda bir kalıcı kaş makyajı yaptırıyorum. Cildinize cilt problemlerinize uygun uygulamalar yaptırın. Cilt bakımı,prp,kolajen vs gibi.. cildiniz hep dinç görünecektir. Ben dudaklarımada renklendirme yaptırıyorum,çok doğal tonlarda ama yinede makyajsızken canlı duruyor. Saçlar mesela keratin bakım hayat kurtarıyor. Fönsüzken bile bakımlı görünüyor saçlarınız. Tırnaklar önemli,hem el hem ayak. Ayda bir manikür pedikür ve kalıcı oje yaptırıyorum. İlk uygulamadan iki hafta sonra fön vs için kuaföre uğradığında el tırnaklarımı hafif törpületip diptende dolgu yaptırıyorum ojelere ay sonuna kadar idare ediyor. Giyiminizede özen gösterdiniz mi oldu bitti işte..
Benim rutinim sabah uyanınca hemen duş,diş.. saçlarıma vaktin genişliğine göre şekil veririm yada kururup bırakırım(keratin yaptırdığım için zaten bakımlı duruyor) ardından güne uygun makyaj,haftaiçi ve haftasonu duruma göre değişiyor bu ama mutlaka hafifte olsa makyaj yaparım. Düzgün bişeyler giyip güzel bir parfümle olayı sonlandırıyorum. Bu rutin haline gelince yapmadığınız zaman rahatsızlık duyacaksınız.

khiels serumdan memnunmusunuz ben uzun süre estee serum kullandım 1 yıla yakındır da ucuz diye se....d seruma geçtim .o markadan hiç ürün kullanmadım değer mi acaba fiyatına
Ben memnunum açıkçası. Sabah kalktığımda cildim yumuşak ve parlak oluyor. Sivilce yaptığı çok söyleniyor ama bende yapmadı. Khiels sample konusunda çok cömerttir, merak ettiğimiz ürünün sampleni alabilirsiniz herhangi bir şubesinden.
Mesela nemlendiricisinden ve göz kreminden memnun kalmadım. Göz kreminde paraben vardı mesela ve yapısı çok yağlı gelmişti bana.

Brezilya fönünü solumadığımız sürece sıkıntı yok çünkü dip boya gibi yapılmıyor.Yaparken de zaten boya yapar gibi eldiven takılıyor.2 senedir yapıyorum ben hiç sıkıntı çekmedim hatta çok şükür hiç hasta olmam hatta bu yıl 2 farklı zamanda 2 covid hastası baktım herkes coronayı deldin geçtin diyor
hemen zararı çıkmıyor yıllar yıllar sonra çıkıyorrr .peki siz inanmayın yaptırmaya devam edin düz parlak saç uğruna benim gibi beyin ameliyatı olunnn .acılarla geçen yıllara değer mi saçın güzelliği.gitmediğim prof kalmadı bulunduğum şehirde hepsi de buna kızdılar neden yaptırdın diyeeee.

Her gün toniklemek ve nemlendirmek mi ay ben uyumayı tercih ederim beş dk bile olsa :KK33: kot ve tişört de vazgeçilmezim Yine de çok güzelim :KK59:

Bioderma atoderm krem
Okumaya bile üşendim işte bakımsızlığımın sırrı 🤣

Benim bakımlı arkadaşım var. Ben şuna önün için bakımlı diyorum. Hani günlük cilt bakımı saç bakımı vs geçtim. Kıyafetleri bile o biçimdir. Yani üzerinde çok düşünülmüş gibi gelir. Hani bir siyah kot üstüne asker yeşili badi giyeyim hoş görünür diye çıkmaz. Göz alıcı olur yani. Sanırım o bir yasam biçimi.

X