• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim boş yere mi?..

O kadarını yapmaz diye düşünüyorum. Dışarıda olabilir diye düşünüyorum .
O zaman iyi düşünelim iyi olsun hanımefendi eşinizi en çok siz tanıyorsunuz iftara annenize gitmeyin artık bence iyice gözlemleyin bakalım yalancının mumu yatsıya kadar yanar elbet kokusu çıkar İnşallah kuruntudur

Evde biri varmış gibi geliyor kulağa ama o kadarInı yapamaz diye düşünüyorum. Dışarı çık olabilir ama neden saklasın :/

Dışarda olsaydı en iyi ihtimalle markete giderdi. Markete arabayla gitmez mi.?
Araba kapının önünde dediniz

Her şeyi geçtim, uyuyor olsa bile bu nasıl bir sorumsuzluk kapıda eşini ve bebeğini bırakabiliyor?
Sizin anahtarla gelebileceğinizi tahmin edip, arkasına anahtar takıyor falan?
Aynısını yaşasam kesin işin peşine düşerdim, en basiti telefon dökümüne bakın.
Sizle konuştuktan sonra ne aramalar yapılmış, nerdeymiş vs diye.
Yönetime de şöyle bir şey söyleyebilirsiniz, dün evime girildiğinden şüphe ediyorum ama emin değilim evde olmadığım saatlerin kamera kaydına bakmam gerekiyor acaba gelen ailem mi, yanlış bir şey yapmadan önce emin olmam gerek’ diye.
Ben de aynısını düşündüm. Daha önce de kapıda bekletti içtiği için ama böyle açmamazlık yapmamıştı. Uzun bir süre bekledim. Sorsanız gece 12’de geldiğim için bana kızıyor bir de savunmalar üste çıkmalar tarzında. Peşini bırakmıyor beynim düşünüp duruyorum. :;
Ben tam olarak neyden şüphelendiginizi anlamadım. biraz karışık ayrıntılı anlatmışsınız.eşinizin eve birisini getirmesinden mi yoksa dışarıdan geç gelmesinden mi şüpheniz? hiç anlamadım.ama böyle şüphe duyduğunuza göre demek ki eşinize güvenmiyorsunuz daha önce sizi rahatsız eden davranışları olmuş galiba.
Eve bir
O zaman iyi düşünelim iyi olsun hanımefendi eşinizi en çok siz tanıyorsunuz iftara annenize gitmeyin artık bence iyice gözlemleyin bakalım yalancının mumu yatsıya kadar yanar elbet kokusu çıkar İnşallah kuruntudur
İnşallah dediğiniz gibi kuruntudur. Ama kesinlikle bir iş var bu işte.

Ben de aynısını düşündüm. Daha önce de kapıda bekletti içtiği için ama böyle açmamazlık yapmamıştı. Uzun bir süre bekledim. Sorsanız gece 12’de geldiğim için bana kızıyor bir de savunmalar üste çıkmalar tarzında. Peşini bırakmıyor beynim düşünüp duruyorum. :;

Eve bir

İnşallah dediğiniz gibi kuruntudur. Ama kesinlikle bir iş var bu işte.
Biz kadınlar 6.hissimiz çok kuvvetli hemen nasıl da hissediyoruz

Şüphelerinizin boş yere olduğunu düşünmüyorum. Dikkat çektiğiniz detaylardan ve kocanızla alakalı önceki konularınızdan dolayı.

Niyetim sizi kırmak değil ama kocanızın bu kadar falsosu varken ve siz de her halükarda evliliğinizi sonlandırmamışken bu şüphelerin doğrulanması neden önemli? Doğrulanırsa ne yapacaksınız? Ciddi kararlar alma konusunda kendinize güveniyorsanız bir bahaneyle kamera görüntülerini elde edin. Fakat bir yaptırımda bulunmayacaksanız sürekli bu denli kuşkucu olmak sağlığınıza zarar verir, Allah korusun.
Bilmiyorum ama aldatılmak başka şey. Öyle bir durum varsa gerekeni yaparım.

Neden tam iftar vakti çorba içerken sizi aradı ben ona takıldım biyere giderken kapıda arabayı mı gördü eve erken geleceğinizi mi düşündü

Merhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm :KK43:

İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce? :KK43:
Evet bencede şüphenmekte haklısınız ben olsam bende şüphelenirdim annenizle arası 5 dakikaysa keske siz kapıda dursaydınız babanız anahtarı alıp gelseydi...
Ya evde yoktu yada evde biri vardı ondan açmadı kapıyı tv işığı ve tel in sesi dikkat çekici gerçekten.

Merhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm :KK43:

İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce? :KK43:

Hayat bu şekilde tV nin sesi açıktı ışığı vardı çaldım açmadı gibi seylerse geçmez. Daha önceden de sizin konunun vardı birine youtube den kalp bırakmış diye.. Bu şekilde ufak şeyleri takip etmeyi bırakın ya güvenin ya güvenmeyin. Ben sanmiyorum ramazan mubarek gün sen aldatsin sanırım bunun gibi bişey için sordun. Ufak detaylar gibi b geldi anlattıkların. Koskoca evlilikte bunun gibi şeyler olmaması lazim

Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor
Yani eşin seni uzaktan falan gözetledi arabanın ev önunfe durdugunu gorünce arayıp gidip gitmediginimizi sordu. Belki tessdüfen aradı sizi izleyip arasa "daha" gitmedinizmi fiye pot kırabilr ama nerdediniz demişse evde oldgunuzu bilmiyor nereye gittiginzi sormak ıstemıs. Gozler kıpkırmızsa adam dddıgı gibi uyumustur sonra kakıp içmiştir yenı uysndıgu için gözleri kızarmısyır. Peko ramazan ayındayız yanı esınız oruc tutuyormu. Tutup tutmamasında degılımde hanı ramazan ayı deyıp kendıne hakimdir sanöıyorm aldatczgını tabı onceden bı vukuatı varmı yokmu bilmiyrm

Başkası olsa tamamen abartı derdim. Eski konularızı bildiğim için olabilir diyorum ama siz yinede şu an şüpheyle içinizi kemirmeyin gözleyin sadece

Eşiniz doğru söylüyor olabilir ya.
Belki sesi kısıktı telefonun uyku arası sesini açmıştır felan.. Hatırlamıyordur? Sonucta neden yalan söylesin ki? Sen dışardasın ne zaman geleceğin belli değil, bu durumda yalan söylemez diye düşünüyorum

Babanlarda yedek anahtar varsa yenisini yaptırana kadar onu alsaydınız.

Fazla detaycısın bu detaylar seni erken yaşlandırır.
İçiyormuş demek ki farkında değil. Abartılacak birşey yok.

Senin sanırım kocanla alakalı başka bir güven problemin var?

Kesinlikle haklısın bence kesınlıkle o tarıh ve saat aralıgıı söyle sana kayıtları versınler. Bir arkadasım da bu sekılde ev,me gelen temızlıkcının giriş çıkış saatlerını kontrol edıcem diye sıteden kayıtları ıstedı. Kocasını bu şekikde yakaladı.

Hayat bu şekilde tV nin sesi açıktı ışığı vardı çaldım açmadı gibi seylerse geçmez. Daha önceden de sizin konunun vardı birine youtube den kalp bırakmış diye.. Bu şekilde ufak şeyleri takip etmeyi bırakın ya güvenin ya güvenmeyin. Ben sanmiyorum ramazan mubarek gün sen aldatsin sanırım bunun gibi bişey için sordun. Ufak detaylar gibi b geldi anlattıkların. Koskoca evlilikte bunun gibi şeyler olmaması lazim
Elbette böyle geçmez ben de normalde kafamda oturup kurmuyorum ama birden böyle bir şeyle karşılaşınca ister istemez daha önce de güvenim sarsıldığı için inanmıyorum. Çünkü saçma mantıksız şeyler söyledikleri. Ama elimde kanıtım yok.

Back