- 10 Kasım 2022
- 440
- 641
- 33
Siz robot değilsiniz, beceriksiz hele hiç değilsiniz. Kocanızın hizmetçisi değilsiniz, kocanız da İngiltere kralı değil. Kime niye bu şekilde hizmet ediyorsunuz. Ona neymiş evin düzeninden sizin ne yapıp yapmadığınızdan. Siz de deseydiniz seninle aynı parayı alan bakıcılar yemek de yapıyor temizlik de diye. Belki bunun önünü kesmek için söylüyor o şekilde. Siz de iyi niyetli bir şekilde diyiverin öyle.Yani kendini o kadar haklı goruyor ki alttan alta beceriksiz demeye getiriyor bana
bence de...Çocuğa bakacak başka biri bulun böyle çekilmez
bu erkeklerin kardeşlerini ve annelerini her durumda savunmalarından, midem bulanıyorEşim yapıyor ama onu kırmadan ve suçu bana atarak yapıyor ben hassasmisim gönlüm darmis kadin iyi niyetle elwstiriyormus
işte sizi dibe çekmeye çalışıyorÖz güvenim dillere çekiliyor ben mi beceriksizim 2 cocukla ev isleri mükemmel olup bir de disarda calislir mi
Görümceyle telefonda kavga ettik başka bakici bulacagimBöyle postlari açıp sonra adım atıyor musunuz çok merak ediyorum. Mesela şimdi başka bakıcı bulacak misiniz yoksa yine gorumceye baktirip laf işitmeye devam mı edeceksiniz?
Yani sizin sınırlarınız adına çok sevindim. Olay üzücü tabi ama oh olsun valla içimin yağları eridi. Biraz detaylı anlatın da tadını cikaralimGörümceyle telefonda kavga ettik başka bakici bulacagim
Hala kendini haklı goruyor 3 çeşit yemek diyor cocuklarin camasirlari kırışık cikiyorduYani sizin sınırlarınız adına çok sevindim. Olay üzücü tabi ama oh olsun valla içimin yağları eridi. Biraz detaylı anlatın da tadını cikaralimgenelde böyle geri dönüşler alamıyoruz
Az fazla para verim de evi sen temizle deCocuguma bakan görümce evime geldiğinde surekli eleştiriyor başka kadınlarla kıyaslıyor.Ben öğretmenim 2 cocugum var biri 1 buçuk diğeri 5 buçuk yaşında.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Ben de evime bakarım yanlış anlamayın evimi bok götürmez temizlerim çocukları yıkar giydiririm.pazar alışverişini yaparım yemek hazırlarım hazırlarım çeşit çeşit değil.
Neyse cocuklar halıya bisey döküyor siliyorjm iz kaliyir onun lafını ediyor.cocuklar camları kapıları elliyor iz kalıyor siliyorum yine oluyor onu laf ediyor vs vs
Su an çok sinirliyim yine yazacağım.
ya sızın gorumcenıze bız telefon acalım mıHala kendini haklı goruyor 3 çeşit yemek diyor cocuklarin camasirlari kırışık cikiyordu
Evet ayni
Muhtemelen böyle bir hemşire yok görümce uyduruyor. Ben konu sahibi yerinde olsam arkadaşımın bakıcısı hem çocuklara bakıyor hem temizlik yapıyor sen niye yapmıyorsun sen de yap derim. Sonra da görümceyi şutlarım. Boşuna akraba ile iş yapılmaz demiyorlaralemin enayisi o kadin heralde hem iste tonla hastayla ugrasiyor yoruluyor hem kazandığını kocasinin eline sayıyor hem iki cocukla ilgilenip tum ev isini sirtlanip hem de koca evi tek basina mi cekip cesit cesit yemekler mi yapıyor??? madalya takiyorlar mi bari üstün basarilari icin?
hahaha kölelik kalkmadi mi? enayi kadina ne ozenecegim, salakligina doymasin. evin her seyiyle tek ilgileneceksem asla calismam, kocam bana baksin dolabimi doldursun derim. bu eve ayda 50 bin tl getiriyorsam evde esimle esit oldugum icindir
diyebilirsin. at havani, birak o düşünsün gece yatarken:)
ayrica böyle negatif kadin cocuklarin ilk döneminde bu kadar aktif yer almasin ya. bilincaltina girer zavallilarin büyüyünce ayni halasina cekerler. madem parayla bakiyor parayla insan gibi bakacak baska birini bulabilirsiniz. halasina güvenirim vs demeyin Türk toplumunda halanin kötü bir ünü var. hatta hala ile büyücü ayni kisi cogu turk insaninin zihnindeo kadar da güvenilir degille4
Öz güvenim dillere çekiliyor ben mi beceriksizim 2 cocukla ev isleri mükemmel olup bir de disarda calislir mi
bir anda oldu yaniGörümceyle telefonda kavga ettik başka bakici bulacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?