Eşim yapıyor ama onu kırmadan ve suçu bana atarak yapıyor ben hassasmisim gönlüm darmis kadin iyi niyetle elwstiriyormus2 çocuk annesi yetişkin bir kadınsınız, neden ona ağzının payını vermiyorsunuz? Siz yapamıyorsanızda eşinizin doldurur o yapsın.
Parayla bakiyorParayla bakıyorsa başkasına verin parayı o baksın. Ücretsiz bakıyorsa ya oraya kıyıp başkasına baktirin ya da idare edeceksiniz.
Para verip baktırıp bir de laf işitemem de bul başkasınıParayla bakiyor
Baska bakıcılarla aynı mıParayla bakiyor
Evet ayniBaska bakıcılarla aynı mı
O zaman hiç cenesini cekmeyin, baskasını bulun, bu dar zamanda mutlaka birini bulursunuzEvet ayni
Eşim yapıyor ama onu kırmadan ve suçu bana atarak yapıyor ben hassasmisim gönlüm darmis kadin iyi niyetle elwstiriyormus
Ağzını açıp iki çenesini kapat o zaman hak ettği dille.Parayla bakiyor
Öz güvenim dillere çekiliyor ben mi beceriksizim 2 cocukla ev isleri mükemmel olup bir de disarda calislir miCocuguma bakan görümce evime geldiğinde surekli eleştiriyor başka kadınlarla kıyaslıyor.Ben öğretmenim 2 cocugum var biri 1 buçuk diğeri 5 buçuk yaşında.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Ben de evime bakarım yanlış anlamayın evimi bok götürmez temizlerim çocukları yıkar giydiririm.pazar alışverişini yaparım yemek hazırlarım hazırlarım çeşit çeşit değil.
Neyse cocuklar halıya bisey döküyor siliyorjm iz kaliyir onun lafını ediyor.cocuklar camları kapıları elliyor iz kalıyor siliyorum yine oluyor onu laf ediyor vs vs
Su an çok sinirliyim yine yazacağım.
Bakıcı bul sepetle şunu, kardeşi evlenmiş geçiniyorken ona ne senin düzenin ve becerilerinden. Ben halimden memnunum gerisi kimseyi ilgilendirmez diyebilirsin, kendini o kadar paralayınca madalya takmışlar mı diye sorabilirsin. Kime ne ya senin halındaki lekeden, sofrandaki çeşitten. Hayırdır kardeşime başka eş buldun beni boşatmaya mı çalışıyorsun falan de. Sussun bir zahmetCocuguma bakan görümce evime geldiğinde surekli eleştiriyor başka kadınlarla kıyaslıyor.Ben öğretmenim 2 cocugum var biri 1 buçuk diğeri 5 buçuk yaşında.Hemsire bir tanıdığı varmış kocası hiçbir şey yapmiyormus kadin evi de temizliyormus 2 çocuğuna da bakıyormuş çeşit çeşit yemekler de pastalar da yapıyormuş.Ben niye böyleymiş.
Ben de evime bakarım yanlış anlamayın evimi bok götürmez temizlerim çocukları yıkar giydiririm.pazar alışverişini yaparım yemek hazırlarım hazırlarım çeşit çeşit değil.
Neyse cocuklar halıya bisey döküyor siliyorjm iz kaliyir onun lafını ediyor.cocuklar camları kapıları elliyor iz kalıyor siliyorum yine oluyor onu laf ediyor vs vs
Su an çok sinirliyim yine yazacağım.