Şüphe

eşinizden emin olmadığınız için aşamıyorsunuz. eşiniz sizi şüpheye sokuyor çünkü. nasıl aşacaksınız ki?
Doğru soyluyorsunuz. Aklım almıyor yani o arabayı her seferinde gidip buruna buruna park etmek ne mana. Kalabalık bir yerdede yasamiyoruzki bir sürü alan var ama neredeyse degdirecek yani. Kadının eşi dünden beri yine yok ve dün akşam arabayı yine öyle park ettiğini görünce deliye döndüm. Adam aklımla oyun oynuyor sanki kafayı yiyeceğim.

dikkatinizi çektiğini ve rahatsız olduğunu davranışlarına dikkat etmezse bu evliliğin bitme noktasına geldiğini çok net bir dille söyleyin bence. yoksa bu şüphe sizi yiyip bitirecek. yapmanız gereken şey bu sorgulamadan çok net bir ifadeyle söyleyin.

Dün akşam söyledim kendisine. Artık bundan ne kadar ders çıkarır bilemem.

Mutsuz olduğum bir evlilikte asla kalmam, hiçbir kadın da kalmamalı. Şu yaşadığınız, korku ve strese değmez, inanın bana. İyi giden ilişkilerde "acaba" kelimesine yer yoktur. Bugün bu kadın yüz vermez, yarın başkası verir ve fiziksel olarak da aldatır. Giyin, süslen, konuş, tehdit et... Bunların hepsi boş, sizin eşiniz aranmaya başlamış. Salın ipini, defolup istediğine gitsin.

ne dedi peki? bu durumun farkında olduğunuzu biliyor ve yapmaya devam ediyorsa gerçekten boşanmalısınız.
Söyleyeceklerimi söyledim takipte kalacağım eğer içimdeki kuşku koruklemeye devam edecek davranışlarda bulunursa biter benim için zaten. Bir çok şeyini sineye çektim ama bunu çekemen.

Söyleyeceklerimi söyledim takipte kalacağım eğer içimdeki kuşku koruklemeye devam edecek davranışlarda bulunursa biter benim için zaten. Bir çok şeyini sineye çektim ama bunu çekemen.
çekmeyin hiçbirşeyi sineye zaten o yüzden bunları yaşıyorsunuz. neden sineye çekeceksiniz? siz yapsanız bunları o sineye çekecek mı sizce?

çekmeyin hiçbirşeyi sineye zaten o yüzden bunları yaşıyorsunuz. neden sineye çekeceksiniz? siz yapsanız bunları o sineye çekecek mı sizce?
Çekmez tabi. Çok yakın bir arkadaşımın nişanlısıyla tokalaştım diye 3 gün konusmamisti benimle.

Sizi kırmadan doğru kelimeleri kullanarak nasıl yorumlayacağım bilmiyorum
Tam olarak içimden geçen kelimeleri yansıtmayacak ama eşiniz kötü biri diyeyim, eski konularınızın hepsine hakim değilim ama bir kaç konunuzda okuduğum kadarıyla eşiniz erkeklerle göz teması kurmanızı dahi istemeyen, bunu kırıcı şekilde dile getiren, dışa dönük olmanızı istemeyen, sizden bağımsız bir yaşam sürmeyi isteyen, sizin de dizinizi kırıp evde oturmanızı, tamam kocacığım sen nasıl istersen kocacığım demenizi bekleyen biri.

Siz kadının eşine selam vermeye kalkınca hışımlanıyor, kendisi kadınla kırıtarak konuşunca kuruntu diyor.
Yetmiyor kadınlardan karizmatiksin denmesini bekliyor, kusura bakmayın ama karısı erkeklerle iletişim kurmasın ama kendisi bildiği gibi at koştursun, karısı evde ve pasif olsun ama dışarıdaki sosyal dışa dönük kadınlarla ben istediğim gibi görüşeyim düşüncesindeki erkek flörtöz gözü dışarda erkektir.

Yıllar içinde kırıcı söylemleri, küsmeli kendini odaya kilitlemeli hareketleriyle doğrularınızı dahi kendi doğrularıyla değiştirmiş, şimdi de aklınızla alay ediyor.

Şüpheleriniz doğrudur değildir bilemem ama bildiğim bir şey var ki eşiniz tam boşamalık.

Son düzenleme:
Çok zor bir durum,somut bir delil yok elinizde ama insan anlıyor tabi .Durduk yere hiç kimse işkillenmez.Kadın hisseder demiyorum ben.Kadın en ufak bir değişikliği hemen algılar,his değil ipucudur bu aslında.

İşte bir de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sözü de,doğru.Aklına sokabilirsiniz böyle böyle.Bir adama kırk gün deli dersen deli olur gibi.Tekrar edip durmayın konuyu fakat takip edin

Hala napabilirim ikna etmek için diyor. İnsan böyle böyle cinnet geçiriyor demek ki. Altı üstü bi tane g.tü b.klu kadınla ilişiğini kesecek. Ne tatlı kadınmış, evdeki huzurundan da olmayı göze almış baksana.

adamla evli kalmaya niyetiniz varsa bize burada tek tek yazdığınız her şeyi yüzüne vurun. içinizde hiçbir şey kalmasın. her şeyi farkettiğinizi, gözünüzden hiçbir şeyin kaçmadığını bilsin. kadının gevşek tavırlarından etkilenmiş, beğenildiğini düşünerek havaya girmiş belli ki. duygusal olarak iyice kendini kaptırmadan önünü almaya çalışın. sizi evde üzüp hala selamlaşmaya devam edemez. selamı sabahı kesecek. birden hiç tanımıyor gibi davransın ki anasıyla kızı eşekten düşmüşe dönsün. baktınız ki olmuyor, adam bildiğini okuyor yol verin. ama sizi aptal yerine koymasına asla izin vermeyin, hele hele içinize hiç atmayın.
o kadın ve annesiyle de muhatap olursanız tersleyin. onlar gereken mesajı alır merak etmeyin.

Katip komşu kadın belki farkında bile değil, strawberry’nin eşini görünce selam verip sohbet etmekten başka yaptığı bir şey yok ki kadının
Bilemeyiz kadın belki sadece sosyal ve konuşkan insanlardandır, strawberry eşi tarafından o kadar bastırılmış ki muhtemelen dışarıdan strawberry selam dahi vermeyen soğuk biri gibi görülüyor zira kocası bir erkekle konuşmasına tokalaşmasına selam vermesine göz pörtletip küsen biri, kendisini de sevecen yardımsever hoş sohbet düşünceli biri gibi gösteriyor.

Sıkıntı adamda, tatlı sevecen imajı çizip kendisiyle biraz sohbet eden kadına kırıtan adamlar vardır, direkt sululuk yapsa niyetini anlayıp kendinizi geri çekiyorsunuz lakin nezaketten kırıla kırıla saygıyla konuşursa ne ayak anlayamıyorsunuz, bu koca o kocalardan.

Dünden beri kendimi öyle berbat hissediyorumki. Yüreğim sıkışıyor hiç bir yere sığamiyorum. Bir yanım öylesine eminki bir ilgi/hoşlantı var bariz diyor ama bir yanımda suçluluk hissediyor ya haksızlık yapıyorsam diyor. Herşey anlamını yitirdi sanki ne uyku uyuyabiliyorum ne bir yere sığabiliyorum.

Sana söylemiştim yine söylüyorum beklemekten başka caren yok.bekle ve gör

Bilmiyorum ki. Konu sahibinin anlattığı kadarıyla bu kadın biraz insan kullanmayı seven model gibi geldi özellikle de anası. Konu sahibi şuurlu biri, kadınlar hakkında çok kötü lafını da görmedim. Kocasının gayet farkında, o kadınlar da farkında. Böylelerini iyi kullanırlar.

Aynen oyleler. Geçen gün üst kat komşum kahveye çağırdı biraz şikayet eder gibi kadın ve annesi için abiye söyle bizi de bir gün köyünüze götürsün piknikli gidelim falan demişler. Üst kattaki abla pek hoşnut değildi bundan sanki, işler bana kalacak yorulacağım gibi birşeyler söyledi. Bir yandanda araları sıkı bilmiyorum belkide onlar hakkında olumsuz konuşup ağzımdan laf anlamaya çalıştı.

Çilekli kek kardeşim, çocuğun var mı bilmiyorum ama eğer yoksa bence bu evliliğe devam etmemelisin çünkü elindeki kanıtlar aslında somut olarak değil de soyut olarak aldattığını gösteriyor. Evli bir adamın bir kadından hoşlansa dahi bunu devam ettirmemesi gerekiyor. Bu evli adamın "kendine hakim olamama" ve "nefsine yenik düşme" özelliğinin olduğunun kanıtıdır. Yahu sen evlisin! Siz dün konuştuktan sonra davranışları değişse dahi içindeki duygular değişecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…