Arkadaşlar merhaba, 4 yıl evvel tıp fak de plastik cerraha ücretli liposuction oldum. Sonrasında bacaklarım hem daha da kötü oldu hem de ağrıdan sızıdan uyuyamadım, hem de bir ay a yakın yürüyemedim çok düzgün. Öyle pişman oldum ki, o ağrı sızıdan verdiğin parayı da gözün görmüyor zaten. Sonra bu sene ocak ayında esk de çok çok iyi bir plastik cerraha lipödem ameliyatı oldum. Bacaklarım o ilk ameliyata göre inanılmaz düzeldi ve aynı zamanda BBL popomu da yaptırdım pantolon giydirme estetiği de yaptı ve dr bana söylediğinde inanmamıştım ama ameliyattan çıkar çıkmaz yürüdüm, ertesi gün de yürüyerek çıktım eve. Bir kere bile sıkıntım olmadı. Her iyi dr İstanbul’da diye bir inanış var nedense ama hangi arkadaşımı götürdüysem de memnun kaldı benim doktorumdan. Ben çok araştırdım, ikinciyi yanlış yapma ihtimaline karşın.
Çok geçmiş olsun bende lipödem hastasıyım doktor araştırıyorum hangi yöntemi kullandı hangi bölgelere ve fiyatı ne kadardı doktorun ismini ve tecrübelerinizi aktarırmısnZ şimdi nasılsınız önce sonra foto paylaşırmısnz