Şüphelerim boş yere mi?..

O kadarını yapmaz diye düşünüyorum. Dışarıda olabilir diye düşünüyorum .
O zaman iyi düşünelim iyi olsun hanımefendi eşinizi en çok siz tanıyorsunuz iftara annenize gitmeyin artık bence iyice gözlemleyin bakalım yalancının mumu yatsıya kadar yanar elbet kokusu çıkar İnşallah kuruntudur

Evde biri varmış gibi geliyor kulağa ama o kadarInı yapamaz diye düşünüyorum. Dışarı çık olabilir ama neden saklasın :/

Dışarda olsaydı en iyi ihtimalle markete giderdi. Markete arabayla gitmez mi.?
Araba kapının önünde dediniz

Ben de aynısını düşündüm. Daha önce de kapıda bekletti içtiği için ama böyle açmamazlık yapmamıştı. Uzun bir süre bekledim. Sorsanız gece 12’de geldiğim için bana kızıyor bir de savunmalar üste çıkmalar tarzında. Peşini bırakmıyor beynim düşünüp duruyorum. :;
Eve bir
İnşallah dediğiniz gibi kuruntudur. Ama kesinlikle bir iş var bu işte.

Biz kadınlar 6.hissimiz çok kuvvetli hemen nasıl da hissediyoruz

Dışarda olsaydı en iyi ihtimalle markete giderdi. Markete arabayla gitmez mi.?
Araba kapının önünde dediniz
Arabası yok. Bahsi geçen araba kardeşimin arabası. Yani iftara gitmediğimizi anlamış çünkü arabaya bakmış gibi geldi bana ondan söyledim.

Bilmiyorum ama aldatılmak başka şey. Öyle bir durum varsa gerekeni yaparım.

Neden tam iftar vakti çorba içerken sizi aradı ben ona takıldım biyere giderken kapıda arabayı mı gördü eve erken geleceğinizi mi düşündü

Evet bencede şüphenmekte haklısınız ben olsam bende şüphelenirdim annenizle arası 5 dakikaysa keske siz kapıda dursaydınız babanız anahtarı alıp gelseydi...
Ya evde yoktu yada evde biri vardı ondan açmadı kapıyı tv işığı ve tel in sesi dikkat çekici gerçekten.

Hayat bu şekilde tV nin sesi açıktı ışığı vardı çaldım açmadı gibi seylerse geçmez. Daha önceden de sizin konunun vardı birine youtube den kalp bırakmış diye.. Bu şekilde ufak şeyleri takip etmeyi bırakın ya güvenin ya güvenmeyin. Ben sanmiyorum ramazan mubarek gün sen aldatsin sanırım bunun gibi bişey için sordun. Ufak detaylar gibi b geldi anlattıkların. Koskoca evlilikte bunun gibi şeyler olmaması lazim

Yani eşin seni uzaktan falan gözetledi arabanın ev önunfe durdugunu gorünce arayıp gidip gitmediginimizi sordu. Belki tessdüfen aradı sizi izleyip arasa "daha" gitmedinizmi fiye pot kırabilr ama nerdediniz demişse evde oldgunuzu bilmiyor nereye gittiginzi sormak ıstemıs. Gozler kıpkırmızsa adam dddıgı gibi uyumustur sonra kakıp içmiştir yenı uysndıgu için gözleri kızarmısyır. Peko ramazan ayındayız yanı esınız oruc tutuyormu. Tutup tutmamasında degılımde hanı ramazan ayı deyıp kendıne hakimdir sanöıyorm aldatczgını tabı onceden bı vukuatı varmı yokmu bilmiyrm

Başkası olsa tamamen abartı derdim. Eski konularızı bildiğim için olabilir diyorum ama siz yinede şu an şüpheyle içinizi kemirmeyin gözleyin sadece

Eşiniz doğru söylüyor olabilir ya.
Belki sesi kısıktı telefonun uyku arası sesini açmıştır felan.. Hatırlamıyordur? Sonucta neden yalan söylesin ki? Sen dışardasın ne zaman geleceğin belli değil, bu durumda yalan söylemez diye düşünüyorum

Babanlarda yedek anahtar varsa yenisini yaptırana kadar onu alsaydınız.

Fazla detaycısın bu detaylar seni erken yaşlandırır.
İçiyormuş demek ki farkında değil. Abartılacak birşey yok.

Senin sanırım kocanla alakalı başka bir güven problemin var?

Kesinlikle haklısın bence kesınlıkle o tarıh ve saat aralıgıı söyle sana kayıtları versınler. Bir arkadasım da bu sekılde ev,me gelen temızlıkcının giriş çıkış saatlerını kontrol edıcem diye sıteden kayıtları ıstedı. Kocasını bu şekikde yakaladı.

Elbette böyle geçmez ben de normalde kafamda oturup kurmuyorum ama birden böyle bir şeyle karşılaşınca ister istemez daha önce de güvenim sarsıldığı için inanmıyorum. Çünkü saçma mantıksız şeyler söyledikleri. Ama elimde kanıtım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…