Evet ben Naz'a annelik yaptım ama baştan bunu bilseydim belki de yapmazdım.
Kimse eşinin gayrımeşru kızına benim Naz'a davrandığım gibi davranmaz.
Belki bilsem bende yapmazdım, kabul etmezdim kayınvalidemde kalırdı.
Ama şimdi öyle değil Naz'a karşı hiçbir soğukluk hissetmiyorum hala kendi kızım gibi seviyorum gerçekten onun bir suçu yok çünkü
Mutlu yuvama gelince de ben mutluyuz sanıyormuşum ama arkamdan dönen oyunların farkında değilmişim meğer...
Bana süphelerinizde haklıymışsınız gibi geliyor. Artık iş bu raddeye geldikten sonra da Naz'ın annesi ile eşinizin durumu, sizinle sırf Naz için mi evlendiği gibi sorular açığa çıkmadan bu evliliği sürdürmeniz imkansız bir hale gelmiş gibi duruyor.
Yazınızda bahsettiğiniz, size şirket hisselerinin verilmesi işi de henüz gerçekleşmediyse sizi maddi, manevi kendilerine bağlamış bir aile ile karşı karşıyasınız demektir. Elinizdeki tek silah, ki bu da kullanılabilir mi, karar vermek çok zor, Naz'ın sizi anne gibi sevmesi. Kullanıcı isminizden bile ona ne kadar bağlı olduğunuz belli. Belki gerçeği öğrenmek, ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gerekecek maddi güce sahip olabilmek adına bu silahı kullanmak, Naz'ı bırakmakla tehdit etmeniz gerekebilir.
Ama, öte yandan tüm bunlar siz de bir evlat sahibi olduktan sonra ortaya çıktığına göre de, Allahın bir hikmeti vardır belki böyle olmasında. Belki de eşiniz bazı hatalar yapmış olsa da, bu tür oyunlara baş vurmuş olsa da, şu anda size yürekten bağlı olabilir ve bu sarsıntıyı atlatıp ileride huzurlu bir beraberliği sürdürme ihtimaliniz vardır. Her durumda tekrar işe başlamanızı öneririm ve bu iş de eşinizin ailesi ile bağlantılı olmayan bir iş olmalıdır bana kalırsa.
olayları ayrıntılı öğrenmediğin sürece acabalarla karşı karşıyasın. o yüzden bir an önce yüzleşmelisin eşinle ve sana neden kızı olduğunu söylemediğini sebeplerini ayrıntılı öğrenmelisin. neden yalana başvurmayı uygun görmüşler acaba? senin açından baktığımda asla affetme sana yalan söylemiş al çocuğunu çık derdim ama eşini değilde çocukları düşündüğümde ise bir yuva bozulacak naz çok etkilenecek bu durumdan ama senin yavrunda çok etkilenecek. 2 çocuğun geleceği için oturup ayrıntılı konuşmalısınız ha gene kaçamak konuştu seni tatmin etmedi cevapları veya affedemiyeceğin bir durum ortaya çıktı o zaman sende düşünürsün. ama gerçeği öğrenmeden kararını vermemelisin veya susmamalısında.
açıkcası ben eşimin geçmişinde birçok kızla beraber olduğunu bildiğim için bazen düşünüyorum bir yerden çocuk çıkarmı diye :))) bir de bir arkadaşım vardı kız arkadaşı ondan habersiz hamile kalmış, haberi yokkende yurtdışına gitmiş kız ve doğurmuş çocuk doğduktan sonra mahkemeye verdi arkadaşımı dna felan derken baya bir üzüldü yazık. o yüzden diyorum eşinle otur konuş
23 yaşında evlenmişsiniz o kadar de küçük bir yaş değil.
Kendimi sizin yerinize koyuyorum da 5 sene içerisinde böyle bir şeyden nasıl şüphelenmezsiniz inanın aklım almıyor.
Naz yüzde 99 ihtimalle eşinizin kızı.
Kesinlikle ne olursa olsun eşinize gerçeği söyletmelisiniz.
Söylemiyorsa da DNA testi istiyorum madem senin kızın değil testte de çıkacaktır diyebilirsiniz.
Üstelik bu çocuğun annesi nerede eğer eşinizinse.
Annesi öldü mü kaldı mı, evladı elinden zorla mı alındı ne oldu...
bencede naz eşinin kızı..
ama bunca yıl nasıl anlayamadın hayret
çok ıyı oynadılar yada sen konduramadın...
eşinin nerden öğrendın demesı yetmiş zaten...
bence eşinle otur adam akıllı konuş herşeyı bılmek ıste haklı olarak...
tabıı sonuçlarını kaldırabıleceksen
Arkadaşım eşinin ölen kardeşinin hiç mi fotoğrafı yok,bu kadından Allah rahmet eylesin deyip hiç mi bahseden yok?
Sen de sor ablanın düğün fotoğrafları nerede,çocuk annesinin mezarını bilmeyecek mi de?
Tabi ki o kız eşinin kızı ablasının kızı olduğuna asla inanmıyorum..
Anladığım kadarıyla sen çok iyi niyetli ve sessiz bir bayansın.Onlar da bunu bildikleri için böyle bir kılıf uydurmuşlar.
Bu zamanda insanlar eşlerinin öz kardeşlerini evlerine zor sığdıramıyorlar,çok iyi niyetli olmasaydın bu işin arkasını zamanında arardın sen..
Madem ölen kızlarının çocuğu hiç bir anneanne dede o kızı dayısıyla yengesine bırakır mı emanet çocuğu arkadaşım?
şimmdiii benim şaşırdım dğer konudaaa nasıl onca insan demedii bunun sibel die bi kızı yok ...yada sen bu kızı nasıl benimsedin die...nasıl çevredeki insanlar sana bişi sölemezz ...şaştım kaldım ne bilim biri der aferin kızım bu kızı sahiplendin kzıın gibi benimsedin eşini affettin.....yada sibelin kızımıııı ah yavrum dien hiçmi olmadıııı...Allah Allahhhh.....nasıl bunca yıl saklanabilindiiii........valla bu konu aydınlatılıncaaa buraya tekarar konua aç yaz tamam merak ettimm inan......valla eğer eşin seni bi hata yapıp aldatmışsaaa umarım sibel die uydurulan kız odur ve yaşamıodurr......
bu ölen ablanin resmini falan gördünmü yyani bir resmi bile yoksa bunca yil bu numarayi yemek icin kusura bakmayin aptal olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?