• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli aldıklarını söyleyen arkadaş

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.652
601
123
Kizlar selam nasılsınız? Kisaca bir şey danışmak istiyorum. Ben 28 yaşındayım benden 4 yaş küçük bir arkadaşım var 24 yaşında. Bir kursta tanışmıştık öyle arada sırada görüşürdük. Kız şu an öylesine üniversite okuyor ben diyetisyen olarak çalışıyorum.
Bana her gün her gün her gün whatsapptan yazıyor ve yazdığı şeyler hep aynı sürekli şunu aldım bunu aldım nasıl sence diyip fotoğraf atıyor. Ben de tarzım değil veya güzelmiş diyorum. Veya sürekli sürekli kuaföre gidicem şu saç nasıl şu oje nasıl şu küpe nasıl kizlar ama her gün. İpek kirpik yaptırsam mı? Yaptır diyorum ama ya kirpiğim dökülürse. Protez tırnak yaptırsam mı ama ya kötü olursa? Saçımı kestirsem mi ama hemen uzar mı? Ben normalde sessiz ve sakin biriyimdir. Beğenince güzelmiş beğenmeyince de beğenmedim diyordum. Ama beğenmeyince yaa neden öyle dedin satın aldım geri mi iade etsem napsam vs vs diyor. Kizlar artık çok bunaldım hiçbir zaman patlamadım o yüzden tamam canım sen bilirsin diyorum. Bugün yine bir elbise atmış nasıl bunu satın aldım diye ben de tamam canım dedim. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten normal mi ben mi abartıyorum? Çok bunaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar selam nasılsınız? Kisaca bir şey danışmak istiyorum. Ben 28 yaşındayım benden 4 yaş küçük bir arkadaşım var 24 yaşında. Bir kursta tanışmıştık öyle arada sırada görüşürdük. Kız şu an öylesine üniversite okuyor ben diyetisyen olarak çalışıyorum. Babasının durumu baya iyi.
Bana her gün her gün her gün whatsapptan yazıyor ve yazdığı şeyler hep aynı sürekli şunu aldım bunu aldım nasıl sence diyip fotoğraf atıyor. Ben de tarzım değil veya güzelmiş diyorum. Veya sürekli sürekli kuaföre gidicem şu saç nasıl şu oje nasıl şu küpe nasıl kizlar ama her gün. İpek kirpik yaptırsam mı? Yaptır diyorum ama ya kirpiğim dökülürse. Protez tırnak yaptırsam mı ama ya kötü olursa? Saçımı kestirsem mi ama hemen uzar mı? Ben normalde sessiz ve sakin biriyimdir. Beğenince güzelmiş beğenmeyince de beğenmedim diyordum. Ama beğenmeyince yaa neden öyle dedin satın aldım geri mi iade etsem napsam vs vs diyor. Kizlar artık çok bunaldım hiçbir zaman patlamadım o yüzden tamam canım sen bilirsin diyorum. Bugün yine bir elbise atmış nasıl bunu satın aldım diye ben de tamam canım dedim. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten normal mi ben mi abartıyorum? Çok bunaldım
Sizi rol model almış tarzınızı beğendiği için sürekli size danışıyor bence.

Sizi rol model almış tarzınızı beğendiği için sürekli size danışıyor bence.
Anladım evet beni beğendiğini hep söyler iltifat eder ben de ona ederim ama whatsapp medyamıza bir baksanız sürekli bana attığı saç, koyafet, takı, Tırnak, kirpik ama sürekli artık çok bunaldım. Hani kalbini de kurmak istemiyorum ama beğenmeyince de beğenmedim diyorum. O zaman yaa neden pf napsam iade mi etsem kötü mü ya vs vs. Bugün sorduğunda şunu aldım diye ben de tamam canım dedim. Bir şe yazmamış. Gerçekten patlamak üzereyim

Kizlar selam nasılsınız? Kisaca bir şey danışmak istiyorum. Ben 28 yaşındayım benden 4 yaş küçük bir arkadaşım var 24 yaşında. Bir kursta tanışmıştık öyle arada sırada görüşürdük. Kız şu an öylesine üniversite okuyor ben diyetisyen olarak çalışıyorum. Babasının durumu baya iyi.
Kız kardeşimle benim aramdaki muhabbetler 😅, bence kötü niyetli degil ama eğer memnun değilseniz bu durumdan arkadaşınızı uyarın..

Bence sizi rol model almış ve özel hayatınıza girip belki o konulardan konu açamıyor bu konulardan açmış olabilir. Belki fazla ilgi istiyordur bazen arkadaşlarımızdan çocuk gibi olabiliyor.

Bence sizi rol model almış ve özel hayatınıza girip belki o konulardan konu açamıyor bu konulardan açmış olabilir. Belki fazla ilgi istiyordur bazen arkadaşlarımızdan çocuk gibi olabiliyor.
İnanılmaz ilgi istiyor, tabi ki seviyorum o da beni seviyor bunu da biliyorum ama konuşmaları görseniz sadece bu konular. Hani bir de mesela ben hiç sormam ya da saçla ilgili 100 mesajdan 1 tanesini ben sormuşumdur. Kiyafet vs asla sormam şunu aldım bunu aldım diye. Sabah gözümü ya saçla ya makyajla ya kiyafet mesajıyla açıyorum.

İnanılmaz ilgi istiyor, tabi ki seviyorum o da beni seviyor bunu da biliyorum ama konuşmaları görseniz sadece bu konular. Hani bir de mesela ben hiç sormam ya da saçla ilgili 100 mesajdan 1 tanesini ben sormuşumdur. Kiyafet vs asla sormam şunu aldım bunu aldım diye. Sabah gözümü ya saçla ya makyajla ya kiyafet mesajıyla açıyorum.
Bunu şöyle konuşabilirsiniz arkadaşınızın adı c diyelim
C senin bu kadar çok bu konularda işte bu şekilde olman beni korkutuyor bu kadar bazı eşyalar ya da alışverişe bağlanmak bir sıkıntın ya da hayatında yolunda gitmeyen şeyler var gibi dinlemek istiyorum diyebilirsiniz. Belki bazı eksiklikleri özgüvensizliği kapatmak istiyordur

Amacının kıskandırmak olduğunu düşünmüyorsanız çok takılmayın bence geç cevap verin çalışıyordum meşgulum vs dersiniz
Yok yok kıskandırmak asla değil iyi niyetli birisi ben de zaten asla kıskanmam ki genelde de hiç tarzım olmayan şeyleri atıyor. Kırmadan beğenmediğimi söylüyorum sonra neden ya kötü mü belki bana yakışır vs vs diyor ben de evet haklısın sana yakışır diyorum yoksa asla muhabbet bitmeyecek. Çok bunaldım. Evet geç cevap veriyorum

Bunu şöyle konuşabilirsiniz arkadaşınızın adı c diyelim
C senin bu kadar çok bu konularda işte bu şekilde olman beni korkutuyor bu kadar bazı eşyalar ya da alışverişe bağlanmak bir sıkıntın ya da hayatında yolunda gitmeyen şeyler var gibi dinlemek istiyorum diyebilirsiniz. Belki bazı eksiklikleri özgüvensizliği kapatmak istiyordur
Bi kere başka bir konuda bunu yaptım daha fena oldu bu sefer bana patladı evet anlıyorum çalışıyorsun sinirini benden çıkardın falan dedi. O topa asla girmicem sanırım

O halde siz çekmek zorunda değilsiniz geç cevap verin çünkü normal değil arkadaşınız için ben daha çok endişelendim.
Bi kere başka bir konuda bunu yaptım daha fena oldu bu sefer bana patladı evet anlıyorum çalışıyorsun sinirini benden çıkardın falan dedi. O topa asla girmicem sanırım

O halde siz çekmek zorunda değilsiniz geç cevap verin çünkü normal değil arkadaşınız için ben daha çok endişelendim.
Valla ben elimden geleni yaptım her zaman dedim kendi kararlarını kendin ver senin hayatın vs vs. Ama artık bişey değiştirmek için uğraşamayacağım çok yoruldum. Bir de askında büyük sorun şu ki benden duymak istediği cevapları biliyorum ve o cevabı vermeyince (örneğin ay evet çok güzelmiş sana çok yakışır çok beğendim mükemmel) o cevabı alana kadar başka sorular soruyor. Ben de o yüzden artık tamam canım güzelmiş veya beğenmedim ama sen bilirsin diyorum…

Mesela bana 1 senedir ipek kirpik yaptırsam mı diyor. (Ben önceden yaptırmıştım yakışmıştı ama çıkartınca biraz kendi kirpiğim dökülmüştü 1-2 aya düzelmişti) bunu biliyor ve sürekli soruyor ama dökülür mü? Diyorum evet hatırlıyorsun benim dökülmüştü ama 1-2 aya düzelmişti. Ayyy yok yaptırmayayım o zaman. Ama başka bir merkez buldum orası dökmüyomuş yaptırsam mı? Yaptır diyorum ama ya dökülürse? Diyor

Siz de ona aldığınız şeyleri atın ona karşılık belki bir süre sonra oda sıkılır normal muhabbet edersiniz

Mesela bana 1 senedir ipek kirpik yaptırsam mı diyor. (Ben önceden yaptırmıştım yakışmıştı ama çıkartınca biraz kendi kirpiğim dökülmüştü 1-2 aya düzelmişti) bunu biliyor ve sürekli soruyor ama dökülür mü? Diyorum evet hatırlıyorsun benim dökülmüştü ama 1-2 aya düzelmişti. Ayyy yok yaptırmayayım o zaman. Ama başka bir merkez buldum orası dökmüyomuş yaptırsam mı? Yaptır diyorum ama ya dökülürse? Diyor

Bir kaç defa kısa “ bilmiyorum, fikrim yok, bir uzmana danışsana” veya bakıp cevap vermeyin görmeyin geç dönün “meşgulüm, acil bir şey mi? “der ve yavaş yavaş kesersiniz. Size atarlı çıkışmasaydı, insan gibi konuşun derdim ama. Sizde de hata çok aşırı yüz vermişsiniz iyice şımarmış. Anında asla cevap vermeyin

Back