• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Superdry+vaser lipo oldum

8.gun: ucagim vardi. Ama cok rahat gecti ucusum. Ucacak arkadaslar kesinlikle 1 hftadan erken ucmasin, zaten doktorunuzdan izin vermez. Ben yuruyebildigim halde yorulmayayim diye tekerlekli sandalye kullandim. Bide merdiven ucak merdiveni cok zorlar beni diye korkup istemisrtim sandalye. Ama ucaga korukten girdik. O yuzden kapiya kadar tekerlekli sandalye kullandim, sonra burdan yururum dedim merdiven yoksa. Amacim ucus oncesi biraz yurumus olmakti. Ucusumun rahat gecmesi ama su yuzdendi, ucak bombostu ve ben 3lu bos koltukta bacaklarimi uzatip altina yastik koyarak uctum. 2 saat 45 dklik ucusta 4 kez koridorda yurudum. Yine de cok sisti, odem yapti yani. Ama agrim olmadi. Hatta yatarak uyudum bile bi 30 dk. Tabi ben doktoruma sorup o gun icin uzun salinimli baska guclu bi agri kesici almistim. Normalde onu aml hastalari kullanamaz kanama riski var cunku o ilacla.ama 8.gun oldugu icin artik o risk yoktu. O gunluk kulandim 1 tablet. 7 saat falan agrisiz tutuyo,uzun etkili. Acikcasi ben sezon olarak, hemde bayram oldugu icin ucagin bos olacagini biliyodum, bunu ayarlamistim. Dolu ucakta bacaklar sarkik gitseydim odem ne olirdu bilemiyorum fil bacafiyla tamamlardim yolculugu :) burda en onemlisi dolu bi ucakla gidicekseniz sakin tekerlekli sandalyeye basvurmayin.cunku siz sakat sinifina girdiginiz icin sizi cam kenarina otirtacaklar,kural bu.koridor tarafi satin alinmis biletiniz olsa bile bu sivil havacilik kuraliymis. Dolayisiyla kalkip sik sik yurumeniz gerekirken, cam kenarinda olmak kotu olur. En iyisi ya aml sonrasi 2.hafta ucun.yada bos olduguna emin oldugunuz bi donem ucun beni gibi. Binerken hemen hostese soyleyin daha gate te iken.beni 3lu bos koltuk varsa alin aml oldum uzanmam lazim. Diye. 8.gun boyle agrisiz ama odemli gecti. Evime gelince hemen lenf drenaj aletini kullandim ilk kez. Ve guzel dinlendim, odem ertedi gun gecmisti yani ucakta olusan fazladan odem. Tabi esime ve kedime kavusmanin morali de iyi geldi. Corap hala(evet hala) acitiyo ama aciyan her yere epifoam medikal sungeri koyuyorum o epey toparliyo.biraz da epey incelince corap daha az sikmaya basladi. Gelismeyi soyle soyliyim ilk 3 gun hic uyuyamamis ve agliyordum. Sonraki gunler 20-30 dk.lik periodlarla uyuyup gece 13-15 kez kalkiyodum. Dun gece 1.5-2 saatlik periodlarla uyudum 5 kez falan kalktim. Ameliyatin tum zorlugu corap, doktorunuz ccl3 degil ccl2 (yani orta basinc) corap veya korse kullanicaksa kesilikle bu kadar zor gecmez sureciniz. Ama o zaman da 3.ayda bile odeminiz olur gibi gozukuo. Ben kendim de hekimim ve ahmet karacalara guvenim sonsuz,benim bunca aci cekmeme degdigini dusunuyorsa degecektir. Tabicestetik cerrahlar her zaman biraz acimasiz olir, yani sonucun hizli ve daha etkili,daha guzel olmasi onlar icin en onemlisi. Aciyi soyleyince, nasilsagecici derler:) ama iste ne cektigimi ben bilirim, korkunc bi haftaydi.hele ilm 3 gun yqni..o yuzden cok dedim ama yine diyorum cok iyi dusunun. Hele hastalik yok, diyet ve sporla cozulcek gibiyse aman ha uzak durun derim.
Merhaba bende aralıkta olacağım ama.diz ve üst bacak.popo sanırım ve sizin yazdıklarınız sonrası umarım.sadecw korse giyerim korsenin zorluğu vb oldumu sevgiler umarım geçen zmnda zorlu süreç sonrası şimdi memnunsunuzdur

Merhaba, bende nihayet buraya üye olup yorum yazmaya karar verdim. Burda yazilan günlük icin gercekten cok ama cok tesekkür ederim. Ben kendim ameliyat olduktan sonra okudum. Bunu bilerek yaptim cünkü kendimi korkutmamak icin. Keske daha cok kisi teccrübelerini bukadar detailli yazsaydi. Demek ki cogunluk benim gibi üssengec :)

Ilk olarak sunu söylemek isterim. Burdaki yorumlardan dolayi tedirgin olup bundan dolayi Ahmet beye korkularini paylasmak bence dünyanin en dogal olayi, nihayetinde bu forumun amaci baskalarinda tecrübelerini okuyup kendine sonuc cikarmak. Ahmet bey veya Assistani büyüzden sizi arayip bunu size sikayet etmesi bence hic ama hic profesiyonel degil!!!

Bana gelirsek bende gecen sene ameliyat oldum ve bende kesinlikle Ahmet beyde olmak istiyordum, ve bu konuda aslinda pisman deyilim. Ama Ahmet bey ameliyat konusanda her nekadar iyi olsada sahsi fikrim hem kendisi ve özellikle (hic sag duyusu olmayan ve bir kac drumularda gercekten küstah) assitani beni yeterince ameliyat önce ve sonrasina hazirlamadilar. Burdaki yazinlarin binde birini analtmiyorlar. Ahmet bey ameliyattan sonra hastanede 2 dakika bile benimle konusmadi. Bir hafta sonra corab giymeye gittigimde birakin 2 dakika konusmayi bacaklarima bakmadi bile. Soru sorunca beni hemen kisa kisa gecistiriyorlar. Her ne kadar ameliyatin kendisi icin kendimi güvenli ellerde hissetsemde sonrasi hic öyle degil. Ameliyattan 2 hafta sonra isbasi yapapbilirim söylendi. Ameliyat sonrasi bütün yapilmasi gerekenleri saydilar ve hepsini dört dörtlük uygulamak icin en az 2 ay calismamaniz gerekiyor!!! Pilates ve Yüzmeye gitmeniz gerekiyor. Ahmet beyin kitabinda siki bir diyet önerilmiyor yaziyor ama ameliyattan sonra cok ama cok siki bir diyet uygulamaniz gerektigini söylüyorlar. Saat 5 den sonra hic bir sekilde yemek yememeniz gerekiyor mesela. Ben kendin saat 8-18/19 a kadar masa basi calisoyrum. Bunlarin hepsini dört dörtlük uygulamam imkansiz di. Tam 55 bin TL ameliyat icin ödedim ve üstüne birsürü net bilgilendirlimeyen ödemeler geliyor. Bunlari muhaka düsünün ve hazirlikli olun. Ama önerdikleri herseyi de almanisi tavisiye ederim. Yanlis yerde kisitlama yapmayin. Ben sonuctan hala memnun degil ama hala biraz zamani var. Bir seneye kadar sürüyormus. Insallah bir kac ay sonra size olumlu sonucu bilgilendiririm.
Merhaba bende.aralik ayında olacağım söylenmeyen ödemeler neler oluyor teşekkür ederim

Back