Çelişkilerden şüpheleniyorum. İlk gittiğimde evde olmadığını düşünüyorum. Neden yalan söyledi bunu sorguluyorum. Uyusa dediği gibi telefon hep salondaydı sesine de dokunmadım diyorsa telefon neden ilk gittiğimde duyulmuyordu da ikinci gittiğimde duyuluyordu bundan şüpheleniyorum.bende neyden şüpheleniyorsunuz hala orasını anlayamadım
Daha önce bir kadınla buluşmuştu iş için vs dedi. İlişkileri yoktu eminim konuşma kayıtlarından öyle görünüyordu ama o kayıtları dinlemesem eşim sonuna kadar buluştuklarını inkar ederdi. Sonrasında iş için sen kızarsın diye söylemedim vs dedi. Vukuatı bu. Bir de beğenilmeyi çok sever. Biriyle oturmuş içmiş olabilir diye düşünüyorum. Flörtleşmekten hoşlanır gibi anlayacağınız. Bu konuda güvenmiyorum. Uyku sersemi telefonu kıssa sonra açsa bana salondaydı telefon hep dedi. Baktım her zamanki gibi koltuğun orada şarjda takılıydı. Ama içeride yatak odasında uyuduğunu söyledi. Uyku sersemliği geçti baya tartıştık ısrarla telefon salondaydı sesine de dokunmadım telefonu elime almadım dedi. O zaman çalardı. Hem telefon hem tv nin ışığı hem de kapıyı açmaması birleşince şüphe uyandırdı. Şüphelerimde haksız olduğumu da ne yazık ki sanmıyorum. Kamera görüntülerini izlemek isteyeceğim ama yönetici olumsuz yanıt verir mi bilmiyorum.Belli ki eşinize güvenmiyorsunuz? Ama neden?Daha önce bu tarz olayları mı oldu sizi şüpheye düşüren? Yoksa hiçbir sorun olmadığı galde hep mi şüphelisiniz?
Eğer şimdiye kadar bir vukaatı olmadıysa boşuna kuruntu yapıyorsunuz. Adam belki farkında değil uyudu uyandı telefonun sesini açtı. Bazen uyku sersemliği ile ne yaptığımızı hatırlamıyor olabiliriz.
Mesela örnek vereyim dün gece eşimi sahura kaldırdım ben yemeyeceğim sadece su içeceğim dedi. Su içip uyudu bugünde bana beni niye kaldırmadın niyet edemedim dedi. Yani uyku sersemliği ile belki tv yi açtı telefonu açtı geri uyudu.
Aramayı whatsapp üzerinden yaptıysa onu görememIsrarla sizi iftara gondermesi, iftar esnasinda araması, tv kapali telefon sesi kapaliyken sonradan uyuyordum ve bunlar acikti dye israr etmesi gercekten şüphe uyandirici. Bencede bir şekilde kameraya bakın ve arama kaydına da bakın
Haklısınız. Zor dönemden geçiyor diye sabrediyordum. Açıkçası kopukluk oldu aramızda ama toparlanmayacak bir şey değildi. Ya da ben öyle sanıyordum. Evlendiğimizden beri telefonla çok aşırı meşguldür ve hep şikayet ederdim. En son bıraktım ne yapıyorsa kendine yapar Allah çıkarır elbet dedim. Ama önüme böyle şeyler çıkınca zihnimde cevapsız sorularla boğuşuyorum. Aileler sorun evliliğimde, kendi aramızdakilere alıştık ve kanıksadık diye onları da dert etmiyorum. Bir şekilde her evlilik gibi olmasa da biz de bir aradayız seviyoruz birbirimizi diyordum. Sadece ben onun o benim ailemle görüşmediği için kopukluklar vardı. Şiddet kalmamıştı. Ben eşimin ilgisizliğini de kabullenmiştim çünkü genelde kadınlar bundan şikayetçi. Ortada çocuğumuz da var çekilmeyecek türden değil diye devam ettiriyordum. Ama elimde kanıtım olsa aldatsa ben de güvensiz bir şekilde devam edemem. Sadece şüphe üzerine de yıkamıyorum. Arada kaldım çok zor bir durumEski konularınızı da biliyorum, hiç güvenmediğiniz bir adamla nereye kadar devam edeceksiniz?
Konuyu dine bağlamak için söylemiyorum isteyen içki de içer ama bu adam sizin eşiniz siz Ramazanda oruçluyken evde içki içiyor hayatınızda birçok şey farklı demek ki.
Ailenizden nefret edip,laf sokuyor, sürekli telefonla meşgul, aranizda ne güven ne ortak bir paylaşım nede doğru düzgün iletişim var. Ne için biraradasınız?
Sorunlarınızın hiçbirini çözmeden birarada durmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.Haklısınız. Zor dönemden geçiyor diye sabrediyordum. Açıkçası kopukluk oldu aramızda ama toparlanmayacak bir şey değildi. Ya da ben öyle sanıyordum. Evlendiğimizden beri telefonla çok aşırı meşguldür ve hep şikayet ederdim. En son bıraktım ne yapıyorsa kendine yapar Allah çıkarır elbet dedim. Ama önüme böyle şeyler çıkınca zihnimde cevapsız sorularla boğuşuyorum. Aileler sorun evliliğimde, kendi aramızdakilere alıştık ve kanıksadık diye onları da dert etmiyorum. Bir şekilde her evlilik gibi olmasa da biz de bir aradayız seviyoruz birbirimizi diyordum. Sadece ben onun o benim ailemle görüşmediği için kopukluklar vardı. Şiddet kalmamıştı. Ben eşimin ilgisizliğini de kabullenmiştim çünkü genelde kadınlar bundan şikayetçi. Ortada çocuğumuz da var çekilmeyecek türden değil diye devam ettiriyordum. Ama elimde kanıtım olsa aldatsa ben de güvensiz bir şekilde devam edemem. Sadece şüphe üzerine de yıkamıyorum. Arada kaldım çok zor bir durum
Aslında hep çözmek için çabaladım ama sonunda yoruldum. Aile terapistine de gidiyorduk maddi gerekçeleri bahane etti sen işe başlayana kadar gidemeyiz dedi. Alkol problemi üzerinde duruyordu terapist. Normalde içen bir adam değildi son 2 yıldır alkol almaya başladı. Sorsanız her şeyde beni suçlar. Arkadaşıyla arası bozulur beni suçlar, işiyle ilgili sorun yaşar beni suçlar. Sanki şamar oğlanı gibiyim.Sorunlarınızın hiçbirini çözmeden birarada durmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.
Bu durum bir yerde elinizde patlar zaten.
Bir önceki konuda bir sonuca varamadınız bunda da varacağınızı zannetmiyorum açıkçası.
Eğer aldatmayla ilgili bir kanıt bulamaz da devam ederseniz, sorunları halı altına gizlemek yerine çözmeye çalışın.
Beraber çocuk büyüteceğimiz eşimizle ortak değerler üzerinde bir hayat yaşamalıyız diye düşünüyorum ben.
Herşey sizin ve kızınız için güzel olur umarım.
ramazan ayında içki içen adamın yeminine tek tepkimMerhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm
İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
güvenmiyorsunuz eşinize demek kiÇelişkilerden şüpheleniyorum. İlk gittiğimde evde olmadığını düşünüyorum. Neden yalan söyledi bunu sorguluyorum. Uyusa dediği gibi telefon hep salondaydı sesine de dokunmadım diyorsa telefon neden ilk gittiğimde duyulmuyordu da ikinci gittiğimde duyuluyordu bundan şüpheleniyorum.
Şimdi aradı ben salak mıyım 5 dakika uzaklıkta kaçta geleceğini bilmeden bir şey yapar mıyım yapıyorsam bile böyle mi yapar yapan adam, bana bunları nasıl yakıştırırsın vs diyor.
Kesinlikle katılıyorumIsrarla sizi iftara gondermesi, iftar esnasinda araması, tv kapali telefon sesi kapaliyken sonradan uyuyordum ve bunlar acikti dye israr etmesi gercekten şüphe uyandirici. Bencede bir şekilde kameraya bakın ve arama kaydına da bakın
Evet birkaç yalanı olmuştu. İş yerinden bir kadınla aşırı samimi konuşmaları baş başa buluşmaları olmuştu.Bence çaktırmadan takibe devam edin.
Belki siz ilk gittiğinizde bira almaya çıkmıştır.
Tv deki görüntü o an karanlık olabilir.
Ama telefon sesi olayı bana da şüpheli geldi. Bu da birinci seçeneğe bağlı olabilir.
Telefonundaki mesajlara göz atın. Daha önce bir şeyini yakaladınız mı?
Whatsapptan komik video yollamış cevap vermedim. İşe gidio gitmediğini sormuştum whatsapptan onda gidiyorum demişti. Sonra aradı ve sen dün beni nasıl böyle suçlarsın bu kadar güvenmiyorsan böyle ilişki mi olur falan diye konuştu. Ben de çelişkili telefon sesini anlattım sen olsan sorgulamaz mısın diye. O da yukarıdaki yazdıklarımı anlattı.Siz akşam ki diyalogdan sonra konuştunuz mu tekrar? Durup dururken mi arayıp bunları söyledi?
eski açtığınız konulara nasıl bakıyoruzNormalde uzun bir ilişki olsa belki planlı hareket edilir ama gelişi güzel bir fırsat ele geçmişse belki plansız hareket ermiş olabilir. Kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?