- 13 Ağustos 2014
- 112
- 51
- 48
- 33
tesekkur ederim, bu tabi cok sis hali daha ayak ve diz kemikleri odemde gomulu haha,ama gidisattan umutluyum. Evet maalesef cok yuksek ucretler. Biz de varimizi yogumuzu verdik ne yalan soyliyim. Cok haklisiniz. Ama size tavsiyem, biriktirin biraz daha gec olsun da ucuza kacmayin. Estetik mudahalelerde cok buyuk risk ucuza kacmak.tabi ins olacaginiz kisi ucuza,kacan,degil de, insafli bi profesyonel olur. Insallah,tam gonlunuzdeki gibi olur ve maddi sikintiya girmeden halledersiniz<3Geçmiş olsun gayet güzel görünüyor umarım komple iyileştiğinizde daha da memnun kalırsınız. Ben Ahmet Karacalar a bacak silikonu+yağ istiyorum yalnız maliyeti düşündürüyor 30bin dediler bu işlem için. Bence çok uçuk bir rakam Daha ekim 2016da hoca ile mailleşmiştik. Bana vaser hi def de dahil olmak üzere 15 bin fiyat vermişti 2 yıl dolmadan 2 kat zam neye göre geliyor anlamak mümkün değil şimdi başka doktor da bakıyorum mecburen..
unlu hocalarin da olmasi gerekenden cok yuksek meblaglar aldigina kesinlikle katiliyorum. Silikon bence fiyati yukseltmis iyice. Ahmet karacalar prof bide, baya buyuk hoca yani, onun da etkisi oluyo fiyata. Belki sadece uzman, yine becerikli eller uygun fiyata olur. Superdry cok guvenilir bi yontem ama,paraniz birikir gibiyse yine ahmet karacalar derim ben. Gecmis olsun,sevgiler.