- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi tabularasaa
yaş kaçç ona göre yorum yapacağım kuzum sanaaa 40 dan aşağı ise bebesinnn yavv dahaaaSen bebeksin.
Şimdi okuyunca sevindim bakımlıymışım.
Yüzünü güzelce yıkayıp nemlendirmeyi canı çekmeyeni aklım almıyor hakikaten. Bence güzel aktivite. Duştu ağdaydı girmiyorum e bu ihtiyaç zaten. Maske de haftada 2 yaparım kafama göre. Daha başka bakım neydi? Oramı buramı serumlara henüz bulamıyorum. Biraz fazla genç gösteriyorum az yaşlanasım var.
kalıcı ojeyi ben de istiyorum sarartıyormu peki alttaki tırnağıGeceden yuzumu yikar dislerimi farcslar kremimi surer yatarim. Sabah kalktimi cilt piril piril zaten. Sonra bi kalem ceker gozume.cikarim evden. Ne fondoten ne pudra ne kapatici hiçbirini kullanmam. Ayda 1 kalici oje yaptiriyorum. Benim tırnaklarim cok yavas uzar. 1 ayda anca uzuyor. Ayda 2 saat el bakimina ayirmam yetiyor yani. Gun icinde ama sik sik el kremi surerim.
Sac icinde ayda 1 lorealin sicak maskesini yapiyorum. Mis oluyor.
Baskada bisey yapmiyorum.
Ablacım yorum yazmaya bile üşeniyorsun ki kaldı ki bakımlı olmak gibi süreklilik gerektiren işlere bulaşasınKremler sivilce yapıyor
1 hafta önce 29 oldum applaayaş kaçç ona göre yorum yapacağım kuzum sanaaa 40 dan aşağı ise bebesinnn yavv dahaaa
nedenYüzümü hergün toniklemeye üşeniyorum
Mesela hergün yüz jeliyle yüzümü yıkamak, sabah rimel sürmek, kıyafet uyumu yakalamak, saçlarımı kontrol altına almaya çalışmak...
Hah işte böyle yorum yazmak lazım konu sahibine
Bugüne kadar bir çok marka kullandım sürekli sivilcelenme oluyor. Ürünleri bırakıyorum geçiyor. Para vermekten de ürün aramaktan da yoruldum. İşim var fırsat buldukça kısa da oşsa yazmaya çalışıyorum.Ablacım yorum yazmaya bile üşeniyorsun ki kaldı ki bakımlı olmak gibi süreklilik gerektiren işlere bulaşasınsana o yorumu yazan arkadaşımız aslında motivasyon (geceden düşünürüm demiş) ve süreklilik (gelecekte ödülünü alırsın demiş) hakkında önemli birşey söylemiş ama tek yazdığın kremlerin sivilce yapması mı krem sende sivilce yaptıysa sana uygun değil demektir, uygun olanını kullanırsın bu kadar basit.
ben de yaş 42 ama görünüş 32 naberrrrr1 hafta önce 29 oldum applaa
Kızlar işim var ondan kısa kısa cevap verebildiöHah işte böyle yorum yazmak lazım konu sahibine
krem yerine serum kullan o zaman hem daha faydalı hem de krem gibi ağır değildirBugüne kadar bir çok marka kullandım sürekli sivilcelenme oluyor. Ürünleri bırakıyorum geçiyor. Para vermekten de ürün aramaktan da yoruldum. İşim var fırsat buldukça kısa da oşsa yazmaya çalışıyorum.
peki serum nasıl uygulanıyor, günlük mü ? Kremden daha iyi gelebilir belki yüzüme çünkü kremler extra yağlandırıyor yüzümü sanırım. Uygun ürünü alsam da yaplanma oluyorkrem yerine serum kullan o zaman hem daha faydalı hem de krem gibi ağır değildir
Tamamen kullandığınız kreme cilt tipinize uygun olup olmamasına bağlıdır bu durum.Kremler sivilce yapıyor
Yalnız değilmişim çok sevindimAyna karşısın da youtuber gibi davranarakKullandığım ürünleri tanıtıyorum kendi kendime
Kıyafet uyumu olmadan nasıl dışarı çıkıyorsunuz ki?Mesela hergün yüz jeliyle yüzümü yıkamak, sabah rimel sürmek, kıyafet uyumu yakalamak, saçlarımı kontrol altına almaya çalışmak...