Şüphe

Bir sey diyecegim ama lutfen bana kirilmayin olur mu. Bazi erkekler kadin gorunce degisir esiniz boyle biri ve bir kadin boyle erkekleri cok kolay tanir ve cogumuz bu tiplere selam bile vermeyiz. Kadinin annesi hemen esinizi cozmus. Esiniz de durumun normal olmadigini biliyor icten ice o yuzden kadinin esine sayiyor. Guler yuz gorunce aha kadin bana isik yakti demek ki ben yuzune bakilir biriyim diye kendini adam yerine konulmus hissediyor.

İşte burda aldatmanın kanıtı kesinliği yok. Gözü kaymış aklı kaymış. Buna gözdağı vermek lazım. istiyorsan boşan benden yok istemiyorsan aklını başına topla yoksa ben toplamayı bilirim mesajını vermek gerek.

İçine kurt düşmüş bir kere kadınlar hislerinde yanılmaz . Eşin fiziksel atağa geçmez belki ama bu davranışları bile rahatsız edici . Gözlemle sakin kalmaya çalış sinirle hareket edersen senden gizlemeye çalışabilir bazı şeyleri .

Kimsenin duygularini korkutmayla, baskiyla yönetemezsiniz.
Birini begeniyorsa begenmeye, etkileniyorsa etkilenmeye devam eder. Göz korkutmaniz sadece "bunu bana belli etme" demektir. Siz kizinca adamin etkilenmesi ve begenmesi gecmez bir anda.
Sizin icin size belli etmemesi yeterliyse uyarinizi sıkıca yapin geçin. Gerisi kocaniza kalmiş.

Annesinin derdi daha ziyade sizinle, bunlar herkes etraflarında fır dönsün istiyor, dönmeyince böyle bileniyorlar saçma sapan.

Normalde öyle biri değil işte ama bunlara karşı en başından beri gereksiz bir nezaket içerisinde. Buraya ilk tasindiklarinda annesi beni ve esimi görürdü mesela bana burnunun ucuyla bakarken eşime içten bir şekilde konuşurdu. O zaman farketmeme rağmen pek üzerinde durmadım ama şimdi iyice huylanmaya başladım. Eşimin son zamanlarda zaten garip garip söylemleri oluyor bazen geçen gün şubedeki erkekler hep karizmatik olduğumu soyler ama kadınlar hiç öyle birsey demiyor gibi birşey soyledi tam tesadüf o günde kapıda konuşmuşlar işte kadın arabam bozuldu demiş. Kendini ispatlama cabasina mi girdi artık bilemiyorum. O gün çok fena kavga ettik.

Ben konu sahibesinin durumunu sadece bu konu özelinde değerlendirmedim ki. Kendisine de yazdım, evliliğinde eşinden kaynaklı bir çok mevzu söz konusu. Ee bu kadın kaçını göz ardı etsini dile getirmek istedim

Kadınlar ona neden karizmatik olduğunu söylesin ki ne münasebet? Bence eşinizin gözü baya baya dışarda Allah yardımcınız olsun.

Kadınlar ona neden karizmatik olduğunu söylesin ki ne münasebet? Bence eşinizin gözü baya baya dışarda Allah yardımcınız olsun.
Evet bunu söylediğinde şok oldum. Çünkü gerçekten beklemiyordum böyle birşey söylemesini. İyice şaşırdın sen kendine gel diye kızdım güldü espiri yapıyorum seni kızdırmak istedim sadece dedi.

Çok haklisiniz

ayy yaa
burda en üzüldüğüm konulardan biriydi
şerefsiz

eşinizin aklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere o eşiği aşmış
bu kadın olmasa başkası olur
nasıl engelleyebilirsiniz ki

eşinizin aklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere o eşiği aşmış
bu kadın olmasa başkası olur
nasıl engelleyebilirsiniz ki
Aslinda onuda aynı silahla vurmak gerekiyor. Hissetsin biraz. Ama kendime yakiştirmiyorum. Binada 7 daire var üst kat komşu hariç (adam babam yaşında ve aynı zamanda aile dostumuz) kimsenin eşiyle tek kelime konusmuslugum yoktur. Gerekte duymam ne münasebet yani. 2.5 yıldır çalışma hayatım var iki kişi tarafından sinirlarim ihlal edildi çok net bir şekilde tavrimi koydum. Kimseyle laubali ilişkiler içerisine girmem yada ne bileyim laubali söylemlerde bulunmam. Belkide bu yüzden böyle şimardi beni elinin altında bildiği için.

Kadin hisseder..
Hislerinizde haklisinizdir,belki ortada bir şey yok ama eşiniz o kadın tarafından fark edilmek istiyor gibi . Dikkatini çekmek..
Ama somut bişey olmadıkça bunu kabullenmez bence
Sizi de paranoyak yerine koymuş
Kanıt olmadığı sürece umursamayın bu adamı
Ve kendinize kendiniz için bakın
Çocuklu olabilirsiniz ama kendinize bakın ,kendinize zaman ayırın, güzelliğinizi farkedin
Bırakın o sizi kıskansın
Bunu yaparkende asla kısas olarak yaptığınızı düşünmesin, hiçbir şekilde
Kendime bakmak istedim,kendimi kotu hissediyordum ya da isyerindeki kizlar cok guzelsin deyince oyle bi hosuma gitti vs diyerek bakiminizi da bunlara yorabilirsiniz
Baksanıza kendisini yakışıklı görüyor ki milletin dediğini size söylüyor
Delil olana kadar sinirlenmeleriniz boşa olacak..
Kavga çıkarsanız yine suçlu siz olursunuz
Delil bulana kadar salın bu adamı
Kendinize ve çocuklarınıza sarılın

Evet doğru söylüyorsunuz. Günlük telaştan iş, ev, çocuklar, okul vs kendimi çok arka plana attım. Güzelliğimi ön plana çıkarma ihtiyaci hiç hissetmedim. Belkide en büyük hatayı burda yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…