• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim boş yere mi?..

Şimdi aradı ben salak mıyım 5 dakika uzaklıkta kaçta geleceğini bilmeden bir şey yapar mıyım yapıyorsam bile böyle mi yapar yapan adam, bana bunları nasıl yakıştırırsın vs diyor.
valla açıkçası spontane biri çıksa karşıma aldatacak olsam onunla eşimi alıp evime getirmem. o kadar rahat korkusuz olamaz eşiniz bence. yine de eski konularınızı okumak istedim ama bulamadım.

Hala kocanızın ne yaptığına kafa yoruyorsunuz ya hayret ediyorum size.
Öğrenseniz nolacak?
Daha önce öğrendiniz ve halen birliktesiniz.
Ya kurtulun şu adamdan ya olduğu gibi kabullenin.
Aksi takdirde asla huzur bulamazsınız.
Bu kadar ayrıntıya kafa yormak insanın
iç dünyasında huzur ve dirlik bırakmaz.

ya acaba doğru konuları mı açtım. birleştiremiyorum gerçekten. eşiniz alkol alıyor,sizin kapanmanıza vesile oluyor ve kadınlarla siz onu işte bilirken oturup muhabbet ediyor. birleştiremiyorum.
Hiç uğraşmayın birleştiremezsiniz.
Konu sahibinin evliliği uzatmaları oynuyor, Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi aslında ama arkadaşımız gözlerini kapatırsa görmeyeceğini düşündü.
Şimdi gözümü açsam mı,hepten mi yumsam?
Diye düşünüyor.

Hiç uğraşmayın birleştiremezsiniz.
Konu sahibinin evliliği uzatmaları oynuyor, Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi aslında ama arkadaşımız gözlerini kapatırsa görmeyeceğini düşündü.
Şimdi gözümü açsam mı,hepten mi yumsam?
Diye düşünüyor.

adam aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemedim ne olursa olsun kimsenin evliliği ile ilgili bitmiş diyemem. bana biraz gereksiz özveri ve sonrasında bundan dolayı beklenti olmuş gibi geldi. ben alkol alan birinin zoruyla kapansam o değil bir masada bir kadınla oturup sohbet etmek tokalaşamaz bile. fedakarlık eden fedakarlıkta bekler. gerçekten en sevmediğim erkek tipi karısını kapatıp kendi alkol alan kadınlarla haşır neşir olanlar. Allahım hepimizi uzak etsin.

adam aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemedim ne olursa olsun kimsenin evliliği ile ilgili bitmiş diyemem. bana biraz gereksiz özveri ve sonrasında bundan dolayı beklenti olmuş gibi geldi. ben alkol alan birinin zoruyla kapansam o değil bir masada bir kadınla oturup sohbet etmek tokalaşamaz bile. fedakarlık eden fedakarlıkta bekler. gerçekten en sevmediğim erkek tipi karısını kapatıp kendi alkol alan kadınlarla haşır neşir olanlar. Allahım hepimizi uzak etsin.
Eski konularını biliyoruz çoğumuz.
Konu sahibinin eşi istedi diye kapanması,
adamın içmesi diğer mevzuların yanında ayrıntı.
Allah ikiyüzlü insanlardan hepimizi uzak etsin duanıza gönülden aminn diyorum.

birkaç gün sonra bi daha ailenize gitseniz de daha sonra eve yakın olsanız bebeği ailenize bırakıp baksanız ne yapıyor valla ilkinde duymamış olmanız biraz şüphe uyandırıcı

Ilk gittiginizde evde yokmus, ikinci gidisinizde evdeymis herhalde. Veya ilk seferinde duşta falan da olabilir. Ama neden uyuyordum bir seye dokunmadim desin ki?

Daha önce bir kadınla buluşmuştu iş için vs dedi. İlişkileri yoktu eminim konuşma kayıtlarından öyle görünüyordu ama o kayıtları dinlemesem eşim sonuna kadar buluştuklarını inkar ederdi. Sonrasında iş için sen kızarsın diye söylemedim vs dedi. Vukuatı bu. Bir de beğenilmeyi çok sever. Biriyle oturmuş içmiş olabilir diye düşünüyorum. Flörtleşmekten hoşlanır gibi anlayacağınız. Bu konuda güvenmiyorum. Uyku sersemi telefonu kıssa sonra açsa bana salondaydı telefon hep dedi. Baktım her zamanki gibi koltuğun orada şarjda takılıydı. Ama içeride yatak odasında uyuduğunu söyledi. Uyku sersemliği geçti baya tartıştık ısrarla telefon salondaydı sesine de dokunmadım telefonu elime almadım dedi. O zaman çalardı. Hem telefon hem tv nin ışığı hem de kapıyı açmaması birleşince şüphe uyandırdı. Şüphelerimde haksız olduğumu da ne yazık ki sanmıyorum. Kamera görüntülerini izlemek isteyeceğim ama yönetici olumsuz yanıt verir mi bilmiyorum.
Markete gitmek için evden çıktım cüzdanım yoktu burlarda mı düştü bi baksak falan deseniz?Inşallah şüphelerinizde haklı değilsinizdir.

Benim okurkene aklıma şunlar geldi:

1. Eşin sanki seni yollamak istiyor, hemen git diye

2. Kontrol ediyor, anahtarı yaptırıp yaptırmadığından emin olmak istiyor.

3. Kesşnlikle gizlediği bir şey var

4. Yalan söylüyor.

5. İçip hatırlamıyor da olabilir

Bence görüntüleri bir bahaneyle iste yönetimden ki için rahat etsin.

Back