Surekli ama surekli elestirilmek

Fettan görümce görmeyeyim ömrümce.

Reactions: Gao
Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
alemin enayisi o kadin heralde hem iste tonla hastayla ugrasiyor yoruluyor hem kazandığını kocasinin eline sayıyor hem iki cocukla ilgilenip tum ev isini sirtlanip hem de koca evi tek basina mi cekip cesit cesit yemekler mi yapıyor??? madalya takiyorlar mi bari üstün basarilari icin?
hahaha kölelik kalkmadi mi? enayi kadina ne ozenecegim, salakligina doymasin. evin her seyiyle tek ilgileneceksem asla calismam, kocam bana baksin dolabimi doldursun derim. bu eve ayda 50 bin tl getiriyorsam evde esimle esit oldugum icindir

diyebilirsin. at havani, birak o düşünsün gece yatarken:)
ayrica böyle negatif kadin cocuklarin ilk döneminde bu kadar aktif yer almasin ya. bilincaltina girer zavallilarin büyüyünce ayni halasina cekerler. madem parayla bakiyor parayla insan gibi bakacak baska birini bulabilirsiniz. halasina güvenirim vs demeyin Türk toplumunda halanin kötü bir ünü var. hatta hala ile büyücü ayni kisi cogu turk insaninin zihninde o kadar da güvenilir degille4

.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Siz de "Bir arkadaş" stili görümceler anlatın durun kendisine.
"Arkadaşımda bir görümce var, gelinlerinin 3 çocuğuna dört dönerek bakar, kızcağız çalışıyor diye yemeğini çorbasını kaynatır önüne hazır eder, güzel gelinim kardeşimden ötesin der öve öve yere göğe koyamaz baş tacı eder ve hiç de kendisini alakadar etmeyen konulara burnunu sokmaz, durup durup eleştirmez, öyle de haddini bilir. Sen niye böylesin acaba?" diyebilirsiniz kendisine.

Şu hemşire olan arkadaşı çok kıskandım...hem iki çocuk,hem eşi yardım etmiyor,hem evi tertemiz,hem pastalar yemekler çeşit çeşit... vizyona yeni girdi galiba bu film... koşturun alalım mısırları bizde izleyelim

Hemen yeni birini bulun.. Bu kadın eşinizi de doldurur zaten yakında.. Bu şekilde eleştiri kabul etmeyin.. alttan da almayın.. eşiniz de eğer sizin yanınızda değilse başka bir bakıcı buldum çocukların gelişimi için profesyonel biri diyin geçin..

Görümce çocuğa bakıyor diye hadsizlesmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…