- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Yaniii.herşeyi kadere baglamayin.çocuk yapip yapıp kadere atmayin kabahati.istenmeyen gebeliklerde kürtaj olabilir.ki ben önlem alınmasını tavsiye ederim.40dan sonra nasılsa olmaz yaştan dolayı diye salmışlardır olmuştur gebelik.mucuze degil yanibenim bi tanidigim ablasini cok elestirmisti dorduncu cocuga hamile kaldi diye kendisinin 40 yasindan sonra ikizleri oldu :))
Neden çocuk yaptınız ki diye düşünmedim ama anlattıklarınız insanı çocuktan soğutur , bence psikoloğa götürün büyük çocuğunuzu.Ikinci cocugum ihmal sonucu olmadi. Geri cekilme yontemiyle falanda olmadi. Gidin dalganizi baska yerde gecin.
İyi de olaylar ztn 2. Çocukla gelişiyo, tek çocuklarda bu tarz problemler yok ve yaşamadan asla bilincek bişe diil bu. Hadi 3 ü 4 ü deseniz anlarım.maddi sorunu ya da normalde de kendi ruhsal sorunları olan insanların üremesi daha sıkıntı tabi o ayrı.hadi ilk çocuğu dogurdunuz ne kadar zor bir sorumluluk olduğunu gördünüz kaçıyor muydu 2.yi yaptınız?kimse kazara oldu demesin corapla mi korunuyorsunuz?kaynana ya anneye güvenip çocuk yapılmaz.Eş kişisi destek olacak başka çare yok.kreş e verin büyüğü.yakin yasta ve çok çocuk düşünenlere tavsiye olsun.Arkadaşım akil hastanesinde tedavi gödü.Şu maddi şartlarda ve eskisi gibi güvenli geniş ailede sokakta büyümeyecek çocukları evde TV tablet başına bırakıp çocuk sayısını artirmayin.yazık hem size hem çocuklara.herkes bakabileceği kadar çocuk yapmalı.maddi ve manevi
Sorma pure cok yiprandim eski sagligim yok hissediyorum kendimde. Gecen sene senin sayfanda aktif oldugum donemler daha rahatmisim kizim buyudukce isle zorlasiyor. Yardimci konusunda muzdaribim ya buyuk temizliklerde aldigim biri var ama memnun degilim. Cevreden bir kac tavsiye aldim aradim iletisime gectim gelemeyecegini soylediler. Adam akilli biri olsa her hafta cagiracagim ama bulamiyorum kimseyi. Sanirim tek care oglani krese vermek. Baska turlu yukum hafiflemeyecek.Canım merhaba.
Sağlığını yitirmeye başladığını görüyorum
Tavsiyem bi yardımcı tut, haftalik gelsin , evini toparlasin,ütünü yapsın. Uzerinden büyük bir yük kalkacak emin ol.
Hatirlarsan ikinci bebeğimde ben öyle yapmıştım ve süreci çok kolay atlatmıştım.
Maddi durumun iyi çok şükür verebilirsin.
Hiçbirşey sağlığından önemli değil.
Sana fiziksel veya psikolojik anlamda birşey olsun çocukları n ortada kalır,ne anne ne kv tarafından hayır yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?