-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Evet dediğiniz doğru olabilir çünkü birşey isteme konusunda çok rahatlar. Tayinleri çıktığında kızının evi için amaannn kızım yetistirmezse ordaki askerlere yaptırsın işlerini dedi. Bende bu düşüncenin yanlış olduğunu söyledim ordanda gıcık kapmış olabilir. Geçen gün çocuğu okula bırakıp geldim kapıda duruyorlardı. Hava biraz serin diye uzerime bir trençkot almıştım tuhaf tuhaf baktı hava bu kadar serinmide bunu giyindin dedi. Evet hava rüzgarlı dedim. Sonra yüzünü gören hacı olur falan demeye başladı çık biraz gez dolaş falan hep icerdesin demeye başladı. Evden çalıştığımı bilmelerine rağmen kendileri gibi habire gezmemi falan bekliyorlar sanırım. Değişik bir kadın beni gorunce hep böyle tuhaf tuhaf bakışlar sergiliyor garip konuşmalar yapıyor eşimi goruncede samimi bir şekilde gülüyor nasılsın oğlum falan diyor.
İşte burda aldatmanın kanıtı kesinliği yok. Gözü kaymış aklı kaymış. Buna gözdağı vermek lazım. istiyorsan boşan benden yok istemiyorsan aklını başına topla yoksa ben toplamayı bilirim mesajını vermek gerek.2 kere boşandım, hayatımda biri yok ama diyelim aldatıldım yeniden bir şekilde şiddet gördüm (fiziksel maddi psikolojik) farketmeksizin bir ilşkide olsam ( 3.evlilk bile olsa) bitiririm ya da yine boşarım. Evlilikler zamanla monotonlaşabilir, maddi sıkıntılar yaşanırsa bir çıkmaza girilebilir, sağlık sorunları kişileri bıktırabilir ya da kenetleyebilir. Hepsine varım bir şekilde halletme yoluna ,terapi alma, harcamalardan kısma, vs gibi yolları evliliği canlandırma ya da kurtarma çabasına girebilirim. Benim kabul ilkelerim arasında aptal yerine konma, aldatma, ve şidderim hiç bir türlüsü olamaz ama
İçine kurt düşmüş bir kere kadınlar hislerinde yanılmaz . Eşin fiziksel atağa geçmez belki ama bu davranışları bile rahatsız edici . Gözlemle sakin kalmaya çalış sinirle hareket edersen senden gizlemeye çalışabilir bazı şeyleri .Merhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Annesinin derdi daha ziyade sizinle, bunlar herkes etraflarında fır dönsün istiyor, dönmeyince böyle bileniyorlar saçma sapan.Evet dediğiniz doğru olabilir çünkü birşey isteme konusunda çok rahatlar. Tayinleri çıktığında kızının evi için amaannn kızım yetistirmezse ordaki askerlere yaptırsın işlerini dedi. Bende bu düşüncenin yanlış olduğunu söyledim ordanda gıcık kapmış olabilir. Geçen gün çocuğu okula bırakıp geldim kapıda duruyorlardı. Hava biraz serin diye uzerime bir trençkot almıştım tuhaf tuhaf baktı hava bu kadar serinmide bunu giyindin dedi. Evet hava rüzgarlı dedim. Sonra yüzünü gören hacı olur falan demeye başladı çık biraz gez dolaş falan hep icerdesin demeye başladı. Evden çalıştığımı bilmelerine rağmen kendileri gibi habire gezmemi falan bekliyorlar sanırım. Değişik bir kadın beni gorunce hep böyle tuhaf tuhaf bakışlar sergiliyor garip konuşmalar yapıyor eşimi goruncede samimi bir şekilde gülüyor nasılsın oğlum falan diyor.
Normalde öyle biri değil işte ama bunlara karşı en başından beri gereksiz bir nezaket içerisinde. Buraya ilk tasindiklarinda annesi beni ve esimi görürdü mesela bana burnunun ucuyla bakarken eşime içten bir şekilde konuşurdu. O zaman farketmeme rağmen pek üzerinde durmadım ama şimdi iyice huylanmaya başladım. Eşimin son zamanlarda zaten garip garip söylemleri oluyor bazen geçen gün şubedeki erkekler hep karizmatik olduğumu soyler ama kadınlar hiç öyle birsey demiyor gibi birşey soyledi tam tesadüf o günde kapıda konuşmuşlar işte kadın arabam bozuldu demiş. Kendini ispatlama cabasina mi girdi artık bilemiyorum. O gün çok fena kavga ettik.Bir sey diyecegim ama lutfen bana kirilmayin olur mu. Bazi erkekler kadin gorunce degisir esiniz boyle biri ve bir kadin boyle erkekleri cok kolay tanir ve cogumuz bu tiplere selam bile vermeyiz. Kadinin annesi hemen esinizi cozmus. Esiniz de durumun normal olmadigini biliyor icten ice o yuzden kadinin esine sayiyor. Guler yuz gorunce aha kadin bana isik yakti demek ki ben yuzune bakilir biriyim diye kendini adam yerine konulmus hissediyor.
Ben konu sahibesinin durumunu sadece bu konu özelinde değerlendirmedim ki. Kendisine de yazdım, evliliğinde eşinden kaynaklı bir çok mevzu söz konusu. Ee bu kadın kaçını göz ardı etsini dile getirmek istedimİşte burda aldatmanın kanıtı kesinliği yok. Gözü kaymış aklı kaymış. Buna gözdağı vermek lazım. istiyorsan boşan benden yok istemiyorsan aklını başına topla yoksa ben toplamayı bilirim mesajını vermek gerek.
Kadınlar ona neden karizmatik olduğunu söylesin ki ne münasebet? Bence eşinizin gözü baya baya dışarda Allah yardımcınız olsun.Normalde öyle biri değil işte ama bunlara karşı en başından beri gereksiz bir nezaket içerisinde. Buraya ilk tasindiklarinda annesi beni ve esimi görürdü mesela bana burnunun ucuyla bakarken eşime içten bir şekilde konuşurdu. O zaman farketmeme rağmen pek üzerinde durmadım ama şimdi iyice huylanmaya başladım. Eşimin son zamanlarda zaten garip garip söylemleri oluyor bazen geçen gün şubedeki erkekler hep karizmatik olduğumu soyler ama kadınlar hiç öyle birsey demiyor gibi birşey soyledi tam tesadüf o günde kapıda konuşmuşlar işte kadın arabam bozuldu demiş. Kendini ispatlama cabasina mi girdi artık bilemiyorum. O gün çok fena kavga ettik.
Evet bunu söylediğinde şok oldum. Çünkü gerçekten beklemiyordum böyle birşey söylemesini. İyice şaşırdın sen kendine gel diye kızdım güldü espiri yapıyorum seni kızdırmak istedim sadece dedi.Kadınlar ona neden karizmatik olduğunu söylesin ki ne münasebet? Bence eşinizin gözü baya baya dışarda Allah yardımcınız olsun.
Çok sabırlıymışsınız ne desem bilemedimEvet bunu söylediğinde şok oldum. Çünkü gerçekten beklemiyordum böyle birşey söylemesini. İyice şaşırdın sen kendine gel diye kızdım güldü espiri yapıyorum seni kızdırmak istedim sadece dedi.
Kimsenin duygularini korkutmayla, baskiyla yönetemezsiniz.
Birini begeniyorsa begenmeye, etkileniyorsa etkilenmeye devam eder. Göz korkutmaniz sadece "bunu bana belli etme" demektir. Siz kizinca adamin etkilenmesi ve begenmesi gecmez bir anda.
Sizin icin size belli etmemesi yeterliyse uyarinizi sıkıca yapin geçin. Gerisi kocaniza kalmiş.
Çok haklisinizKimsenin duygularini korkutmayla, baskiyla yönetemezsiniz.
Birini begeniyorsa begenmeye, etkileniyorsa etkilenmeye devam eder. Göz korkutmaniz sadece "bunu bana belli etme" demektir. Siz kizinca adamin etkilenmesi ve begenmesi gecmez bir anda.
Sizin icin size belli etmemesi yeterliyse uyarinizi sıkıca yapin geçin. Gerisi kocaniza kalmiş.
ayy yaaBu konuyu okuduğumda aklıma birkaç sene önce ki konu geldi. O da eşini komşusuyla aldatıyordu kız matematik sorusu sormak için sürekli zillerini basıyordu falan of of. Eşinizle konuşsanız sizi suçlayacak kuruntu yapıyorsun diye.
Başka konuları bilemiyorumBen konu sahibesinin durumunu sadece bu konu özelinde değerlendirmedim ki. Kendisine de yazdım, evliliğinde eşinden kaynaklı bir çok mevzu söz konusu. Ee bu kadın kaçını göz ardı etsini dile getirmek istedim
eşinizin aklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere o eşiği aşmışAslında kanitlarsam elime birşey geçecekmi bilmiyorum. İçten içe biliyorum bir ilgisi olduğunu. Kadında kocasına bağlı biri belli, öyle birşey yaparmi bilmiyorum. Eşimin zihninde bu düşünceyle dolaşmasi bile benim için çok ağır bununla nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Belki eşim hiç bir zaman faaliyete dokmeyecek ama aklımın bir köşesinde bu kuşku her zaman olacak. Yüz yüze bakıyoruz birde her an karşılaşma ihtimalimiz var. Düşünmekten deli olacağım. Günlerdir peş peşe her gece rüyalarıma giriyor her sabah huzursuz uyanıyorum.
Aslinda onuda aynı silahla vurmak gerekiyor. Hissetsin biraz. Ama kendime yakiştirmiyorum. Binada 7 daire var üst kat komşu hariç (adam babam yaşında ve aynı zamanda aile dostumuz) kimsenin eşiyle tek kelime konusmuslugum yoktur. Gerekte duymam ne münasebet yani. 2.5 yıldır çalışma hayatım var iki kişi tarafından sinirlarim ihlal edildi çok net bir şekilde tavrimi koydum. Kimseyle laubali ilişkiler içerisine girmem yada ne bileyim laubali söylemlerde bulunmam. Belkide bu yüzden böyle şimardi beni elinin altında bildiği için.eşinizin aklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere o eşiği aşmış
bu kadın olmasa başkası olur
nasıl engelleyebilirsiniz ki
Kadin hisseder..Merhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz. Günlük telaştan iş, ev, çocuklar, okul vs kendimi çok arka plana attım. Güzelliğimi ön plana çıkarma ihtiyaci hiç hissetmedim. Belkide en büyük hatayı burda yaptım.Kadin hisseder..
Hislerinizde haklisinizdir,belki ortada bir şey yok ama eşiniz o kadın tarafından fark edilmek istiyor gibi . Dikkatini çekmek..
Ama somut bişey olmadıkça bunu kabullenmez bence
Sizi de paranoyak yerine koymuş
Kanıt olmadığı sürece umursamayın bu adamı
Ve kendinize kendiniz için bakın
Çocuklu olabilirsiniz ama kendinize bakın ,kendinize zaman ayırın, güzelliğinizi farkedin
Bırakın o sizi kıskansın
Baksanıza kendisini yakışıklı görüyor ki milletin dediğini size söylüyor
Delil olana kadar sinirlenmeleriniz boşa olacak..
Kavga çıkarsanız yine suçlu siz olursunuz
Delil bulana kadar salın bu adamı
Kendinize ve çocuklarınıza sarılın