Merhabalar,Olculerim anlik: 19.5 bilek, 32.5alt baldir en tombik yerden.ust ic bacak 49 en tombik yerden.daha incelir mi bilmiyorum ama bu bile guzel :)
Olculerim anlik: 19.5 bilek, 32.5alt baldir en tombik yerden.ust ic bacak 49 en tombik yerden.daha incelir mi bilmiyorum ama bu bile guzel :)
Merhabalar,
Acaba bacaklarınızın güncel hali nedir? Memnun musunuz, iyi ki yaptırmışım tüm acılara değdi diyebiliyor musınuz? İnanın cevabınızın benim için çok büyük önemi var.
evet sonuctan cok memnunum. Kesinlikle iyi ki yaptirmisim diyorum. Ahmet karacalar bu konuda insanin kendini emanet edecegi tek hekim, cunku kullandigi teknik cok ozel.
Yalniz bu konuda artik ne tek bir yorum ne tek bir mesaj almak istiyorum. Burada aramizda paylasilanlari carpitip bir de doktora aktaran kendini bilmezler sebebiyle bir daha komple Kadinlar Kulubune birsey yazmamayi dusunuyorum. Kesinlikle kimseye cevap vermeyecegim.
nolmuş birileri doktora bişey mi söylemiş? Bende ahmet beye ameliyat oldum da bu yüzden pek paylaşmıyordum
Ben de olmak istiyorum Hüseyin Güneri bende sosyal medyadan takip ediyorum ama emin olamadım birde buradaki yazıyı okuyunca kkks adlı takipçinin doktorunu da merak ettim çok da guzel anlatmış ama ücreti bana biraz pahalı geldi siz ne yaptınız karar verdiniz mi bende öğretmenim acaba bı üç gun sonra felan ise donmem sorun olur muMerhaba ben de yazınızı severek ve ilgiyle okudum ve çok aydınlatıcı buldum, lütfen bin tarz insanlara bakarak buraya yazmamazlik etmeyin. Uzun yıllardır bu forumdayım , sizin gibi üyelere ihtiyaç var
Ben de bin operasyonu olmak istiyorum ama çok korkuyorum 10 yasında ve 6 yasında iki çocuğum var ve ogretmenim
Alt baldırlarım çok kalın 45 cm
Hep dalga konusu oldu kilo versem bile hep şişman gösterdi , şimdi kilo fazlam da var
Acaba kilo vermeden bu ameliyatı olmak doğru mu?
Bir de Hüseyin guner siye bir dr gördüm instagramda bilginiz var mi
Kkks merhaba, çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de Ahmet beye ameliyat oldum. Lipödem için yalnızca altbacak, super dry. Çorabı giyiyorum ama ödemim var. Lenf drenaj cihazı hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim. Hangi marka, fiyatı ve memnun musun? 300€ dediğin yeri bulamadım, link vermen mümkün mü?Hayir bilgim yok bahsettiginiz doktor hakkinda. Buyuk ihtimal lipodem hastasisiniz,bunu bir arastirin. Ekmek,makarna hayatinizdan ciksin,pirincten olabildigince uzak durun hic yememek daha iyi. Fasulye,nohut gibi seyleri de takip edin,sisiriyorsa sizi yememeye calisin.
ne yaptınız dr hüseyin bey ile görüşme yaptınız mı acaba ben de merak ediyordum ?Merhaba ben de yazınızı severek ve ilgiyle okudum ve çok aydınlatıcı buldum, lütfen bin tarz insanlara bakarak buraya yazmamazlik etmeyin. Uzun yıllardır bu forumdayım , sizin gibi üyelere ihtiyaç var
Ben de bin operasyonu olmak istiyorum ama çok korkuyorum 10 yasında ve 6 yasında iki çocuğum var ve ogretmenim
Alt baldırlarım çok kalın 45 cm
Hep dalga konusu oldu kilo versem bile hep şişman gösterdi , şimdi kilo fazlam da var
Acaba kilo vermeden bu ameliyatı olmak doğru mu?
Bir de Hüseyin guner siye bir dr gördüm instagramda bilginiz var mi
Kkks merhaba, çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Ben de Ahmet beye ameliyat oldum. Lipödem için yalnızca altbacak, super dry. Çorabı giyiyorum ama ödemim var. Lenf drenaj cihazı hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim. Hangi marka, fiyatı ve memnun musun? 300€ dediğin yeri bulamadım, link vermen mümkün mü?
Çok geçmiş olsun, yeni vucudunla mutluluklar dilerim:)
Slm lipödem benimde sorunum bu sene ağustos sonu bende ameliyat olmayı düşünüyorum .Senin ameliyatının üzerinden neredeyse 7 ay geçmiş nedir durumun ameliyattan sonra alt bedenden kilo verdin mi ben nekadar rejim yapsam şu anda Kilo veremiyorum .Bazıları alınan yağın 2 katı kilo verdim diyor.7.gun. Gece corap yerine korse ile uyudugum icin 5-6 saat deliksiz uyudum. 6 gecedir ilk kez. Ama corabin kiymetini de ilk kez anladim, sabqh agrilarla uyandim cunku korse sikmadigi icin agrilsr dagiliyo boyle. Corap kendine has rahatsizligiyla meger agrilari toparliyomus. Coraplacyurumek daha guven verici kisaca.
Agrilarin acilarin bitip ev icinde biraz nefes alabildigim gun 6.gun oldu brnim icin.dun oglenden beri odem didinda bi derdim yok. Tabi 30 dkda bi ev icinde yuruyorum falan. Bugunum de ayni sekilde.
*Ameliyatin psikoloji bozacak kadar zorlugu 5 gun kadar suruyor bence*
Bu da bu ameliyatin benim acimdan tecrubesi.
Yarin benim ucagim var, bunu da deneyimlemis olucam, bence aml olup ucmak isteyenler icin cok degerli bi deney olacak. Ben cok bilgi almaya calisip alamamidtim. Burayi kimse takip ediyomu bilmiyorum ama dursun tecrubelerim:)
Karin laser lipo’nun da Zeynep hanimin yasadiklarindan pek bir farki yok. Kesinlikle tavsiyesine katiliyorum, cok ciddi sıkıntılarınız yoksa asla yaptirmayin, var ise de iradenizi, psikolojinizi iyi hazirlayin. Bu tip ameliyatlar maalesef anlatildigi gibi toz pembe degil, iyilesme sureci cok sancili..Merhaba zeynep sen ne süpersin ya tam bisey sorucam anlatmışsın tam foto at dicem atmissin beni hic zorlamadinGerci ben karin lipo icin arastiriyorum. Buarada mukemmel bacaklar görüyorum ödemli demissin ama çok güzel. Ama eski halini merak ettim. Bu doktora neden karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?