tesekkur ederim, bu tabi cok sis hali daha ayak ve diz kemikleri odemde gomulu haha,ama gidisattan umutluyum. Evet maalesef cok yuksek ucretler. Biz de varimizi yogumuzu verdik ne yalan soyliyim. Cok haklisiniz. Ama size tavsiyem, biriktirin biraz daha gec olsun da ucuza kacmayin. Estetik mudahalelerde cok buyuk risk ucuza kacmak.tabi ins olacaginiz kisi ucuza,kacan,degil de, insafli bi profesyonel olur. Insallah,tam gonlunuzdeki gibi olur ve maddi sikintiya girmeden halledersiniz<3Geçmiş olsun gayet güzel görünüyor umarım komple iyileştiğinizde daha da memnun kalırsınız. Ben Ahmet Karacalar a bacak silikonu+yağ istiyorum yalnız maliyeti düşündürüyor30bin dediler bu işlem için. Bence çok uçuk bir rakam Daha ekim 2016da hoca ile mailleşmiştik. Bana vaser hi def de dahil olmak üzere 15 bin fiyat vermişti 2 yıl dolmadan 2 kat zam neye göre geliyor anlamak mümkün değil şimdi başka doktor da bakıyorum mecburen..
Merhaba zeynep sen ne süpersin ya tam bisey sorucam anlatmışsın tam foto at dicem atmissin beni hic zorlamadinMerhaba bugun tam 14.gunum. Artik 3 gundur gece corabi cikarip uyudugum icin bi sorunum kalmadi. Agrilar cok hafif duzeye indi, uzun sure yatarsam,ayak bilekleri agriyo hala biraz,kalkarken bikac adim zor oluyo. Ama uyuyorum ya,hepsine raziyim. Bence ccl3 corap kullaniyosaniz ilk 10 gun dayanin,sonra cikarip uyuyun. Ekstra odem olmadi bende, gece 12 gibi cikarip sabah 6-7 gibi giyiyorum yalniz, hani 9 saat uyumuyorum.biraz bilek cevresi odem yapiyo ama uyku icin deger. Tabi ciplak degil, korseyle uyuyorum,o da azicik olsa da sikiyo.
Cok halsizim sadece,demir hapi kullaniyorum.henuz kan vermedim,ama ameliyatta cok kaybedildigine eminim,vaser kisminda.
Onun disinda spora basladim yani,soyle basladim, 10 dk.lik yuruyus videosu ile. Cumartesi esimle ormanda doga duruyusu yapicaz,asil o zaman baslamis olucam. Pilates, yuzme gibi seylere 1 ay sonra basliyosunuz.ama 2.haftadan itibaren yuruyus yapabilirsiniz demisti doktor.
bugun basladigim video bu,gayet hafif,yerinde.
yok canim tam tersi, ic bacak ve ozellikle diz ici(hatta dişi) cok cikintiliydi. Hoca da en problemli yerin diz cevrem oldugunu soylemisti ki,bu barizdi. Bende hastalik dilerde yigilma ile baslamisti zaten. Icbacak ve diz yuzunden hic duzgun bacagim yoktu, kalinliktan ziyade bu duzensiz yigilmalar sorundu. Simdi gecti insallah. Cok tesekkur ederimbacakların böyle dümdüz muydu şekil mi verildi masallah
tesekkur ederim canim, elimden geldigi kadar acik yardimci olmaya calisiyorum. Eski halinin fotosu yok maalesef, o bacaklarla foto cekilmek istemedigim icin sanirim gercekten hic yok olsa atardim inan. Ama diz icleri ve ic bacak, biraz da basende yagli cikintilar dusun.oyle biseydi:) iltifatin icin tesekkurler,moral oluyo valla.Merhaba zeynep sen ne süpersin ya tam bisey sorucam anlatmışsın tam foto at dicem atmissin beni hic zorlamadinGerci ben karin lipo icin arastiriyorum. Buarada mukemmel bacaklar görüyorum ödemli demissin ama çok güzel. Ama eski halini merak ettim. Bu doktora neden karar verdin
Ahmet hoca istanbulda mi sizin branşınız nedir buarada? Ben Ankara ve Izmır de arıyorum.Bir de hekimim demissin ben nedense yaşı olan hekimlere daha çok güveniyorum. O yüzden de zorlaniyorum. Yanlış mi düşünüyorum? Kendi mesleğin öğretmen okadar çok 10 senelik oldum okadar farklı çocuklarla karsilastimki artik birşeylerin ustası oldum. Hatta hala çok yetermişim.Hekimi de öyle düşünüyorum nekadar çok karin lipo popo estetiği yaptıysa okadar başarılıdır bence.Acaba bu düşüncem yanlış mi16.gun. Hatirlatmak istedigim cok onemli bisey var. Ameliyt gununuzu MUTLAKA regl bittikten hemen sonraya denk getirin. 2 hafta hem PMS şişmeleri,agrilari ve ruh hali degisiminden kurtulursunuz, hem ilkc
2 hafta ped,tampon degistirmek cok zor olur o corapla ve morluklar acilarla. Ilk hafta zaten perineniz, yani vajina ve etrafi da şişiyo odemden ve aciyo yani. Ustune regl mahveder adami.
Ben pms teyim simdi,4-5 gune regl olucam. Doymak bilmiyorum,ama tutuyorum kendimi. Tatli krizini ise hurma ile cözdüm, tabi glikoz katkisiz kaliteli hurma. Tavdiye ederim.
evet ahmet karacalar istanbulda. Dediginiz cerrahi branşlar için dogru, cunku el becerisidir nihayetinde. Her iki taraftan da istisnalar coktur ama, yani genc ve cok basarili, yasli ve o kadar basarili olmayan. Ama genel olarak evet, tecrube cerrahide cok onemli. Ahmet Karacalar da bunun bir ornegi zaten. Estetik cerrahide sadece bazen yaşli olanlar eski kafali olabiliyor veya dedigim dedik oluyo hastayi dinlemiyo falan, o baska :)Ahmet hoca istanbulda mi sizin branşınız nedir buarada? Ben Ankara ve Izmır de arıyorum.Bir de hekimim demissin ben nedense yaşı olan hekimlere daha çok güveniyorum. O yüzden de zorlaniyorum. Yanlış mi düşünüyorum? Kendi mesleğin öğretmen okadar çok 10 senelik oldum okadar farklı çocuklarla karsilastimki artik birşeylerin ustası oldum. Hatta hala çok yetermişim.Hekimi de öyle düşünüyorum nekadar çok karin lipo popo estetiği yaptıysa okadar başarılıdır bence.Acaba bu düşüncem yanlış mi
canim cok tesekkur ederim:)Allah yardımcın olsun canim en azından ameliyattı doktordu nasıl olacak neolacak derdi bitti:)
Olculerim anlik: 19.5 bilek, 32.5alt baldir en tombik yerden.ust ic bacak 49 en tombik yerden.daha incelir mi bilmiyorum ama bu bile guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?