- 12 Kasım 2010
- 2.869
- 16.531
- 39
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
Eee bundan sonra bende onun kocası işe konuşup sohbet edeyim o zaman de bakalım ne yapıyor? Ancak yazınızın alt metni dişi köpek kuyruk sallıyor diyen iğrenç zihniyetle aynı.Dışardan nasıl göründüğününmü farkında değil benimi aptal yerine koyuyor anlamadım ki. Onunla konuşunca şeklin şemalin değişiyor farketmiyormuyum sanıyorsun dediğimde yüzüme yüzüme gülüyor saçmalıyormuşum gibi. Selam veren taraf sürekli kadın ama eşimde karşılık veriyor sonra iş birbirini sormaya geliyor sohbete bağlıyor. Selam veriyorsa sende selam ver geç dedim daha önceki konuşmamızda o konuşuyor diyor ne yapayım. Kadında bir acayip mesafe ayarlaması sıfır.
Şüphe tek gerçektirMerhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Tam anlatamadım sanırım selamı ve sohbeti başlatan kadın o açıdan mesafesini ayalayamiyor dedim. Eşimle ilgili soyleyeceklerimi söyledim zaten adam olsa selamına karşılık verip yoluna bakar bana nasıl fırsat vermiyorsa kadinada vermez.Eee bundan sonra bende onun kocası işe konuşup sohbet edeyim o zaman de bakalım ne yapıyor? Ancak yazınızın alt metni dişi köpek kuyruk sallıyor diyen iğrenç zihniyetle aynı.
Kocanızın niyeti temiz olsa, kendi karısının kadının kocasına selam verme ihtimaline bile çıldırırken, kadınla sohbet etmeye çalışmaz.
Her insanın duruşu bellidir. Sen karına yapınca kızdığın bir davranışı, başka bir kadın ile yapamazsın. Yapıyorsan niyetin zaten kötüdür ve temiz değildir.
İşte bunu açık açık sorun kadına karşı kibar nazik olan tavrın, kocasına karşı neden argo ve kaba diye sor bakalım eşine cevabı ne olacak.. Ayy bide böyle abartıyorsunla başlayıp haklı çıkma çabaları oluyor cücük kadar beyinleriyle.Adam askeri personel durumları normal. Ben maddiyatla ilgili olduğunu düşünmüyorum kadına karşı bir ilgisi var hissedebiliyorum bunu adami sevmemesi ondan.
Güzelliğinizi ön plana çıkarsanız da bakımlı fit falan olsanız da aklı gözü dışardaysa olmaz o adamdan.Evet doğru söylüyorsunuz. Günlük telaştan iş, ev, çocuklar, okul vs kendimi çok arka plana attım. Güzelliğimi ön plana çıkarma ihtiyaci hiç hissetmedim. Belkide en büyük hatayı burda yaptım.
Kadının anneside farklı davranıyor demişsiniz, eski sevgili-nişanlı filan olabilirler mi eşin ve o kadın? Niyeyse aklıma böylesi geldiMerhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Perde olayı 3 sene önce oldu. O zamanlar aklımda hiç böyle dusunceler yoktu. Annesi gelip kapıyı çalınca bende gitsin yardım etsin ne olacak diye düşündüm. Şimdiki aklım olsaydı izin vermezdim.bence şüphenizde haklısınız gibi duruyor. evine perde takmaya gitmesi de hoş olmamış. neden bıraktınız ki?
he ben yeni oldu sandım. annesi çağırdıysa zaten sorun yok ben kendisi çağırdı sandım.Perde olayı 3 sene önce oldu. O zamanlar aklımda hiç böyle dusunceler yoktu. Annesi gelip kapıyı çalınca bende gitsin yardım etsin ne olacak diye düşündüm. Şimdiki aklım olsaydı izin vermezdim.
Yani çok sorun yaşadık. Farklı kültürlerden geldiğimiz için düşünce yapılarımız prensiplerimiz çok farklı. Ama sadakat konusunda ilk kez sorun yaşıyoruz bu yüzden afalladim ne düşüneceğimi bilmiyorum.he ben yeni oldu sandım. annesi çağırdıysa zaten sorun yok ben kendisi çağırdı sandım.
ama yine de eşinizin tavırları normal değil. birde sizin evliliğiniz normalde nasıl?
sağlam bir temel yok anladığım kadarıyla. alıp karşınıza da bu konuyu konuşmak çok aşağılayıcı bir durum sizin açınızdan.Yani çok sorun yaşadık. Farklı kültürlerden geldiğimiz için düşünce yapılarımız prensiplerimiz çok farklı. Ama sadakat konusunda ilk kez sorun yaşıyoruz bu yüzden afalladim ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Evet çok zor ama o sonuna kadar savunuyor kendini. Peki ben neden böyle berbat hissediyorum. Kıskanç ve takıntılı biri olsaydim 12 sene bu konudan dolayı çok kavgalarimiz olurdu ama ilk kız böyle bir kuşku düştü içime. Nasıl aşacagimi bilmiyorum .sağlam bir temel yok anladığım kadarıyla. alıp karşınıza da bu konuyu konuşmak çok aşağılayıcı bir durum sizin açınızdan.
Bence siz aşmayacaksiniz o kendini kanıtlayacak. Kusura bakmayın burada çok huzursuzluk veren bir konu var . Geri adım atmayın .Evet çok zor ama o sonuna kadar savunuyor kendini. Peki ben neden böyle berbat hissediyorum. Kıskanç ve takıntılı biri olsaydim 12 sene bu konudan dolayı çok kavgalarimiz olurdu ama ilk kız böyle bir kuşku düştü içime. Nasıl aşacagimi bilmiyorum .
eşinizden emin olmadığınız için aşamıyorsunuz. eşiniz sizi şüpheye sokuyor çünkü. nasıl aşacaksınız ki?Evet çok zor ama o sonuna kadar savunuyor kendini. Peki ben neden böyle berbat hissediyorum. Kıskanç ve takıntılı biri olsaydim 12 sene bu konudan dolayı çok kavgalarimiz olurdu ama ilk kız böyle bir kuşku düştü içime. Nasıl aşacagimi bilmiyorum .