Şüphe

İyi sizde kadının eşiyle sohbet edin o zaman. Ona gelince selam vermenize tahammül edemiyor ama değil mi? Eşiniz selam verip geçerse, kadın kolundan tutup konuşmaya çalışmayacak herhalde.

Boşansın diyorsunuz.

En iyisi bırak ne olacaksa olsun.biliyorum çok zor ve iğrenç bir duygu ama uyarıp veya taşınıp kocanı durduracağına bırak ne yapacaksa yapsın.sende ya ayrilirsin yada eşin birşey yapmaz zamanla kafandaki soru işaretleri cevap bulur

Dışardan nasıl göründüğünün farkında değil tabi ki, şimdi içine oturmuştur cidden bu kadar mı belli oluyor diye zhehe.

Ben kadınların bu tarz şeyleri hissettiğini düşünüyorum

Boşansın diyorsunuz.
O konu sahibesinin kararı, ben olsam boşanırım. Kendisine de hem başımdan geçen olayları hem erkeklerin yaptıkları karşısındaki davranışları örnekler vererek anlattım. Ama hayat tecrübeme bakarak yetişkin bir bireyi elinde sopa misali bakmayacaksın konuşmayacaksın larla terbiye edilmediğini de gördüm. Bunlar zaten evlilik birliğinde olması gereken en temel taşlar. Yoksa niye başımı ahlak anlayışım uymadığı bi adamla aynı yastığa koyayım ki

Açıkçası ben de normalde bu tarz konuların ilk aşamada kuruntu olabileceğini düşünüyorum. Yalnız kadınların hayatını zorlaştıran kadınlar son derece irrite ediyor beni. Ya da herhangi bir şekilde masum birini zor durumda bırakmak diyeyim. Fakat siz bana samimi geldiniz strawberry_cake . Komşunuzun bakımlı, hoş ve dışa dönük biri olması dikkat çekmesine, beğenilmesine sebep oluyordur. Eşinizin de herhangi bir niyetle değil, sadece beğeniyle dikkati çekilmiştir diye düşündüm ben. Böyle dahi düşünüldüğünde elbette hoş değil, sizi rahatsız eder. Yine de diğer konularınızı bilmiyorum ama kendinizi doldurmayın. Bir şey varsa çıkacaktır zaten. Fakat telefondan baktıklarını izlemek, sürekli onu merak etmek çok rahatsızlık verici bir durum. Nasıl yaklaşmanız gerektiği konusunda terapi de alabilirsiniz. Uzman biri mutlaka daha doğru ve net tavsiyeler verecektir.

Bekar mısınız şöyle bir silkinsin önce kendine gelsin, ne yapıyorum ben desin… evlilik böyle yıpranan bir şey. Katılmayanlar olabilir ama bir süre sonra günlük telaşların, her gün her akşam aynı odalarda olmanın eşleri çekicilikten çıkarabildiği bir kurum. Arada kendini hatırlatmak iyidir.

Annesi sizi akilli oldugunuz icin sevmiyor. Mesafenizle alakasi yok. Saf bir tip olsaniz kocanizi cok rahat kullanacaklar. Hepimiz omrumuzde en az 1 kere tasinmisizdir. Kacimiz komsunun esini cagirmisizdir? Esi nerdeyse sizi baglayan bir durum yok. Gitsin ev tasima hizmeti alsin.

2 kere boşandım, hayatımda biri yok ama diyelim aldatıldım yeniden bir şekilde şiddet gördüm (fiziksel maddi psikolojik) farketmeksizin bir ilşkide olsam ( 3.evlilk bile olsa) bitiririm ya da yine boşarım. Evlilikler zamanla monotonlaşabilir, maddi sıkıntılar yaşanırsa bir çıkmaza girilebilir, sağlık sorunları kişileri bıktırabilir ya da kenetleyebilir. Hepsine varım bir şekilde halletme yoluna ,terapi alma, harcamalardan kısma, vs gibi yolları evliliği canlandırma ya da kurtarma çabasına girebilirim. Benim kabul ilkelerim arasında aptal yerine konma, aldatma, ve şidderim hiç bir türlüsü olamaz ama

2 kere boşandım, hayatımda biri yok ama diyelim aldatıldım yeniden bir şekilde şiddet gördüm (fiziksel maddi psikolojik) farketmeksizin bir ilşkide olsam ( 3.evlilk bile olsa) bitiririm ya da yine boşarım. Evlilikler zamanla monotonlaşabilir, maddi sıkıntılar yaşanırsa bir çıkmaza girilebilir, sağlık sorunları kişileri bıktırabilir ya da kenetleyebilir. Hepsine varım bir şekilde halletme yoluna ,terapi alma, harcamalardan kısma, vs gibi yolları evliliği canlandırma ya da kurtarma çabasına girebilirim. Benim kabul ilkelerim arasında aptal yerine konma, aldatma, ve şidderim hiç bir türlüsü olamaz ama

Evet dediğiniz doğru olabilir çünkü birşey isteme konusunda çok rahatlar. Tayinleri çıktığında kızının evi için amaannn kızım yetistirmezse ordaki askerlere yaptırsın işlerini dedi. Bende bu düşüncenin yanlış olduğunu söyledim ordanda gıcık kapmış olabilir. Geçen gün çocuğu okula bırakıp geldim kapıda duruyorlardı. Hava biraz serin diye uzerime bir trençkot almıştım tuhaf tuhaf baktı hava bu kadar serinmide bunu giyindin dedi. Evet hava rüzgarlı dedim. Sonra yüzünü gören hacı olur falan demeye başladı çık biraz gez dolaş falan hep icerdesin demeye başladı. Evden çalıştığımı bilmelerine rağmen kendileri gibi habire gezmemi falan bekliyorlar sanırım. Değişik bir kadın beni gorunce hep böyle tuhaf tuhaf bakışlar sergiliyor garip konuşmalar yapıyor eşimi goruncede samimi bir şekilde gülüyor nasılsın oğlum falan diyor.

Böyle kişilere selam bile verilmez eşinizi de uyarın bir daha asla selam dahi vermeyeceksin diye nasıl cümleler bunlar varoşluk akıyor paçalardan

Hep içeride olduğunuzu nereden biliyormuş çok ilginç valla kapınızı çıkarken de 3 5 kez kitleyin yani

Hep içeride olduğunuzu nereden biliyormuş çok ilginç valla kapınızı çıkarken de 3 5 kez kitleyin yani
Bunlar konu komşu çok toplanıyorlar pikniğe falan gidiyorlar birbirinin koyunu ziyaret ediyorlar. Hep beraber pazara gidiyorlar falab. Ben katılmadığım için göze batiyorum sanırım.

Siz selam vermeyin gördüğünüz zaman da kafanızı çevirin kullandığı cümleler saygısızca eşinize samimi olmalarında da büyük bir artniyet görüyorum gözlerinizi dört açın
Kadının kendisi için birşey diyemem ama annesini bende hiç iyi niyetli bulmuyorum. Kızını dolduruyor bile olabilir.

Eşinizin somut bir girişimde bulunacağını zannetmiyorum kendince heyecan peşinde uyuyan hormonları kıpraştırıyor gibi. Ama bunu yapması ayrı iğrenç hele ki bunu evli bir kadınla yapması ayrı iğrenç hele hele de kadın da bu flört denemesine karşılık veriyorsa apayrı iğrenç. Şu dünyaya bir kez geliyoruz g.tü başı oynatmadan kimsenin kalp kırıklığı olmadan dürüstçe yaşayıp gitmek bu kadar zor olmamalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…