Şüphe

Eee bundan sonra bende onun kocası işe konuşup sohbet edeyim o zaman de bakalım ne yapıyor? Ancak yazınızın alt metni dişi köpek kuyruk sallıyor diyen iğrenç zihniyetle aynı.
Kocanızın niyeti temiz olsa, kendi karısının kadının kocasına selam verme ihtimaline bile çıldırırken, kadınla sohbet etmeye çalışmaz.
Her insanın duruşu bellidir. Sen karına yapınca kızdığın bir davranışı, başka bir kadın ile yapamazsın. Yapıyorsan niyetin zaten kötüdür ve temiz değildir.

Şüphe tek gerçektir

Tam anlatamadım sanırım selamı ve sohbeti başlatan kadın o açıdan mesafesini ayalayamiyor dedim. Eşimle ilgili soyleyeceklerimi söyledim zaten adam olsa selamına karşılık verip yoluna bakar bana nasıl fırsat vermiyorsa kadinada vermez.

Bir kadın olarak, hislerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sizi rahatsız eden bir durum varsa demekki var orada bir şeyler.
Ama suda bir gerçek; esin o kadına gerçek anlamda bir hisleri duyguları varsa, sen nu durum karşısında ne yapacaksın.
Olabilir sonuçta insansız başka birisine aşık olabilir, gönül bu.
Bu durumu kaldiramam diyorsan, yavaş yavaş ayrılık planlarini yap.
Yokk ben eşimi seviyorum diyorsan, görmezden gel.

Bence stratejik davranın. Eşinizle konuşmaya kalkışsanız sanki olsa da kabul mu edecek? Takip edin. Kendnizi çok doldurmadan mantık çerçevesinde izleyin. Bu sırada komşuya karşı tavır değiştirmenizi öneriyorum. Sizi sessiz pusmuş bi kadın olarak mı görüyorlar? Tam tersi davranın. Bakışlarınızla bile belli edin anasına bszı şeyleri.

Şüphe varsa şüphe yoktur.
Taşınsanız bile bir şey değişmeyecek konu sahibi hadi bu konu unuttu diyelim yarın başka bir gün evli bekar birinden hoşlanacak kadın da pas verirse ilişki yaşayacaklar
Ayrıca evli kadından hoşlanmak nedir ya nası bi mide iğrenç bir kocanız var

Adam askeri personel durumları normal. Ben maddiyatla ilgili olduğunu düşünmüyorum kadına karşı bir ilgisi var hissedebiliyorum bunu adami sevmemesi ondan.
İşte bunu açık açık sorun kadına karşı kibar nazik olan tavrın, kocasına karşı neden argo ve kaba diye sor bakalım eşine cevabı ne olacak.. Ayy bide böyle abartıyorsunla başlayıp haklı çıkma çabaları oluyor cücük kadar beyinleriyle.

Çözüm sadece taşınmak geldi ama tabiki su devirde çok zor . İnanın üzüldüm elden gelen bişey yok aynı binada olduğu sürece değişmez bu durum

Evet doğru söylüyorsunuz. Günlük telaştan iş, ev, çocuklar, okul vs kendimi çok arka plana attım. Güzelliğimi ön plana çıkarma ihtiyaci hiç hissetmedim. Belkide en büyük hatayı burda yaptım.
Güzelliğinizi ön plana çıkarsanız da bakımlı fit falan olsanız da aklı gözü dışardaysa olmaz o adamdan.
Kendinizi suçlama moduna da geçmeye baslamışsınız,manipüle olmayın lütfen.
Kimseye göre kendinizi suçlamayın veya yargılamayın.Güzelliğinizi öncelikle kendiniz,kendi mutluluğunuz için ön plana çıkarın.Ve kim olursa olsun fazla önemsemeyin,aşırı verici fedakar olmayın gerek yok.

Şu kendini bişey sanan,birileri beni yakışıklı buluyor diye böbürlenen hıyarların aslında özgüven eksikliği var.

O kadında bir ışık görmüş muhtemelen.Kadının annesinin tavırları ayrıca enteresan.İnsanın aklına değişik değişik şeyler geliyor.
Birşey olmamış gibi hareket edin bu süreçte çok üstüne gitmeyin.Somut deliller elde edene kadar geriden takip edin ki boşanma gibi bir düşünceniz olursa eliniz sağlam olsun.

Kadının anneside farklı davranıyor demişsiniz, eski sevgili-nişanlı filan olabilirler mi eşin ve o kadın? Niyeyse aklıma böylesi geldi

bence şüphenizde haklısınız gibi duruyor. evine perde takmaya gitmesi de hoş olmamış. neden bıraktınız ki?
Perde olayı 3 sene önce oldu. O zamanlar aklımda hiç böyle dusunceler yoktu. Annesi gelip kapıyı çalınca bende gitsin yardım etsin ne olacak diye düşündüm. Şimdiki aklım olsaydı izin vermezdim.

Perde olayı 3 sene önce oldu. O zamanlar aklımda hiç böyle dusunceler yoktu. Annesi gelip kapıyı çalınca bende gitsin yardım etsin ne olacak diye düşündüm. Şimdiki aklım olsaydı izin vermezdim.
he ben yeni oldu sandım. annesi çağırdıysa zaten sorun yok ben kendisi çağırdı sandım.
ama yine de eşinizin tavırları normal değil. birde sizin evliliğiniz normalde nasıl?

Dün akşam eşim dışardan gelince baktım arabasını yine burun buruna park etmiş. İçeri girdi kolundan tutup camın önüne götürdüm kendimi kaybettim artık cami actim başka park edecek yer bulamadinmi niye her seferinde gidip buruna buruna park ediyorsun dedim. Çöp arabası geliyormusta arabaya zarar verirmiş bu yüzden oraya park ediyormuş. Bir sürü yer var dedim inadına mi yapiyorsun. Bir daha beni böyle bir hissiyatin içine sokarsan başımı alıp giderim dedim. Gece yatağa gelince yeminler etti aklımda öyle düşünceler hiç olmadı olmazda, vesvese yapıyorsun seni nasıl ikna edebilirim bilmiyorum falan dedi. Konuşacak durumda değildim karşılık vermedim. Sabah uyandığımda o arabayı bir daha o şekilde park ettiğini görmeyeceğim selam dahi vermeyeceksin kocasının numarasınıda sileceksin dedim. Offladı sen önce kafanin içini bir düzelt dedi bende benim böyle düşünmeme sen sebep oldun dedim. Neye inanacagimi ne düşüneceğimi bilmiyorum.

he ben yeni oldu sandım. annesi çağırdıysa zaten sorun yok ben kendisi çağırdı sandım.
ama yine de eşinizin tavırları normal değil. birde sizin evliliğiniz normalde nasıl?
Yani çok sorun yaşadık. Farklı kültürlerden geldiğimiz için düşünce yapılarımız prensiplerimiz çok farklı. Ama sadakat konusunda ilk kez sorun yaşıyoruz bu yüzden afalladim ne düşüneceğimi bilmiyorum.

sağlam bir temel yok anladığım kadarıyla. alıp karşınıza da bu konuyu konuşmak çok aşağılayıcı bir durum sizin açınızdan.

sağlam bir temel yok anladığım kadarıyla. alıp karşınıza da bu konuyu konuşmak çok aşağılayıcı bir durum sizin açınızdan.
Evet çok zor ama o sonuna kadar savunuyor kendini. Peki ben neden böyle berbat hissediyorum. Kıskanç ve takıntılı biri olsaydim 12 sene bu konudan dolayı çok kavgalarimiz olurdu ama ilk kız böyle bir kuşku düştü içime. Nasıl aşacagimi bilmiyorum .

Bence siz aşmayacaksiniz o kendini kanıtlayacak. Kusura bakmayın burada çok huzursuzluk veren bir konu var . Geri adım atmayın .

eşinizden emin olmadığınız için aşamıyorsunuz. eşiniz sizi şüpheye sokuyor çünkü. nasıl aşacaksınız ki?

Ben sizin yorumlarınızdan sadece rahatsız olduğunuzu ama evliliğinizin bitmesi için bir aksiyon almayacağınızı hissettim o yüzden yapabileceğiniz şeyi söylüyorum

Oynamak.

Zira adam aşık olmuş ve it gibi peşinden koşuyor. Ufak bir karşılık görse koşacak bariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…