Şüphe

Dışardan nasıl göründüğününmü farkında değil benimi aptal yerine koyuyor anlamadım ki. Onunla konuşunca şeklin şemalin değişiyor farketmiyormuyum sanıyorsun dediğimde yüzüme yüzüme gülüyor saçmalıyormuşum gibi. Selam veren taraf sürekli kadın ama eşimde karşılık veriyor sonra iş birbirini sormaya geliyor sohbete bağlıyor. Selam veriyorsa sende selam ver geç dedim daha önceki konuşmamızda o konuşuyor diyor ne yapayım. Kadında bir acayip mesafe ayarlaması sıfır.
İyi sizde kadının eşiyle sohbet edin o zaman. Ona gelince selam vermenize tahammül edemiyor ama değil mi? Eşiniz selam verip geçerse, kadın kolundan tutup konuşmaya çalışmayacak herhalde.

İyi de bir insanın hamuru neyse o.Bugün olmaz bir kaç zaman sonra yine bir şekilde ortaya çıkar. Karısını seven ya da kocasını seven hiç kimse bu tür durumlara zaten meyletmez, kimsenin de arkası sürekli kollanmaz yaptı mı yapar mı yapacak mı diye, hayat geçer mi böyle, mürebbiye gibi başında. Olan konu sahibesinin geçen yıllarına olur
Boşansın diyorsunuz.

En iyisi bırak ne olacaksa olsun.biliyorum çok zor ve iğrenç bir duygu ama uyarıp veya taşınıp kocanı durduracağına bırak ne yapacaksa yapsın.sende ya ayrilirsin yada eşin birşey yapmaz zamanla kafandaki soru işaretleri cevap bulur

Dışardan nasıl göründüğününmü farkında değil benimi aptal yerine koyuyor anlamadım ki. Onunla konuşunca şeklin şemalin değişiyor farketmiyormuyum sanıyorsun dediğimde yüzüme yüzüme gülüyor saçmalıyormuşum gibi. Selam veren taraf sürekli kadın ama eşimde karşılık veriyor sonra iş birbirini sormaya geliyor sohbete bağlıyor. Selam veriyorsa sende selam ver geç dedim daha önceki konuşmamızda o konuşuyor diyor ne yapayım. Kadında bir acayip mesafe ayarlaması sıfır.
Dışardan nasıl göründüğünün farkında değil tabi ki, şimdi içine oturmuştur cidden bu kadar mı belli oluyor diye zhehe.

Merhaba hanımlar. Bu konuyu açıp açmama konusunda çok tereddüt ettim ama içimi bir yere dökmesem, birilerinden fikir almasam içim içimi yiyecek. Bu zamana kadar sadakat konusunda eşimden hiç şüphe etmemiştim. Ama içime öyle bir kurt düştüki her gece rüyalarıma giriyor artık. Huzurum kalmadı artık. Bundan altı yıl önce karşı dairemizi bir genç kadın satın aldı. Yeni evliydi eşi dış ülkede görev yapıyor. 3 yıl oturdular sonra tayinleri başka yere çıktı 3 yıl yoklarda burda. Bir kaç ay önce tekrar geldiler eşi yine dış ülkede. Daha önceleri beni şüpheye düşürecek birşey olmadı ama şimdi ciddi anlamda eşimin bu kadına ilgi duymasından şüphe ediyorum. Arabadan inince kafasını kaldırıp balkonuna bakar. Binaya girince kapı önündeki ayakkabıları inceler. Apartmandan ses gelince mercekten kontrol eder. Geçen gün kadının adını vererek annesi çok iyi araba kullaniyor falan dedi. Ama ondan bahsederken yüz ifadesi ses tonu herşeyi değisiyor. Kapıda konuşmuşlar kadin arabasının bozulduğunu söylemiş buda benim yapacağım birşey varmi falan diye sormuş. Bunu duyunca delirdim. Sana mı kaldı diye çıkıştım. Neyse konu kapandi çokta uzatmak istemedim ama içimdeki kuşku gün geçtikçe büyüyor. Kapının önünde bir sürü park yeri olmasına ragmen her seferinde kadının arabasının dibine park ediyor burun buruna gelecek şekilde. Bir aydır kocası burda kocası geldiğinden beri başka yere park ediyor. Geçen gün komşularla hep beraber kapının önündeydik eşimde geldi kadın eşime selam verdi birbirini sordular eşimin yine mimikleri ses tonu falan değişti. Başkasıyla konuşurken gayet doğal davranan adam resmen kasılıyor belli her halinden. Son damla kocasıyla whatsapptan mesjlasiyordu adam birşey sordu buna buda cevap verdi sonra telefonu kapattı buna bu kadar muhabbet yeter argo bir tabir kullanarak .... larla muhabbet etmeyi sevmem dedi. Adamın karısıyla WhatsApp durumunda paylaştığı her fotoğrafa bakmayı ihmal etmiyor ama. Rehberinde 200 kişi varsa 3/4 kişinin durumuna bakar ve bu adam her seferinde bu baktığı kişiler arasında yer alıyor. 3 sene önce tayinleri çıktığında kadının annesi bir gün kapımızı çaldı eşim için gelebilirmi stor perdeleri sökemiyoruz yardım edebilirmi dedi. Eşim gitti baya uzun kaldı orda muhabbeti ne kadar ilerlettiler bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kadının annesinin bana karşı tuhaf bir tavrı var ama eşime bir o kadar sıcak ve güler yüzlü. Düşün düşün deli olacağım eşim beni boş dusunculere kapilmakla suçluyor ama ben icimdeki bu kuşkuyu bir türlü söküp atamiyorum. Bu durumla nasıl baş edeceğimi inanın bilmiyorum. Benmi kuruntu yapıyorum diyorum bazen ama hissediyorum bir yandanda eşimi 12 yıldır taniyorum ses tonundan bakişlarindan anlayabiliyorum. Bir adım atmasa bile zihninin bu kadınla meşgul olmasını kaldiramiyorum yüreğim sıkışıyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini inanın bilmiyorum.
Ben kadınların bu tarz şeyleri hissettiğini düşünüyorum😔

Boşansın diyorsunuz.
O konu sahibesinin kararı, ben olsam boşanırım. Kendisine de hem başımdan geçen olayları hem erkeklerin yaptıkları karşısındaki davranışları örnekler vererek anlattım. Ama hayat tecrübeme bakarak yetişkin bir bireyi elinde sopa misali bakmayacaksın konuşmayacaksın larla terbiye edilmediğini de gördüm. Bunlar zaten evlilik birliğinde olması gereken en temel taşlar. Yoksa niye başımı ahlak anlayışım uymadığı bi adamla aynı yastığa koyayım ki

Açıkçası ben de normalde bu tarz konuların ilk aşamada kuruntu olabileceğini düşünüyorum. Yalnız kadınların hayatını zorlaştıran kadınlar son derece irrite ediyor beni. Ya da herhangi bir şekilde masum birini zor durumda bırakmak diyeyim. Fakat siz bana samimi geldiniz strawberry_cake strawberry_cake . Komşunuzun bakımlı, hoş ve dışa dönük biri olması dikkat çekmesine, beğenilmesine sebep oluyordur. Eşinizin de herhangi bir niyetle değil, sadece beğeniyle dikkati çekilmiştir diye düşündüm ben. Böyle dahi düşünüldüğünde elbette hoş değil, sizi rahatsız eder. Yine de diğer konularınızı bilmiyorum ama kendinizi doldurmayın. Bir şey varsa çıkacaktır zaten. Fakat telefondan baktıklarını izlemek, sürekli onu merak etmek çok rahatsızlık verici bir durum. Nasıl yaklaşmanız gerektiği konusunda terapi de alabilirsiniz. Uzman biri mutlaka daha doğru ve net tavsiyeler verecektir.

O konu sahibesinin kararı, ben olsam boşanırım. Kendisine de hem başımdan geçen olayları hem erkeklerin yaptıkları karşısındaki davranışları örnekler vererek anlattım. Ama hayat tecrübeme bakarak yetişkin bir bireyi elinde sopa misali bakmayacaksın konuşmayacaksın larla terbiye edilmediğini de gördüm. Bunlar zaten evlilik birliğinde olması gereken en temel taşlar. Yoksa niye başımı ahlak anlayışım uymadığı bi adamla aynı yastığa koyayım ki
Bekar mısınız 😂 şöyle bir silkinsin önce kendine gelsin, ne yapıyorum ben desin… evlilik böyle yıpranan bir şey. Katılmayanlar olabilir ama bir süre sonra günlük telaşların, her gün her akşam aynı odalarda olmanın eşleri çekicilikten çıkarabildiği bir kurum. Arada kendini hatırlatmak iyidir.

İnanın fazlasiyla mesafeliyim. Hatta annesinin beni bu yuzden sevmedigini düşünüyorum. Kendileri diğer komşularla aşırı derecede vıcık vıcık ilişkiler içerisinde oldukları için ve benden umduklarını bulamadiklari için bir kaç kez aklınca laf bile dürttü. Eşimi bu konuda bir kere uyarmiştim zaten ikidebir aynı uyarıyı yapip kendimi düşürmek istemiyorum.

Annesi sizi akilli oldugunuz icin sevmiyor. Mesafenizle alakasi yok. Saf bir tip olsaniz kocanizi cok rahat kullanacaklar. Hepimiz omrumuzde en az 1 kere tasinmisizdir. Kacimiz komsunun esini cagirmisizdir? Esi nerdeyse sizi baglayan bir durum yok. Gitsin ev tasima hizmeti alsin.

2 kere boşandım, hayatımda biri yok ama diyelim aldatıldım yeniden bir şekilde şiddet gördüm (fiziksel maddi psikolojik) farketmeksizin bir ilşkide olsam ( 3.evlilk bile olsa) bitiririm ya da yine boşarım. Evlilikler zamanla monotonlaşabilir, maddi sıkıntılar yaşanırsa bir çıkmaza girilebilir, sağlık sorunları kişileri bıktırabilir ya da kenetleyebilir. Hepsine varım bir şekilde halletme yoluna ,terapi alma, harcamalardan kısma, vs gibi yolları evliliği canlandırma ya da kurtarma çabasına girebilirim. Benim kabul ilkelerim arasında aptal yerine konma, aldatma, ve şidderim hiç bir türlüsü olamaz ama

Bekar mısınız 😂 şöyle bir silkinsin önce kendine gelsin, ne yapıyorum ben desin… evlilik böyle yıpranan bir şey. Katılmayanlar olabilir ama bir süre sonra günlük telaşların, her gün her akşam aynı odalarda olmanın eşleri çekicilikten çıkarabildiği bir kurum. Arada kendini hatırlatmak iyidir.
2 kere boşandım, hayatımda biri yok ama diyelim aldatıldım yeniden bir şekilde şiddet gördüm (fiziksel maddi psikolojik) farketmeksizin bir ilşkide olsam ( 3.evlilk bile olsa) bitiririm ya da yine boşarım. Evlilikler zamanla monotonlaşabilir, maddi sıkıntılar yaşanırsa bir çıkmaza girilebilir, sağlık sorunları kişileri bıktırabilir ya da kenetleyebilir. Hepsine varım bir şekilde halletme yoluna ,terapi alma, harcamalardan kısma, vs gibi yolları evliliği canlandırma ya da kurtarma çabasına girebilirim. Benim kabul ilkelerim arasında aptal yerine konma, aldatma, ve şidderim hiç bir türlüsü olamaz ama

Annesi sizi akilli oldugunuz icin sevmiyor. Mesafenizle alakasi yok. Saf bir tip olsaniz kocanizi cok rahat kullanacaklar. Hepimiz omrumuzde en az 1 kere tasinmisizdir. Kacimiz komsunun esini cagirmisizdir? Esi nerdeyse sizi baglayan bir durum yok. Gitsin ev tasima hizmeti alsin.
Evet dediğiniz doğru olabilir çünkü birşey isteme konusunda çok rahatlar. Tayinleri çıktığında kızının evi için amaannn kızım yetistirmezse ordaki askerlere yaptırsın işlerini dedi. Bende bu düşüncenin yanlış olduğunu söyledim ordanda gıcık kapmış olabilir. Geçen gün çocuğu okula bırakıp geldim kapıda duruyorlardı. Hava biraz serin diye uzerime bir trençkot almıştım tuhaf tuhaf baktı hava bu kadar serinmide bunu giyindin dedi. Evet hava rüzgarlı dedim. Sonra yüzünü gören hacı olur falan demeye başladı çık biraz gez dolaş falan hep icerdesin demeye başladı. Evden çalıştığımı bilmelerine rağmen kendileri gibi habire gezmemi falan bekliyorlar sanırım. Değişik bir kadın beni gorunce hep böyle tuhaf tuhaf bakışlar sergiliyor garip konuşmalar yapıyor eşimi goruncede samimi bir şekilde gülüyor nasılsın oğlum falan diyor.

Evet dediğiniz doğru olabilir çünkü birşey isteme konusunda çok rahatlar. Tayinleri çıktığında kızının evi için amaannn kızım yetistirmezse ordaki askerlere yaptırsın işlerini dedi. Bende bu düşüncenin yanlış olduğunu söyledim ordanda gıcık kapmış olabilir. Geçen gün çocuğu okula bırakıp geldim kapıda duruyorlardı. Hava biraz serin diye uzerime bir trençkot almıştım tuhaf tuhaf baktı hava bu kadar serinmide bunu giyindin dedi. Evet hava rüzgarlı dedim. Sonra yüzünü gören hacı olur falan demeye başladı çık biraz gez dolaş falan hep icerdesin demeye başladı. Evden çalıştığımı bilmelerine rağmen kendileri gibi habire gezmemi falan bekliyorlar sanırım. Değişik bir kadın beni gorunce hep böyle tuhaf tuhaf bakışlar sergiliyor garip konuşmalar yapıyor eşimi goruncede samimi bir şekilde gülüyor nasılsın oğlum falan diyor.
Böyle kişilere selam bile verilmez eşinizi de uyarın bir daha asla selam dahi vermeyeceksin diye nasıl cümleler bunlar varoşluk akıyor paçalardan

Hep içeride olduğunuzu nereden biliyormuş çok ilginç valla kapınızı çıkarken de 3 5 kez kitleyin yani

Hep içeride olduğunuzu nereden biliyormuş çok ilginç valla kapınızı çıkarken de 3 5 kez kitleyin yani
Bunlar konu komşu çok toplanıyorlar pikniğe falan gidiyorlar birbirinin koyunu ziyaret ediyorlar. Hep beraber pazara gidiyorlar falab. Ben katılmadığım için göze batiyorum sanırım.

Siz selam vermeyin gördüğünüz zaman da kafanızı çevirin kullandığı cümleler saygısızca eşinize samimi olmalarında da büyük bir artniyet görüyorum gözlerinizi dört açın
Kadının kendisi için birşey diyemem ama annesini bende hiç iyi niyetli bulmuyorum. Kızını dolduruyor bile olabilir.

Eşinizin somut bir girişimde bulunacağını zannetmiyorum kendince heyecan peşinde uyuyan hormonları kıpraştırıyor gibi. Ama bunu yapması ayrı iğrenç hele ki bunu evli bir kadınla yapması ayrı iğrenç hele hele de kadın da bu flört denemesine karşılık veriyorsa apayrı iğrenç. Şu dünyaya bir kez geliyoruz g.tü başı oynatmadan kimsenin kalp kırıklığı olmadan dürüstçe yaşayıp gitmek bu kadar zor olmamalı ya

X